پاسخ : ایا سیستم درگاه پرداخت نگران این نیست که get_id هاش تموم بشه؟
نوشته اصلی توسط alita
سلام. من از یکی از درگاه های واسطه درگاه گرفتم بعد ازشون پرسیدم که ایا این get_id که برای هر درخواست به کاربر می دهید امکان داره در طول زمان همون get_id برای درخواست های دیگه هم شامل بشه. در جواب به من گفته شد که get_id فقط یکبار تولید میشه. الان مثلا این get_id چند تا رقم داره؟ برفرض اگه 6 تا رقم داره باز هم کمه چون این سایت های که مثلا شارژ می فروشند یک دفعه در طول دو سه سال این get_id ها رو تموم می کنند. سوالی که من در قسمت پشتیبانی فنی اون درگاه کردم این بود که ایا اگر 1: ایا اگر یک get_id ارسال بشه و مشتری با اون get_id بتونه پرداخت موفقی داشته باشه ایا اون get_id برای درخواست های دیگه هم تولید میشه؟ 2: و یا اگر اون کاربر با اون get_id وارد درگاه بشه اما خرید نکنه ایا چون خرید نکرده اون get_id امکان داره برای درخواست های دیگه هم ساخته بشه؟ تو قسمت پشتیبانی اون درگاه به من گفتند که نه این get_id ها فقط یکبار تولید می شوند. اما مسئله اینجاست که ایا این get_id ها تعدا ارقام مشخصی داره. و یا نه این امکان رو داره که برای یک درخواستی get_id شش رقمی باشه و برای یک درخواست دیگه 20 رقمی باشه.؟ این سوال واقعا برام جالبه و اگر از دوستانی که تو این درگاه ها فعال و با اطلاع هستند پاسخی رو در رابطه با سوالم بدهند ممنون می شوم.
اینها یکتایی خاصی دارند و تموم بشو نیستند بلفرض هم تموم بشند میکنن 7 رقم کدنویسیه دست بازه مثل اینه بگید امکان داره عدد تو دنیا تموم بشه و دیگه عددی نباشه؟!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.