نوشته اصلی توسط
sib mizban
خیلی خیلی ممنونم از تحسینتون... باعث افتخارمه...
اما مواردی که فرمودید رو تا حد زیادی قبول دارم؛ اما چند مورد:
سایتایی که فرمودید، درسته. اما مثلا نارنجی، بخاطر مشکلات امنیتی مدیرانش این وضعش شد. اگر خبر داشته باشید می دونید که برای مدتی فراری بودن، یک پست رو خارج از تهران، فکر کنم از اصفهان مثلا داده بودن و بعد از چند روز دستگیر شدن. فکر کنم قصد فرار از کشور رو داشتن.
یا مثلا بلاگفا، خب تقصیر کار خودش بود... . خیلی ها به این سایت نقد داشتن و دارن. خودتون بهتر می دونید این مساله رو... . مهمترین نقد هم آپدیت نکردن خودش بود و عدم افزایش امکاناتش و صد البته نتیجش میشه عدم توجه به امنیتش.
یا مثلا هاست دی ال، خب خودتونم می دونین که تقصیر کار خودش بود.
خلاصه اینکه نمیشه همه رو از یک دید نگاه کرد و گفت کلا کار توی نت در ایران، بعد از مدتی با شکست روبرو میشه.
در مورد این مواردی که لیست کردین، من راستش یاد بلایای طبیعی و آسمانی افتادم!
اینکه یکی بپره جلوت بعد همون لحظه بمیره یا نمی دونم یکی بهت بزنه و... که خب گفتنشم درست نیست. اولا ما مسلمانیم؛ معتقدیم عمر دست خداست. ثانیا سلاح هایی داریم به اسم "توکل" و "توسل" که هیچ آدم دیگه ای تو دنیا نداره. جفتشونم معجزه می کنن... .
بالاخره شما شغلت کارمندی هم که نباشه، این خطراتی که فرمودین و درست هم هست، ممکنه برات پیش بیاد. یعنی دلیل نمیشه که بخاطر این کارا منفعل نشست و منتظر پول و درآمد بود... . اینو دیگه همه می دونن، هر چی بکاری، همونم برداشت می کنی. خلاصه از تو حرکت، از خدام برکت... .
در مورد این مورد که فرمودین یک شخص میشه محور عملکرد خوب و اگر از دستش بدید، همه چیتونو از دست دادید... استیو جابزم بعد از کشف جانی آیو بود که تونست بعد از حدود دو دهه، اپل رو به یک شرکت موفق و برند نام آشنا در دنیا تبدیل کنه. یا اصلا خود استیو، خب مرد، دیگه باید همه بشینن زانوی غم بغل بگیرن و بگن مغز متفکر و ایده پردازمون مرد، پس اپل هم می میره... !؟
خیانت برادر به برادر قصه ی جدیدی نیست... . یوسف که یوسف بود، معصوم بود، باوفا بود به برادرانش ووو....، اون شد وضعش... . حالا که رفیق به رفیق وفا می کنه یعنی خیلی هم اتفاقا وضع بهتر شده... اصا یه وضی.... خخخخ!
خلاصه اینکه بنده هنوزم در مورد پیشنهادم نظرم همونه؛ مخصوصا در مورد ارائه ی خدمات خاصی مثل بهینه سازی سئو، طراحی قالب و... و تاسیس یک مجموعه سایت و مدیریتشون به طور همزمان.
موفق باشید