نظورتون از منقضی چیست؟ ایا به این معنیه که بعدها قابل استفاده می شوند. اخه من واقعیتش نگرانم. اگر درگاه ساخته باشید متوجه اید که اصولا با دو تا فایل پی اچ پی میشه درگاه ساخت. به عنوان مثال نمونه کد پی اچ پی که تو خود پی لاین هست. الان مثلا من تو فایلی که کاربر دکمه خرید رو می زنه و درخواست می کنه من می تونم سشن رو بررسی کنم و نام کاربری اون رو به دست بیارم و تو یک متغیر ذخیره کنم.و بعد اون get_id رو با نام کاربری اون فرد تو یک جدولی بریزم. اما تو فایل get.php دیگه نمی توانم از سشن استفاده کنم.چون که درخواستی از سمت کاربر دیگه ارسال نمیشه و از فقط از سمت درگاه trans_id و Id_get ارسال میشه که من باید بررسی کنم اون ها رو. چون اینجا دیگه نام کاربری فرد مورد نظر ندارم شناسه یکتایی که می تونم استفاده کنم همین کد Id_get هست. من با این کد باید تو جدول سرچ کنم.(چون همین get_id رو تو فایل send.php به همراه یوزرنیم ذخیره کرده بودم). و وقتی اون سطر مورد نظر رو پیدا کردم کد trans_id رو هم برزم در همون سطر. حالا اگه اینجایکسری از get_id هایی که تولید میشه شبیه به هم باشند من تو سرچ کردن توی جدول دیتابیس به مشکل می خورم و درنتیجه چند تا سطر با id_get های مثل هم پیدا میشه و trans_id رو تو همه ی سطرهای پیدا شده می زاره. و این یعنی باید برم فروشگاه رو تعطیل کنم و افتضاح اندر افتضاح.