سلام کسی میدونه تو VMware ESXi چطوری میشه ریسلری داد؟
من از یه جایی شنیده بودم که میشه داد!
سلام کسی میدونه تو VMware ESXi چطوری میشه ریسلری داد؟
من از یه جایی شنیده بودم که میشه داد!
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
صبا جان مطمئني ميشه ؟
اگر بشه يه امتياز بسيار خوب هست
يعني كار بر مي ياد يه ريسلري بهش مي دي بعد اون هم مي تونه vps بده ؟
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
والا تا جایی که من اطلاع دارم میشه! (در مورد دونستنم هم 90% مطمئن هستم چون اینو از کسی شنیدم که به اطلاعاتش و آگاهیش ایمان دارم ولی اینجا هم اینو پرسیدم تا طریقه اش رو یاد بگیرم و اگه دوستان اطلاعی از بودن یا نبودنش دارن بهم بگن)
ولی نحوه دادنشو هنوز پیدا نکردم!
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
قطعا میشه داد من خودم تا حالا این رو دیدم اما نمیدونم چه جوری (یه اکانتی بود که یه مقدار منابع مشخصی داشت و شما به یه تعداد مشخصی میتونستید vps بسازید) البته نه سرور مال من بود و نه این نمایندگی ، من فقط بهش در مورد ساخت vps کمک کردم
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
سلام دوست عزیز
این کار با HyperVM امکان پذیر است!
اما با VmWare esx.i نمی دونم
با تشکر
میتونی به یوزر اکسس بدی که یه سری کارا رو بتونه انجام بده (ساخت vps - کنسول - ...)
در مورد لیمیت تعداد vpsها اطلاعاتی ندارم!
باید برای محدود کردن منایع یک Pool بسازید و آن را به آن کاربر اختصاص دهید تا فقط در آن Pool بتواند سرور اضافه کند .در مورد لیمیت تعداد vpsها اطلاعاتی ندارم!
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)