نقل قول نوشته اصلی توسط api نمایش پست ها
خواهش میکنم .
اما هر چیزی شرایط سنی خاصی داره .
آیا به افراد زیر 18 سال حتی با مهارت رانندگی بالا ، گواهینامه میدن ؟

متاسفانه بارها دیده شده که افراد کم سن با بی اطلاعی کاربران رو متضرر کردن و باعث به وجود آمدن موج بی اعتمادی شدن . قیمت عرف بازار رو شکوندن و با انجام پروژه های بی کیفیت مشتری رو بدبین کردن . ( یک سری به بخش هاستینگ انجمن هایی نظیر vbiran بزنید متوجه میشید )
بهتر هست که افراد کم سن اگر به این کار علاقه مند هستن ، به دنبال کسب مهارت و آموزش باشن و یا به عنوان کار آموز در یک شرکتی که تخصصش همین هست شروع به کار کنن و مستقیما وارد کار نشن . اینطوری هم با پروژه آشنا میشن ، هم با کار تیمی و هم با قیمت بازار و نحوه انجام پروژه ها . به سن قانونی هم که رسیدن میتونن به صورت مستقل کار کنن و موفق هم باشن .
اینطوری احتمالا کمتر شاهد تاپیک های انتقادی هستیم .
درود مجدد،بنده تا حدی با حرف هاتون موافق هستم،اما بحث رانندگی که مثال زدید به این دلیل هست زیر اون سن توانایی فیزیکی همچنین مقداری هم فکری ضعیف تر هست و چندین مسئله دیگه که اصلا نمیشه به بحث طراحی مرتبط کرد،اوضاع آشفته ای رو هم که فرمودید بحث اعظمش برمیگرده مدیران و اصنافی که باید به این موضوعات رسیدگی کنند،مثلا یکیشون باید همین نماد اعتماد باید باشه که هیچ فایده ای نداشته،ظاهرا فقط کارشون شده دریافت هزینه و طراحی یک لوگو برای عزیزان ثبت نام کننده.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sitetheme نمایش پست ها
درود مجدد،بنده تا حدی با حرف هاتون موافق هستم،اما بحث رانندگی که مثال زدید به این دلیل هست زیر اون سن توانایی فیزیکی همچنین مقداری هم فکری ضعیف تر هست و چندین مسئله دیگه که اصلا نمیشه به بحث طراحی مرتبط کرد،اوضاع آشفته ای رو هم که فرمودید بحث اعظمش برمیگرده مدیران و اصنافی که باید به این موضوعات رسیدگی کنند،مثلا یکیشون باید همین نماد اعتماد باید باشه که هیچ فایده ای نداشته،ظاهرا فقط کارشون شده دریافت هزینه و طراحی یک لوگو برای عزیزان ثبت نام کننده.
بله بنده در انجمن vbiranهم تقریبا فعالم،اونجاموضوع هاستینگ بصورت تخصصی پیگیری نمیشه،اگر تاپیک های شکایت این انجمن رو مطالعه کنید میبینید که اکثرا همین بزرگسالان کار بلد هستند که مورد انتقاد قرار گرفتند،منظور بنده این هست تمام تقصیر ها رو گردن افراد کم سن و سال نندازیم
موفق باشید