عرض سلام و ادب
یه اسکریپتی هست که بصورت رایگان در این سایت قرار گرفته است
اینو میخوام رو سرور مجازیم نصب کنم،نحوه نصبش و ایجاد پایگاه داده در سرور مجازی چطوره؟؟!
ممنون میشم یه توضیح روون بدید
عرض سلام و ادب
یه اسکریپتی هست که بصورت رایگان در این سایت قرار گرفته است
اینو میخوام رو سرور مجازیم نصب کنم،نحوه نصبش و ایجاد پایگاه داده در سرور مجازی چطوره؟؟!
ممنون میشم یه توضیح روون بدید
Xamp نصب کنید
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
سرور شما لینوکس هست یا ویندوز ؟
اگر ویندوز باشه که میتونید با نصب XAMP اسکریپت رو تست کنید.
اما اگر لینوکس باشه کار یه کم پیچیده تر میشه. کتابی هست با عنوان کانفیگ سرور لینوکس نوشته شده توسط آژاکس تیم. میتونید سرچ کنید دراینترنت وجود داره.
فیلم های آموزشی phpacademy هم خیلی خوبه.
موفق باشید
سرور ویندوز هست.الان iis نصبه
میتونم در کنارشXAMP نصب کنم؟!
ربطی به هم ندارند که؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ببینید هم iis و هم apache از پورت 80 استفاده میکنند که در حالت عادی نمیشه در کنار همدیگه ازشون استفاده کرد. باید یکی رو غیرفعال کنید.
اما اگر مایل باشید هر دو همزمان استفاده بشه باید پورت یکیشون رو تغییر بدید. مثلا پورت آپاچی رو 8080 بزارید و پورت iis رو 80 و یا برعکس.
چون برای تست هست به هر حال فرقی نداره.
__________________________________________________ _________
به صاحب تاپیک : اگر این اسکریپت رو برای استفاه طولانی مدت میخواید حتما باید از یک سرور لینوکس استفاده کنید چون بیشترین بازدهی php apache روی لینوکس هست.
موفق باشید
دوست من دقیقا اسکریپتتون ی هست تا بتونیم بتون کمک کنیم
در مورد سرور مجازی توضیح دهید ویندوز هست یا لینوکس
اطلاغات کافی ارائه کنید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
توضیحات تو پستها داده شده
میخوام رو سرور مجازی ویندوز اسکریپت اشتراک ویژه نصب کنماسکریپتو تو پست اول معرفی کردم.
روی همون iis یک عددmysql بنصبید و کارتونو انجام بدید
هیچ نیازی به ومپ زمپ و.... نیست
▆ ID TELEGRAM: @AMIRMNOOHI
▆ HIGHHOST.ORG
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)