آقا
عزیزم
سرورم
ازتون خواهش می کنم که اینجا درمورد سایت چیزی نزنید!
یک بار یک چیزی را می گن دیگه
آقا
عزیزم
سرورم
ازتون خواهش می کنم که اینجا درمورد سایت چیزی نزنید!
یک بار یک چیزی را می گن دیگه
http://ShahreServer.comسرور مجازی از 10.000 تومان |-| نمایندگی هاست لینوکس |-| هاستینگ
ویرایش شد.
ویرایش توسط Alborz : November 24th, 2010 در ساعت 10:29
ای بابا من 30 خط اینجا تایپ کردم .نمیدانم چرا تائید نشد .هیچ حرف بدی زده نشده بود.فقط جریان یک وی پی اس را که از این شرکت خریداری کرده بودم بازگو کردم تا بقیه به این مشکل دچار نشوند.اما تائید نشد.
به امید روزی که حداقل در نت پارتی بازی وجود نداشته باشد.![]()
من از شهرسرور 2 ماه وی پی اس داشتم بدترین نوع سرویس را داشتند.
فعل حال هم از چهارشنبه هفته پیش تا الان وی پی اسمون را هوا است و هر روز که باهاشون تماس میگیریم میکن مشکل سروری است و داره حل میشه اقا شما که مدعی بودین نفر پنجم از لحاظ کانفیگ را در ایران دارید چی شد !!!
داره حل میشه هم که نشد جواب اقا جان
-----------
به امید یه روزی که سرویس دهنده ها مثل ایشون نباشند
----------------
پست انتقاد من هم اگر مدیران صلاح میدونن تایید کنند![]()
من که 2تا vps داشتم مارو به غلط کردن انداختن . هم سرویس و هم پشتیبانی افتضاح . نگیرید آقا نگیرید
Soft98.iR
ای کاش تنها این بود.نه تنها به بهانه استفاده زیاد تمام فایل های من از بین رفت و یک شبه آی پی بسته شد .بلکه ادعای 180 دلار خسارت هم داشتند .
عجب .... پیدا میشه.جالب تر اینکه در تاپیک :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/
کامل این ماجرا را شرح دادم .اما تائید نمیشه و پست های بعدی هم همچنین بدون دلیل در این تاپیک تائید نمی شوند .فقط یک پست در دفاع از شرکت تائید شد![]()
فکر کنم دیگه گندشو درآوردن اینها ، من حدود 3 - 4 روز پیش از این شهر سرور خیر سرم یه سرور مجازی گرفتم حالا بماند که سرعت دانلود اون به زور به 20 مگابیت میرسید در صورتی که ادعای پورت 1 گیگ میکردن. ما هم چند تا هاست روی این سرور ران کردیم دیدم یکی از مشتریهای من بهم زنگ زده میگه هاست کار نمیکنه من هم با دعوت کردن مشتری به آرامش بلافاصله با شهر سرور تماس گرفتم.
اول زنگ زدم موبایل 0917 بعد از مدتی گوش دادن به آهنگ تماس خلاصه کسی گوشی رو برنداشت.
بعد زنگ زدم به شماره ایرانسل بعد از چند بار بوق زدن به پیامگیر وصل شدم که اون هم کسی جواب نمیده.
زنگ زدم به شماره های ثابت شرکت باز بینتیجه بود . دست بکار شدم و یه تیکت مبنی بر کار نکردن سرور گذاشتم.
بعد از چند ساعت جواب تیکت اومد که صبر کنید من هم به مشتریهام گفتم که مشکلی نیست بزودی برطرف میشه.
اما بعد از چند ساعت صبر کردن دیدم خبری نشد دوباره با همه اون شماره ها تماس گرفتم که ایندفعه یک پسر بچه شماره شرکت رو برداشت و من مشکل رو داشتم واسش توضیح میدادم که گفت از این چیزایی که میگی سر در نمیارم بذار خود تمیس بیاد.
من هم گفتم ایشون که گوشی برنمیداره گفت سر کلاسه دانشگاه است میاد من هم اس ام اس برای تمیس فرستادم که آقا لطفا خواهشا مشکل ما رو حل کنید.
تا این مدت 2 روز از مشکل فوق گذشته بود که مشتریهای من با نارضایتی کامل و کلی بد . بیراه گفتن به من شاکی شدن من هم سریع یه جایی دیگه سرور اجاره کردم دیدم از این کنده دود بلند نمیشه و در پایان هم تقاضای برگشت وجه کردم که با پاسخ عجیبی روبرو شدم حالا خودتان قضاوت کنید :
![]()
اینطور که پیداست این شگرد شرکت شهر سرور می باشد که بعد از مدتی vps را از دسترس خارج می کنند و کاری میکنند که طرف بیخیال هزینه بشه و خودش منتقل کنه.(البته اگر چیزی باقی مانده باشد)
دیگه شانسی هست .باز خوبه که درخواست 180 دلار خسارت نکردند از شما.
کیسه درست کردن برای پر کردنش هم از هیچ کاری دریغ نمی کنند.دوستانی که در تاپیک های دیگر در جواب انتقاد ها عرض میکردند :"بیخودی آبروی کسی نبرید" پس الان دیگر پاسخی ندارند.این افراد و حتی ح.دم تنها گوشه ای از قربانیان کلاه برداری این شرکت هستیم.منتظر پست های بقیه باشید .روز به روز زیاد میشه
صفحات ابتدایی این تاپیک را بخونید .حتی اگر از دوستان کسی سوالی در مورد ارزان بودن بیش از حد و.... داشته با پاسخ تند و جبهه گیری برخی افراد مواجه شدند.![]()
سلام
از قدیم گفتن " به سر آمده حکیم است "
دوستان عزیز خواهش می کنم قبل از خرید هر نوع سرویسی از فورشنده یه تحقیق یا سرچ ساده انجام بدین که همه چیز دستتون بیاد !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)