نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

موضوع: آقای منتقد: چرا وردپرس ؟!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : آقای منتقد: چرا وردپرس ؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط secureconfig نمایش پست ها
    از وردپرس استفاده میکنید (freescript.ir) بعد اینجوری نقد میکنید ؟

"""
    - سایت خبری رو چطور بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت معرفی رو با چی بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت فیلم رو با چی بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت عکس رو ... ؟ - وردپرس.
    - فروشگاه میخوام - وردپرس دیگه.
    """

بنده اصلا طرفدار وردپرس نیست و اسکریپتی که خودم بنویسم با امکانات بسیار کمتر رو ترجیح میدم بهش
    اما !‌ تمامی مواردی که ذکر کرده اید با وردپرس قابل پیاده سازی هست !
    البته اون مورد اخر یعنی فروشگاه ممکنه کمی امکاناتش کمتر از اسکریپت هایی مثل پرستاشاپ و ... باشه.
    --------------
    """
    دوست عزیز برای یکبار هم که شده یک نگاه اجمالی به نرم افزار های دیگر بیندازید، شاید نشود سایت گوگل را با وردپرس طراحی کرد!
    """
    مثالی که زدید زیاد جالب نبود ، چون فکر نکنم کسی تو سرش داشته باشه گوگل بسازه ... !
    --------------

"""
    این جمله ایست که این روزها از دهان همه ! میشنویم، انسان های بی تخصصی که انتظار دارند فرشته ای به نام وردپرس همه مشکلات همه انسان های روی کره زمین را حل کند، حتی بدون اینکه کوچکترین دانشی در مورد سیستم های دیگر داشته باشند.
    """
    لطفا نام سیستم های مدیریت محتوایی که بهتر از وردپرس هستند را ذکر کنید. ("حتی بدون اینکه کوچکترین دانشی در مورد سیستم های دیگر داشته باشند.")
    ------------
    "مشکلاتی از جمله راههای سریع و راحت هک کردن."
    اگر وردپرس به راحتی هک میشد به نظر شما امار استفاده از وردپرس اینقدر بالا بود ؟!
    بله شاید بشه برخی سایت های وردپرسی رو هم کرد اما از طریق پلاگین هاش نه خود وردپرس !
    در مورد افزونه ای که میفرمایید ،‌باهاش کار نکردم اما عملا برای تشخیص اینکه وردپرس هست یا نه کافیه به پوشه ی wp-content برید و اگر باز بود یعنی وردپرس نصبه !
    ------------

"اصلا یادم نبود که وردپرس یک سیستم سئوی مسخره دارد و عملا بدون افزونه ی سئو، سئو در ورپرس هیچ معنایی ندارد و جای سایت شما در آخرین صفحات گوگل خواهد بود!"
    انتظار دارید بدون اینکه کاری انجام دهید خودکار وردپرس سایت شمارو سئو کنه و بیاره لینک اول ؟ پس دیگه شغل سئو کاری معنایی نداره !
    بعد اینکه شما سیستم اختصاصی بنویسی یا از اسکریپت دیگری مثل جوملا استفاده کنید ،‌ایا سئو خودکار درست میشه ؟
    -------------
    "با یک حساب و کتاب سر انگشتی به این نتیجه میرسیم که وردپرس بدون افزونه های فراوانش هیچ قدرتی ندارد و عملا یک سیستم ساده و مسخره است. جدای از بحث افزونه ها وردپرس یک سیستم کد نویسی قدیمی را به یدک میکشد که ناشی از به روزرسانی نسخه های قبلی بوده و امکان تغییر اساسی در نرم افزار (برای مثال تغییر روش کدنویسی به MVC) وجود ندارد."
    مطمینا سازندگاه وردپرس میتوانستند تمامی افزونه هارا در وردپرس به صورت پیشفرض قرار دهند ! در این صورت سرعت وبسایت به شدت کاهش می یافت و مشکلات فراوانی پیش می امد.
    شاید بخاطر سادگی و راحتی کار با وردپرس این حرف را میزنید ، اما همونطور که خودتون هم اشاره کردید وردپرس api قدرتمندی برای ایجاد افزونه و قالب داره.

---------------------------
    در ابتدا هم گفتم نه طرفدار وردپرس هستم و نه تمایلی به استفاده ازش رو دارم. اما خوب چون قبلا با وردپرس کار کردم ،‌اشنایی نسبی باهاش دارم.

درصورت تمایل به پاسخ دهی ،‌ امیدوارم انتقاد بنده رو با دلیل و مدرک پاسخ دهید ...
    اگر چند سال پيش آقاى رضايى را ميشناختم شايد اجازه نميدادم وردپرس نصب كند اگر چه براى سايت هاى محتوا محور مناسب هست
    گوگل يك بزرگنمايى بود يعنى با وردپرس نميشه هر سيستمى را پايه ريزى كرد، چيزى كه وردپرس كاران به آن اصرار دارند.
    در پست هاى بعدى اسكريپتهاى ديگرى را نقد ميكنم و سيستم هاى بهترى را معرفى ميكنم
    وردپرس يكى از ركورد داران هك در جهان هست و همچنين سيستم مورد علاقه هكر ها كه اين هيچ ربطى به آمار استفاده ندارد و تعداد نصب ميتواند از تبليغات خوب هم به دست بيايد
    بعضى از سيستم ها قابليت seo خودكار را دارند
    طراحان ميتوانستند به جاى سيستم هاى ارسال خودكار لاگ ها و ***ى اطلاعات چند افزونه كاربردى توى سيستم بگذارند تا حجمش زياد نشه
    ویرایش توسط mr.poop : August 19th, 2015 در ساعت 23:01

2. تعداد تشکر ها از mr.poop به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)