ثبت زیرنویس فارسی خود در ایران زیرنویس
ایران زیرنویس
درصورت بازدید بسیار بالا میتونیم اسپانسرتون بشیم
با من در تماس باشید »: 09396558300
▆ ID TELEGRAM: @AMIRMNOOHI
▆ HIGHHOST.ORG
این کاملا بستگی داره به کد نویسی شما و اصلا نمیشه کیلویی گفت
شما کلاینتها رو روی یک تیبل یکتا نگه میدارید؟ من سرور ندارم برا فروش ولی اطلاعت دقیق بدین عرض خواهم کرد نیازتون چیه+ میتونید دو سروری کنترل کنید خیلی بهتره
پ.ن:4 میلیون خیلیه مطمینید؟مال ما روزی 1،5 میلیون رو بزور پر میکنه و مشهوره
- - - Updated - - -
البته مهم کلیکها هستند و ما باقی محاسبه ای نیست سی پی بالا نگیرید به رم و پورت بها بدین
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
عذر میخوام این 64 رو از کجا اوردین؟ میدونید الگوریتم سیستم کلیکی چطوره؟ چی رو نگه میداره؟ حجم دیتای این سایت چقدره؟ با هر کلاینت چه آنالیزی انجام میده؟با هر بار کلیک چه محاسباتی رو باید انجام بده تا کلیک جعلی نشماره؟ و...
رم نیازش هست ولی سی پی یو + نوع هاردی که برای پایگاه داده + موتور پی اچ پیش میخواد بسیار مهمه حتی نوع رید بسیار بسیار مهمه مثلا رید 10 برای قسمت رووت میتونه این سایت رو به ابر سرورهای الکی بی نیاز کنه
ضمنا بهترین کانفیگ برای شما آپاچی + انجین ایکس هست لایت و.. نرید که بکار شما نمیاد.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
ثبت زیرنویس فارسی خود در ایران زیرنویس
ایران زیرنویس
دوستانی که پیشنهاد سرور و سخت افزاردادند احتمالا درست متوجه منظور استارتر نشدند، بدون بررسی بستری که در حال حاضر سایت ها روش میزبانی میشن اساسا هر اظهار نظری غیر مسئولانه و روی هوا بوده و خواهد بود! ۲ ملیون ip چیزی نیست که بشه همینجوری رو هوا براش سرور و سخت افزار و .... پیشنهاد داد. در ضمن فشاری که این بازدید روی یک اسکریپت استاندارد وارد میکنه گاهی فقط با اضافه شدن یک ماژول (چه استاندارد و چه غیر استاندارد) میتونه ۱۰ برابر بشه. پس بدون بررسی از کسی مشاوره نخواهید و اگر هم مشاره کسی رو رو هوا پذیرفتید ، منتظر عواقب بعدیش باشید!
درود
دوست گرامی در سرورهای سیستم کلیکی بیشتر درخواست ها روی فایلهای STATIC میباشد در نتیجه فشار کمتری روی php میباشد و بیشتر فشار روی وب سرور و mysql میباشد به همین منظور هر سروری هم که تهیه کنید مهم کانفیگ اصولی میباشد . مثلا با ترکیب وب سرور قدرتمند nginx و یک static cache بسیار قوی مانند varnish cache و کانفیگ اصولی میتوانید بطور محسوس و بسیار زیادی مصرف منابع را کاهش دهید و افزایش سرعت را تجربه کنید.
همینطور استفاده از Query cache ها در mysql و بهینه سازی query های غیر بهینه و... میتواند در بهینه سازی این موارد موثر باشد
در مورد سخت افزار هم تا سرورتون و سرویس فعلی مانتیورینگ نشود (حداقل برای 24 ساعت) نمیتوان نظری داد چون بعدا باز مشکل برمیخوردید
ارادتمند شما
محمدزاده
![]()
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)