-
August 19th, 2015, 14:42
عضو دائم
پاسخ : سرور امریکا

نوشته اصلی توسط
piter56
سلام
از دوستان سرور امریکا با مشخصات زیر ارائه میده؟
پورت نامحدود باشه..یعنی اینکه گیر ندین که از پورت زیاد استفاده کردین و این حرفا...نیمخوام ازاین موردا داشته باشه..سروری نیاز داشتم که محدودیتی دراستفاده ازپورت نداشته باشه..
پنل تحت وب داشته باشه که بتوان سرور خاموش روشن و ریست کردوامکان نصب سیستم عامل هم داشته باشه به صورت تحت وب
من به 2 سرور نیاز داشتم...که ماهانه هم تمدید میکنم....فقط باید شرایطی که گفتمرا داشته باشه..همچنین دارای تخفیف هم باشه...
اینکه دلتون نخواد و حرف نشنوید کمی صحیح نیست، هر دیتاسنتر قوانین دارد و باید تابع آن باشید و طبیعی است هر کدام شما را به نوعی محدود می کنند.
از سرور برای چه کاری استفاده می شود ؟
Dac-US-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel Xeon E3-1230 V3 1 Core 900 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 35,000 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آمریکا Dacentec
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
August 19th, 2015 14:42
# ADS
-
August 19th, 2015, 16:07
من سرورای فرانسه انگلیس هلند و....استفاده کردم و هیچ موردی نداشته..الان نیاز به سرور امریکا داشتم که هیچ محدودیتی نداشته باشه..
شرایط هم گذاشتم..سرورای هرکدوم از دوستان که این شرایطو داشت بگه..در کامنهای هیچکدوم ازدوستان من جوابمو نگرفتم.....میاید آفر میزاریدو میرید..
-
-
August 19th, 2015, 16:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
piter56
من سرورای فرانسه انگلیس هلند و....استفاده کردم و هیچ موردی نداشته..الان نیاز به سرور امریکا داشتم که هیچ محدودیتی نداشته باشه..
شرایط هم گذاشتم..سرورای هرکدوم از دوستان که این شرایطو داشت بگه..در کامنهای هیچکدوم ازدوستان من جوابمو نگرفتم.....میاید آفر میزاریدو میرید..
از سرور برای چه کاری استفاده میکنید؟ هیچ موردی جز اتک از کل پورت استفاده نمیکنه.
پورت در تمام سرور ها اشتراکی هست و اگه قرار بر استفاده شما از کل پورت باشه دیگر کاربران دچار مشکل خواهند شد.
اگر مورد شما اتک نیست و فقط آپلود دانلود هست میتونیم در خدمت شما باشیم.
شروع قیمت: از 10 هزارتومان با کسر 30% تخفیف ماه اول
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=148054
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
August 19th, 2015, 16:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
piter56
پرسش شما دقیقا چیست ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
August 19th, 2015, 16:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
piter56
مورد استفاده و میزان استفاده رو بفرمایید .
1GB
رم : 1 گیگابایت
سی پی یو : اشتراکی
هارد دیسک : 50 گیگابایت
پورت سرور : 1 گیگابیت
پهنای باند : 500 گیگابایت
آی پی : 1
مکان : آمریکا ( ColoCrossing )
ماهانه 20 هزار تومان
سفارش
-
-
August 19th, 2015, 17:53

نوشته اصلی توسط
softlayer
از سرور برای چه کاری استفاده میکنید؟ هیچ موردی جز اتک از کل پورت استفاده نمیکنه.
پورت در تمام سرور ها اشتراکی هست و اگه قرار بر استفاده شما از کل پورت باشه دیگر کاربران دچار مشکل خواهند شد.
اگر مورد شما اتک نیست و فقط آپلود دانلود هست میتونیم در خدمت شما باشیم.
شروع قیمت: از 10 هزارتومان با کسر 30% تخفیف ماه اول
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=148054
کلا فکر کنم پورت امریکا ضعیف باشه.چون من سرورای کشورهای دیگه که استفاده کردم هیچوقت از این موردا نداشتم..
من سروری میخواستم که ازش استفاده کردم مدیرش نیاد بگه پورتو اشغال کردی
فکر کنم همچین سروی درامریکا پیدا نمیشه که دوستان داشته باشن..
الان من بگم سرور مثلا هلندمیخوام راحت میانآفرمیزارن تضمینم میکنن ولی امریکا اینجورنیست انگار..
-
-
August 19th, 2015, 18:31
عضو انجمن
الان سرور های امریکا ما حداقل سرعت دانلود شان در بهترین حالت روی 90 مگ هست که هیچ مشکلی هم نداشته و کاربران راضی هستند از آپتایم .
در صورتی که بخواهید میتوانیم به مدت 1 ساعت به شما سرویس تست ارائه بدهیم که اگر سرعت و کیفیت خوب بود خریداری نمایید .
-
-
August 19th, 2015, 19:08
دوست عزیز ضمانت میدین که اگه از سرور راضی بودم و خرید کردم بعد یه مدت نگیدپورتو اشغال کردین؟
میتونید سرور تست بدین من استفاده کنم بعد بینید اگه مشکلی ازپورت نبودبگیدخریدکنم؟
-
-
August 19th, 2015, 19:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
piter56
دوست عزیز ضمانت میدین که اگه از سرور راضی بودم و خرید کردم بعد یه مدت نگیدپورتو اشغال کردین؟
میتونید سرور تست بدین من استفاده کنم بعد بینید اگه مشکلی ازپورت نبودبگیدخریدکنم؟
بله مشکلی ندارد در اینجا ثبت نام کنید
irhosting24.com/customer
ثبت نام و تیکت ارسال کنید تا بهتون بدیم سرویس .
-
-
August 19th, 2015, 19:31
-