-
August 22nd, 2010, 11:14
سوال در دادن لینک مستقیم از vps
سلام . من یک سری سوال در مورد چگونگی دادن لینک مستقیم از vps دارم :
1 . برای گذاشتن در سایتی که حدود 20 تا 40 نفر هم زمان دارن فایل رو دانلود میکنن cpu 2 هسته ی اختصاصی + رم 512 اختصاصی جوابگو هست ؟
2 . هنگام دانلود دیگران از پهنای باند هم کم میشه ؟ ( یعنی اگه یک فایل 1 گیگ رو 30 نفر دانلود کنن 30 گیگ از پهنای باند میپره ؟ )
من هم با vps لازم دارم برای کانورت و ... هم لینک مستقیم . بهتره vps + هاست جدا بگیرم یا با هیمن vps جواب میده ؟
-
-
August 22nd, 2010 11:14
# ADS
-
August 22nd, 2010, 11:30
عضو انجمن
پاسخ : سوال در دادن لینک مستقیم از vps
2 . هنگام دانلود دیگران از پهنای باند هم کم میشه ؟ ( یعنی اگه یک فایل 1 گیگ رو 30 نفر دانلود کنن 30 گیگ از پهنای باند میپره ؟ )
من هم با vps لازم دارم برای کانورت و ... هم لینک مستقیم . بهتره vps + هاست جدا بگیرم یا با هیمن vps جواب میده ؟
2- بله
3- بهتره سایت اصلی و هاست دانلود بر روی لینوکس و سرور مجازی ویندوز جهت دانلود / آپلود و Convert
-
تعداد تشکر ها از ShahreServer به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2010, 11:50
-
-
August 22nd, 2010, 11:57
ممنون پس از همون vps لینک مستقیم میدم . فقط در مورد مشخصات سرور ( رم و cpu ) کسی بیشتر میدونه لطفا" کمک کنه که با سرور مشخصات بالا میشه لینک مستقیم داد که همزمان حد اقل 20 نفر بتونن دانلود کنن ؟
-
-
August 22nd, 2010, 14:07
سلام
شما بایستی vps را خریداری نمایید که اینگونه فهمیدم مخصوص دانلود باشد حداقل نیازهای شما:
1- رم 1 تا 2 گیگ
2- سرعت آپ لینک 1 گیگابیت
3- اشتراک کمتر!؟ (همانطور که می دانید یک سرور اختصاصی به چند vps تقسیم می شود که بایستی سعی کنید سرور مجازی را پیدا نمایید که اشتراک کمتری داشته باشد اینگونه cpu بیشتری بصورت اشتراکی برای تبدیل فرمت ها به یکدیگر دارید)
با امید موفقیت
-
-
August 22nd, 2010, 19:21
عضو انجمن
واسه اینکار بهتره از vds استفاده بکنید
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-