-
August 19th, 2015, 22:33
پاسخ : آقای منتقد: چرا وردپرس ؟!

نوشته اصلی توسط
mr.poop
ايميل ارسال شده و حساب كاربرى بنده فعال شده و اين به اين معنيه كه من بدون جواب پس دادن به شما ميتونم پست ارسال كنم و وردپرس رو نقد كنم.
هيچ فحشى در كار نيست و تنها نظر منتقد به همراه راهنمايى ها ارسال شده.
من "آقاى منتقد" هستم.
جناب "آقای مننقد" حتما اشراف دارید که منتقد باید اهلیت داشته باشه در موضوع مورد نقد. اهلیت در این زمینه هم در حالت ساده شامل داشتن تجربه و دانش کافی در زمینه انواع سیستم های مدیریت محتوا و برنامه نویسی هست.
شما اینارو دارید ؟ اگه ندارید، اصولا اهلیت انتقاد ندارید و سخن به گزافه گفتید
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015 22:33
# ADS
-
August 19th, 2015, 22:33
عضو انجمن
کلا معرفی چند ابزار پر کاربرد وردپرس با لهنی غیره عامیانه
نقد کردین مثلا؟!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015, 22:42
ویرایش توسط mr.poop : August 19th, 2015 در ساعت 23:01
-
تعداد تشکر ها از mr.poop به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015, 22:43
عضو انجمن
در نظر بگیرید نظر شخصی شما است و خب محترم. هر برنامه نویسی مختاره هر جور مایله کار کنه.از زمان phpnuke این دعوا بوده و جالبه ما که اصلا نه سر پیاز و نه ته پیاز تولید این سامانه ها بودیم دعوا داریم 
پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید : http://herenextyear.com/35-reasons-w...r-business.php
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
تعداد تشکر ها از spsgorgan به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015, 23:08

نوشته اصلی توسط
yastheme
وردپرس با آخرین به روز رسانی بدون نیاز به هیچ افزونه امنیتی؛ یکی از امن ترین اسکریپت های مدیریت و محتوا در دنیای نت هست؛ اینکه از پلاگین مشکل دار استفاده کنید ارتباطی با وردپرس ندارد.
از نظر سئو هم بدون هیچ افزونه ای یک سئو خوب دارد و با افزونه فقط برخی ملاک ها برای داشتن سئو بهتر را می توانید اضافه کنید؛
اگر ممکنه چند تا از کارهای مهمی که وردپرس برای سئو انجام میدهد را نام ببرید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
yastheme
خوب من به عنوان یک فرد بی تخصص و تنبل و بی استعداد ( همانطور که شما در انتقاد سازنده خود فرمودید) از وردپرس استفاده می کنم؛ همانطور که خود شما هم استفاده می کنید!
امنیت بالا، رابط کاربری عالی ؛ و طراحی mvc فوق العاده برای توسعه دهندگان فقط برخی از ملاک ها برای انتخاب وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا خوب است؛
در حقیقت api هیچ ارتباطی با پلاگین نویسی برای وردپرس ندارد؛
ظاهرا این پست فقط برای مطرح کردن نام خودتان می باشد ؛ با این حال من به نقد شما احترام می گذارم ولی به عنوان یک برنامه نویس php پیشنهاد می کنم مطالعات خود را افزایش دهید
تشریف ببرید بالا و مطلب را با دقت بیشتری بخوانید
-
-
August 19th, 2015, 23:18
عضو انجمن
با اینکه همه از وردپرس استفاده میکنن و... موافق هستم و با این سیستم نمیشه حرفه ای شد...
اما با اینکه میگید امنیتش کمه و سئو خوب نیست موافق نیستم
مطمئن باشید اگه توی یه صفحه html خالی هم مطلب اختصاصی بزارید میاد صفحه اول گوگل!
-
-
August 19th, 2015, 23:19
عضو انجمن
مطالب شما هیچ ارزش علمی جهت مطالعه ندارد و سرشار از اشتباهات است.
با توجه به API قوی وردپرس خیلی راحت میشود برای وردپرس افزونه نویسی کرد
همین یک جمله نشان می دهد شما اصلا نمی دانید API چیست.
جدای از بحث افزونه ها وردپرس یک سیستم کد نویسی قدیمی را به یدک میکشد که ناشی از به روزرسانی نسخه های قبلی بوده و امکان تغییر اساسی در نرم افزار (برای مثال تغییر روش کدنویسی به MVC) وجود ندارد.
یک نمونه موجود در اینترنت که دارای طراحی پیشرفته تری نسبت به MVC وردپرس دارد معرفی کنید.
اگر ممکنه چند تا از کارهای مهمی که وردپرس برای سئو انجام میدهد را نام ببرید.
Friendly URL و پینگ بک در خود وردپرس و همچنین تگ های محبوب HTML5 مثل article ؛ header و ... در قالب های پیشفرض وردپرس که از لحاظ سئو ارزش بالایی دارند!
لطفا به این بحث ادامه ندهید تا خودتان را زیر سوال نبرید؛
ویرایش توسط yastheme : August 19th, 2015 در ساعت 23:20
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015, 23:30

نوشته اصلی توسط
sitetheme
درود
بنده هم نظر شخصیم رو گفتم، از اونجایی که وردپرس خیلی بیشتر در جمع وبمستران ایرانی جا افتاده برای همین هم پشتیبانی بهتری میشه، مشکلی پیش بیاد همه باهاش آشنا هستند، این یک طرف قضیه هست
این سیستم مدیریت محتوا برای تمامی موضوعاتی که شما بخواین وبسایت راه اندازی کنید امکانات کافی بلکه کامل رو داره و در نتیجه همین موضوع دلیل اصلی اینه که :
از طرف دیگه این سیستم مدیریت محتوا رابط کاربری بسیار ساده و شبیه به وبلاگی داره که هر فردی حتی مبتدی که تا بحال فقط یکبار با یک وبلاگ کار کرده باشه میتونه مدیریت کنه.
شما برای هر موضوعی که اعلام کنید وردپرس یک افزونه داره.
همین که یک سیستم مدیریت محتوا بتونه برای راه اندازی هر نوع وبسایتی کامل ترین باشه خیلی با ارزشه
انسان عاقل و با فهم اینطوری فکر نمیکنه :
خیر کسی فکر نکرده با یادگیری کد نویسی وردپرس خدای برنامه نویسی شده.
راحتی بیش از حد استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا مشکل بزرگه؟ واقعا راحتی در استفاده مشکل شده؟ واقعا به بسیاری از مدیران وبسایت هایی که بر پایه وردپرس کار میکنند باید صفت تنبل و بی استعداد داد؟ این نوع نگارش نوشته نقدی است؟
چه علاقه ای دارید که ثابت کنید کلا وردپرس مشکل دار هست؟ با وردپرس طراحی نمیکنیم لطف کنید سیستم مدیریت محتوای که از نظر شما بهتر از وردپرس هست معرفی کنین دوستان تنبل و بی استعداد از همون استفاده کنند
بیشتر از این وقتم رو برای این نقد از نظر بنده بی ارزش نمیذارم ( چرا که اگر نقد مفیدی بود چرا خونده نشه؟ چرا بهش عمل نشه؟ ولی نقد خوب اینه که با لحن مناسب، دور از غرض ورزی شخصی و با ذکر ویژگی ها و معایب نوشته بشه)
با احترام
آندروید هم بین کاربران ایرانی جا افتاده و بهتر پشتیبانی میشه؟، ولی دلیل برتری اون نسبت به ios نیست.
به نظر من تمرکز بر روی یک ویژگی باعث برتری خواهد شد نه زیاده خواهی و پرواز بر هر شاخه ای
رابط کاربری از نظر مبتدیان اصلا راحت نیست
داشتن افزونه برای هر موضوعی نقطه قوت وردپرس هست
اسمش مدیریت محتوا هست و برای سایت های مدیر محتوا خوبه، خدا نیست
خودتی
راحتی بیش از حد در افزونه نویسی منظور هست، عمیق تر بخونید
سیستم های دیگری را مورد بررسی قرار خواهم داد
نذار
-
-
August 19th, 2015, 23:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr.poop
آندروید هم بین کاربران ایرانی جا افتاده و بهتر پشتیبانی میشه؟، ولی دلیل برتری اون نسبت به ios نیست.
به نظر من تمرکز بر روی یک ویژگی باعث برتری خواهد شد نه زیاده خواهی و پرواز بر هر شاخه ای
رابط کاربری از نظر مبتدیان اصلا راحت نیست
داشتن افزونه برای هر موضوعی نقطه قوت وردپرس هست
اسمش مدیریت محتوا هست و برای سایت های مدیر محتوا خوبه، خدا نیست
خودتی
راحتی بیش از حد در افزونه نویسی منظور هست، عمیق تر بخونید
سیستم های دیگری را مورد بررسی قرار خواهم داد
نذار
من اینجا از همه شما عزیزان کوچکتر هستم و خودم رو از همه کم تجربه تر میدونم. پس این جسارت من رو ببخشید:
سیستم وردپرس یک سیستم رایگان هست و باید با سیستم های رایگان مقایسه بشه. معلومه که سیستم های برتر از وردپرس هم هست!
حرف من اینه که سیستم رایگان وردپرس در حد سیستم 13 میلیونی ایران سامانه هست و حتی گاهی مواقع برتری هایی هم دیدم
قرار نیست سیستم وردپرس رو با سیستم های اختصاصی مثل itpro.ir مقایسه کنیم
البته حرف های شما رو تا حدودی قبول دارم. اما در مورد امنیت و سئو قبول ندارم...
اما خیلی دوست دارم وردپرس رو با دیگر سیستم ها مقایسه کنید و استقبال میکنم
-
-
August 19th, 2015, 23:38

نوشته اصلی توسط
Reza G
جناب "آقای مننقد" حتما اشراف دارید که منتقد باید اهلیت داشته باشه در موضوع مورد نقد. اهلیت در این زمینه هم در حالت ساده شامل داشتن تجربه و دانش کافی در زمینه انواع سیستم های مدیریت محتوا و برنامه نویسی هست.
شما اینارو دارید ؟ اگه ندارید، اصولا اهلیت انتقاد ندارید و سخن به گزافه گفتید
بیشتر از شما دارم
-