صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

موضوع: آقای منتقد: چرا وردپرس ؟!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sitetheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,441
    تشکر تشکر شده 
    499
    تشکر شده در
    401 پست

پیش فرض پاسخ : آقای منتقد: چرا وردپرس ؟!

این مقاله، نه طرز بیانش مناسبه و نه موضوعی که داره درموردش بحث میکنه درسته
    مقاله ای کاملا بیهوده و شاید هم مقداری توهین آمیز
    شاید اسم مقاله رو بذاریم "درد و دل یک کدنویس" بهتر باشه
    دیگه چه برسه به اشتراک گذاری...
    ویرایش توسط sitetheme : August 19th, 2015 در ساعت 21:31

2. تعداد تشکر ها ازsitetheme به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sitetheme نمایش پست ها
    این مقاله، نه طرز بیانش مناسبه و نه موضوعی که داره درموردش بحث میکنه درسته
    مقاله ای کاملا بیهوده و شاید هم مقداری توهین آمیز
    شاید اسم مقاله رو بذاریم "درد و دل یک کدنویس" بهتر باشه
    دیگه چه برسه به اشتراک گذاری...
    اين نظر شخصى شماست، همين طور كه مقاله نظر شخصى من هست
    عنوان مطلب "چرا وردپرس؟!" به صورت انتقادى هست كه كاملا سزاوارِ اين مطلبِ
    مقاله درد و دل نيست و يك نقد هست براى وردپرس كه " چرا وردپرس؟"؟ لطفا شما توضيح بديد چرا وردپرس؟

4. تعداد تشکر ها ازmr.poop به دلیل پست مفید

عضو انجمن yastheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    434
    تشکر تشکر شده 
    1,565
    تشکر شده در
    691 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.poop نمایش پست ها
    مقاله درد و دل نيست و يك نقد هست براى وردپرس كه " چرا وردپرس؟"؟ لطفا شما توضيح بديد چرا وردپرس؟
    خوب من به عنوان یک فرد بی تخصص و تنبل و بی استعداد ( همانطور که شما در انتقاد سازنده خود فرمودید) از وردپرس استفاده می کنم؛ همانطور که خود شما هم استفاده می کنید!
    امنیت بالا، رابط کاربری عالی ؛ و طراحی mvc فوق العاده برای توسعه دهندگان فقط برخی از ملاک ها برای انتخاب وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا خوب است؛
    در حقیقت api هیچ ارتباطی با پلاگین نویسی برای وردپرس ندارد؛
    ظاهرا این پست فقط برای مطرح کردن نام خودتان می باشد ؛ با این حال من به نقد شما احترام می گذارم ولی به عنوان یک برنامه نویس php پیشنهاد می کنم مطالعات خود را افزایش دهید

سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
    █ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )

6. تعداد تشکر ها ازyastheme به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,441
    تشکر تشکر شده 
    499
    تشکر شده در
    401 پست

درود
    بنده هم نظر شخصیم رو گفتم، از اونجایی که وردپرس خیلی بیشتر در جمع وبمستران ایرانی جا افتاده برای همین هم پشتیبانی بهتری میشه، مشکلی پیش بیاد همه باهاش آشنا هستند، این یک طرف قضیه هست
    این سیستم مدیریت محتوا برای تمامی موضوعاتی که شما بخواین وبسایت راه اندازی کنید امکانات کافی بلکه کامل رو داره و در نتیجه همین موضوع دلیل اصلی اینه که :
    - سایت خبری رو چطور بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت معرفی رو با چی بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت فیلم رو با چی بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت عکس رو ... ؟ - وردپرس.
    - فروشگاه میخوام - وردپرس دیگه.
    از طرف دیگه این سیستم مدیریت محتوا رابط کاربری بسیار ساده و شبیه به وبلاگی داره که هر فردی حتی مبتدی که تا بحال فقط یکبار با یک وبلاگ کار کرده باشه میتونه مدیریت کنه.
    شما برای هر موضوعی که اعلام کنید وردپرس یک افزونه داره.
    همین که یک سیستم مدیریت محتوا بتونه برای راه اندازی هر نوع وبسایتی کامل ترین باشه خیلی با ارزشه
    انسان عاقل و با فهم اینطوری فکر نمیکنه :

انسان های بی تخصص و بی استعدادی که هنر برنامه نویسی و طراحی سایت را در سیستم های راحتی مثل وردپرس میبینند و یا حتی با کوچکترین تغییری که در تم های html وردپرس انجام میدهند فکر میکنند که خدای برنامه نویسی شده اند و دیگر وقت پولدار شدن و میلیونر شدن آنهاست!
    خیر کسی فکر نکرده با یادگیری کد نویسی وردپرس خدای برنامه نویسی شده.

:-x به نظر من یکی از بزرگترین مشکلات وردپرس راحتی بیش از حد و مسخره آن هست که همه انسان های بی استعداد و تنبل را که حوصله بررسی و مطالعه ندارد را به خودش جذب میکند و باعث میشود هر ایده و طرح جالبی که برای سایت وجود دارد را خراب کنند و در نهایت یک تاسف به جای گذارد که این هم نشد!
    راحتی بیش از حد استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا مشکل بزرگه؟ واقعا راحتی در استفاده مشکل شده؟ واقعا به بسیاری از مدیران وبسایت هایی که بر پایه وردپرس کار میکنند باید صفت تنبل و بی استعداد داد؟ این نوع نگارش نوشته نقدی است؟

دوست عزیز و خوش ایده ی من که فکر میکنی همین ایده ای که توی ذهنت داری باعث پولدار شدنت خواهد شد! خراب میشود دوست من با وردپرس نزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چه علاقه ای دارید که ثابت کنید کلا وردپرس مشکل دار هست؟ با وردپرس طراحی نمیکنیم لطف کنید سیستم مدیریت محتوای که از نظر شما بهتر از وردپرس هست معرفی کنین دوستان تنبل و بی استعداد از همون استفاده کنند

بیشتر از این وقتم رو برای این نقد از نظر بنده بی ارزش نمیذارم ( چرا که اگر نقد مفیدی بود چرا خونده نشه؟ چرا بهش عمل نشه؟ ولی نقد خوب اینه که با لحن مناسب، دور از غرض ورزی شخصی و با ذکر ویژگی ها و معایب نوشته بشه)
    با احترام
    ویرایش توسط sitetheme : August 19th, 2015 در ساعت 22:29

8. تعداد تشکر ها ازsitetheme به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sitetheme نمایش پست ها
    درود
    بنده هم نظر شخصیم رو گفتم، از اونجایی که وردپرس خیلی بیشتر در جمع وبمستران ایرانی جا افتاده برای همین هم پشتیبانی بهتری میشه، مشکلی پیش بیاد همه باهاش آشنا هستند، این یک طرف قضیه هست
    این سیستم مدیریت محتوا برای تمامی موضوعاتی که شما بخواین وبسایت راه اندازی کنید امکانات کافی بلکه کامل رو داره و در نتیجه همین موضوع دلیل اصلی اینه که :

از طرف دیگه این سیستم مدیریت محتوا رابط کاربری بسیار ساده و شبیه به وبلاگی داره که هر فردی حتی مبتدی که تا بحال فقط یکبار با یک وبلاگ کار کرده باشه میتونه مدیریت کنه.
    شما برای هر موضوعی که اعلام کنید وردپرس یک افزونه داره.
    همین که یک سیستم مدیریت محتوا بتونه برای راه اندازی هر نوع وبسایتی کامل ترین باشه خیلی با ارزشه
    انسان عاقل و با فهم اینطوری فکر نمیکنه :

خیر کسی فکر نکرده با یادگیری کد نویسی وردپرس خدای برنامه نویسی شده.

راحتی بیش از حد استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا مشکل بزرگه؟ واقعا راحتی در استفاده مشکل شده؟ واقعا به بسیاری از مدیران وبسایت هایی که بر پایه وردپرس کار میکنند باید صفت تنبل و بی استعداد داد؟ این نوع نگارش نوشته نقدی است؟

چه علاقه ای دارید که ثابت کنید کلا وردپرس مشکل دار هست؟ با وردپرس طراحی نمیکنیم لطف کنید سیستم مدیریت محتوای که از نظر شما بهتر از وردپرس هست معرفی کنین دوستان تنبل و بی استعداد از همون استفاده کنند

بیشتر از این وقتم رو برای این نقد از نظر بنده بی ارزش نمیذارم ( چرا که اگر نقد مفیدی بود چرا خونده نشه؟ چرا بهش عمل نشه؟ ولی نقد خوب اینه که با لحن مناسب، دور از غرض ورزی شخصی و با ذکر ویژگی ها و معایب نوشته بشه)
    با احترام
    آندروید هم بین کاربران ایرانی جا افتاده و بهتر پشتیبانی میشه؟، ولی دلیل برتری اون نسبت به ios نیست.
    به نظر من تمرکز بر روی یک ویژگی باعث برتری خواهد شد نه زیاده خواهی و پرواز بر هر شاخه ای
    رابط کاربری از نظر مبتدیان اصلا راحت نیست
    داشتن افزونه برای هر موضوعی نقطه قوت وردپرس هست
    اسمش مدیریت محتوا هست و برای سایت های مدیر محتوا خوبه، خدا نیست
    خودتی
    راحتی بیش از حد در افزونه نویسی منظور هست، عمیق تر بخونید
    سیستم های دیگری را مورد بررسی قرار خواهم داد
    نذار

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

آندروید هم بین کاربران ایرانی جا افتاده و بهتر پشتیبانی میشه؟، ولی دلیل برتری اون نسبت به ios نیست.
    به نظر من تمرکز بر روی یک ویژگی باعث برتری خواهد شد نه زیاده خواهی و پرواز بر هر شاخه ای
    خودتی
    نذار
    من اینجا از همه شما عزیزان کوچکتر هستم و خودم رو از همه کم تجربه تر میدونم. پس این جسارت من رو ببخشید:

سیستم وردپرس یک سیستم رایگان هست و باید با سیستم های رایگان مقایسه بشه. معلومه که سیستم های برتر از وردپرس هم هست!
    حرف من اینه که سیستم رایگان وردپرس در حد سیستم 13 میلیونی ایران سامانه هست و حتی گاهی مواقع برتری هایی هم دیدم
    قرار نیست سیستم وردپرس رو با سیستم های اختصاصی مثل itpro.ir مقایسه کنیم

البته حرف های شما رو تا حدودی قبول دارم. اما در مورد امنیت و سئو قبول ندارم...

اما خیلی دوست دارم وردپرس رو با دیگر سیستم ها مقایسه کنید و استقبال میکنم
    دوستدار کتاب بلیان

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    من اینجا از همه شما عزیزان کوچکتر هستم و خودم رو از همه کم تجربه تر میدونم. پس این جسارت من رو ببخشید:

سیستم وردپرس یک سیستم رایگان هست و باید با سیستم های رایگان مقایسه بشه. معلومه که سیستم های برتر از وردپرس هم هست!
    حرف من اینه که سیستم رایگان وردپرس در حد سیستم 13 میلیونی ایران سامانه هست و حتی گاهی مواقع برتری هایی هم دیدم
    قرار نیست سیستم وردپرس رو با سیستم های اختصاصی مثل itpro.ir مقایسه کنیم

البته حرف های شما رو تا حدودی قبول دارم. اما در مورد امنیت و سئو قبول ندارم...

اما خیلی دوست دارم وردپرس رو با دیگر سیستم ها مقایسه کنید و استقبال میکنم
    شما مورد احترام هستید
    بررسی ها را در همین انجمن و وبسایت فری اسکریپت منتشر خواهم کرد.

12. تعداد تشکر ها ازmr.poop به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    168 پست

شما مورد احترام هستید
    بررسی ها را در همین انجمن و وبسایت فری اسکریپت منتشر خواهم کرد.
    با تشکر از انتقاد
    اما به نظر بنده این انتقال شما سازنده نیست و فقط مخرب میباشد
    دلیلش هم میتونید از نظراتی که کاربران ارسال کردند در سایتتون ببینید
    اگر با لهن خوب تری گفته میشد شاید نظرات فرق میکرد

14. تعداد تشکر ها از wenhost به دلیل پست مفید

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

Exclamation پاسخ : آقای منتقد: چرا وردپرس ؟!

آقای مُنتَقِد: وردپرس نصب کن!
    آقا وردپرس نصب کن!
    این جمله ایست که این روزها از دهان همه ! میشنویم، انسان های بی تخصصی که انتظار دارند فرشته ای به نام وردپرس همه مشکلات همه انسان های روی کره زمین را حل کند، حتی بدون اینکه کوچکترین دانشی در مورد سیستم های دیگر داشته باشند.
    - سایت خبری رو چطور بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت معرفی رو با چی بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت فیلم رو با چی بسازم؟ - با وردپرس.
    - سایت عکس رو ... ؟ - وردپرس.
    - فروشگاه میخوام - وردپرس دیگه.
    ....
    انسان های بی تخصص و بی استعدادی که هنر برنامه نویسی و طراحی سایت را در سیستم های راحتی مثل وردپرس میبینند و یا حتی با کوچکترین تغییری که در تم های html وردپرس انجام میدهند فکر میکنند که خدای برنامه نویسی شده اند و دیگر وقت پولدار شدن و میلیونر شدن آنهاست!
    دوست عزیز برای یکبار هم که شده یک نگاه اجمالی به نرم افزار های دیگر بیندازید، شاید نشود سایت گوگل را با وردپرس طراحی کرد!
    :-x به نظر من یکی از بزرگترین مشکلات وردپرس راحتی بیش از حد و مسخره آن هست که همه انسان های بی استعداد و تنبل را که حوصله بررسی و مطالعه ندارد را به خودش جذب میکند و باعث میشود هر ایده و طرح جالبی که برای سایت وجود دارد را خراب کنند و در نهایت یک تاسف به جای گذارد که این هم نشد!
    دوست عزیز و خوش ایده ی من که فکر میکنی همین ایده ای که توی ذهنت داری باعث پولدار شدنت خواهد شد! خراب میشود دوست من با وردپرس نزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    وردپرس یک cms خوب هست و شاید یکی از بهترین ها در نوع خودش. cms به معنی (content managment system) سیستم مدیریت محتوا هست و برای سایت های محتوا محور انتخاب خوبی هست اما در صورتی که ضعف های آن را به خوبی بشناسند و مشکلاتش را برطرف کنند، مشکلاتی از جمله راههای سریع و راحت هک کردن. به نظر من در اولین اقدام میشود از افزونه Hide My WP برای پنهان کردن سیستم ورود مسخره ی وردپرس استفاده کرد. بعد از این باید سریعا سراغ سئو بریم، اوه سئو!
    اصلا یادم نبود که وردپرس یک سیستم سئوی مسخره دارد و عملا بدون افزونه ی سئو، سئو در ورپرس هیچ معنایی ندارد و جای سایت شما در آخرین صفحات گوگل خواهد بود!
    جدای از اینکه یک مشت آدم بی استعداد میگویند "سئوی وردپرس خوبه" باید عرض کنم که وردپرس به تنهایی هیچ کاری برای سئو شما انجام نخواهد داد، پس حتما یکی از افزونه های Yoast SEO و یا All in One SEO Pack را نصب کنید.
    وردپرس در چند سالی که از عمرش میگذرد بارها مشکلات امنیتی پیدا کرده و اگر از آن دسته انسانهایی هستید که فکر میکنید به خاطر سورس باز بودنش مشکلاتش سریعا رفع میشود باید بگویم که آدم ساده لوحی هستید، چون هکر ها از مشکلات برای نفوذ استفاده میکنند و نه برای گزارش به سایت وردپرس، پس با توجه به این مورد حتما از افزونه های امنیتی استفاده کنید و سعی کنید نام کاربری خودتان را در پایین پست های وردپرسی خودتان به نمایش نگذارید.
    با توجه به API قوی وردپرس خیلی راحت میشود برای وردپرس افزونه نویسی کرد و در واقع خیلی راحت میتوانید با نصب یک افزونه غیر قابل اعتماد (که خیلی از آنها هم وسوسه کننده هستند) کل اطلاعات سایت خودتان را در معرض خطر قرار دهید پس تا حد امکان از نصب افزونه های ناشناخته (که البته به نظر من به خود وردپرس هم نمیشود اعتماد کرد) دوری کنید.
    با یک حساب و کتاب سر انگشتی به این نتیجه میرسیم که وردپرس بدون افزونه های فراوانش هیچ قدرتی ندارد و عملا یک سیستم ساده و مسخره است. جدای از بحث افزونه ها وردپرس یک سیستم کد نویسی قدیمی را به یدک میکشد که ناشی از به روزرسانی نسخه های قبلی بوده و امکان تغییر اساسی در نرم افزار (برای مثال تغییر روش کدنویسی به MVC) وجود ندارد.
    روزها میشود در مورد وردپرس صحبت کرد و اما ترجیح میدهم در قسمت دوم نقد در مورد این نرم افزار بیشتر صحبت کنم.

------------------------------------
    http://www.freescript.ir/?p=5738
    مطالب بیشتر

درود و عرض ادب.
    ابتدا بنده نقدم رو به نحوه بیان شما ابراز میکنم : "ادب فرد به ز دولت اوست"!
    اما در خصوص مواردی که فرمودین :
    این که فرمودین افراد بی تخصص و بی سواد کاربرهای وردپرس هستن ! و نمیشه گوگل رو با وردپرس راه اندازی کرد باید بگم خدمتتون : یاهو که با وردپرس راه اندازی و هنوز جزو بزرگترین های اینترنت هست ! اما از اونجایی که متخصصان یاهو خیلی نظرشون روی این سیستم بود اومدن تغییرات بنیادی جهت امنیت بیشتر در هسته اصلی این سیستم اجرا کردن !
    اما این که میفرمایید که " یکی از بزرگترین مشکلات وردپرس راحتی بیش از حد و مسخره آن هست" باید بگم خدمتتون : کلا هدف تکنولوژی در جهان هستی راحتی و سریع کردن هست ! نه پیچیده تر کردن ! با تبدیل کارهای ساده به پیچیده چیزی حل نمیشه اما میشه گفت با تبدیل کارهای پیچیده به ساده گرهی از مشکلات باز میشه !
    و اما در خصوص هک و اون افزونه فرمودین : اولا در خصوص هک هر سیستم مدیریت محتوا که سورسش در دسترس تمام دنیا بدون هیچ پیش نیازی، طبیعتا تنظیماتش در حالت پیشفرض خطرناک هست ! و باید تغییراتی داده بشه ! و این افزونه هم برای افراد با تخصص بیشتری از عموم، نیازی بهش نیست چون معمولا حداقل خود ما برای مشتری هامون دستی بدون نیاز به افزونه از سورس ها میام این تغییرات رو میدیم و اگر میبینید وردپرس اینا رو باز گذاشته بخاطر این نیست شما قبل از اونا بفکرتون افتاده ! بلکه بخاطر باز گذاشتن دست کاربرها برای یکسری کارها تنظیمات رو روی دیفالت یا پیشفرض و ساده گذاشته ! و فکر نمیکنم دیگه متخصصان وردپرس اینقدر بی تخصص باشن !
    اما در خصوص بحث شیرین سئو که این روزها کلی صاحب نظر داره : قربان سئو کلا یعنی محتوا و نحوه دسترسی کاربر به محتوا ! در خصوص محتوا که نیازی نیست بگم وردپرس نقشی داره یا نه ! اما در خصوص نحوه معرفی و دسترسی به محتوا که طبیعتا وردپرس نقش داره این موارد رو بصورت پایه ای بخوبی تعریف کرده اما در خصوص کنایتون به اون دو افزونه باید خدمتتون عرض کنم اینا برای تنظیمات بیشتر و متمرکزتر نحوه اشتراک گذاری اطلاعات هست که چطور به کاربر و موتورهای جستجو معرفی کنه ... هیچ سیستمی نمیتونه بر اساس کلیات جزئیات رو کنترل کنه اما اینجا میشه نقد کرد که چرا این یک افزونست و چرا در وردپرس خودش نیست اما دلیل داره و یکی از دلایلش امنیت هست و دیگریش هم بخاطر تغییرات هست و نمیتونه اگر نیاز به تغییرات در سورس این افزونه ها بود دوباره آپدیت منتشر کنه !
    اما دوباره بحث امنیت کردین اما با این تفاوت که فرمودین "چون هکر ها از مشکلات برای نفوذ استفاده میکنند و نه برای گزارش به سایت وردپرس، پس با توجه به این مورد حتما از افزونه های امنیتی استفاده کنید" : بنده فکر نمیکنم در هیچ سیستمی در دنیا این مشکل وجود نداشته باشه و برای سیستم های دیگه هـکرها بیان گزارش ها رو بفرستن ! البته هـکر تا هـکر داریم ! (این چون خیلی بدیهی بود قرمزش نکردم !)
    اما باز یه مورد جالب رو گفتین و این بود که "با یک حساب و کتاب سر انگشتی به این نتیجه میرسیم که وردپرس بدون افزونه های فراوانش هیچ قدرتی ندارد و عملا یک سیستم ساده و مسخره است." : خوبه خودتون میگید افزونه ! افزونه برای افزودن امکاناته ! و کار اصلی وردپرس مدیریت محتواست ! و حالا برای فروشگاه و... سیستمش رو گسترش داده هرچند که ایرادات داره اما فکر نمیکنم برای آینده خالی از لطف باشه دریغ از اینکه همین الانم برای دوستان خالی از لطف نیست !

----------------------
    امیدوارم نقد و جواب بنده رو بی ادبی تلقی نکنید اما دوست گرامی پیشنهاد میکنم ابتدا با رعایت ادب و سپس با داشتن دانش لازم نقد کنید ! و بنده هم حرف های شما رو نقد کردم ... اگر استدلال مخالفی دارید خوشحال میشم که بیان کنید !
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

16. تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,441
    تشکر تشکر شده 
    499
    تشکر شده در
    401 پست

خودتی
    نذار
    چرا دو مبحث را با هم قاطی میکنیدجالبه که دارین از وردپرس بد میگین ولی بهتر از وردپرس رو معرفی نمیکنین
    اگر رابط کاربری وردپرس برای مبتدیان مناسب نیست حتما جوملا مناسبه؟ حتما نیوک که اصلا 1 دهم کارایی وردپرس رو هم نداره(مخصوص سایت های موزیک) مناسبه؟
    میخواد افزونه باشه یا هرچیز دیگه ای باشه، چرا از افزونه های بسیار زیاد و متنوع وردپرس زورتون گرفته؟ همون آدم های تنبل صلاح دونستند که وقتشون رو بذارند و برای وردپرس افزونه بیشتری بنویسند...
    کسی نگفته خداست، ولی درست هم نیست اینطوری بیاین و یک جانبه فقط به برداشت خودتون مشکلاتش را بگید
    حتما مورد بررسی بذارید چون هیچ کس اینطوری حرف هاتون رو قبول نداره
    احترام رو هم کمی بیشتر رعایت کنین داریم بحث میکنیم دعوا نمیکنیم
    با احترام

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa53 نمایش پست ها
    به نظرم نقد از ديدگاه بسيار متفاوتى هست.
    جالب بود
    جناب رضایی مگر اصل این مطلب به اصطلاح نقدی در وبسایت شما منتشر نشده؟
    بعد خودتون میاین باز اینجا دیدگاه میگذارید؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    سلام

بنده واقعا متوجه نمیشم عزیزان دل با توجه به لحن بسیار بد ایشون چرا جواب این تاپیک رو میدن و این تاپیک اینقد جلو رفته ؟
    واقعا حق باشماست ولی از اونجایی که احتمالا این انجمن آموزشی هست و احتمالا افرادی این مطالب رو میخونن، بد نیست حرف های بی اساس بی جواب نمونه.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)