-
August 17th, 2015, 12:49
پاسخ : انتخاب کنترل پنل
lx بهترین است سبک تر و رایگان است اما باگ دارد
-
تعداد تشکر ها از s0NY به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2015 12:49
# ADS
-
August 17th, 2015, 15:04
عضو جدید
طبق تجربه هرچند کمی که دارم با امتحان بسیاری از کنترل پنل ها در نهایت به webmin رسیدم.
در سایت های ایرانی و خارجی هم افراد با تجربه همه وب مین رو توضیه میکنن
- - - Updated - - -
طبق تجربه هرچند کمی که دارم با امتحان بسیاری از کنترل پنل ها در نهایت به webmin رسیدم.
در سایت های ایرانی و خارجی هم افراد با تجربه همه وب مین رو توضیه میکنن
-
تعداد تشکر ها از shervinrv به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2015, 15:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsen041
با سلام. بنده میخوام روی سرورم کنترل پنل نصب کنم سرور برای میزبانی یک یا الی دوتا سایته که تفریحی هستن
میخواستم بپرسم با توجه به وجود کنترل پنل های رایگان مانند وبمین و کلوکسو ایا موردی نداره اینارو نصب کنم؟ کاراییشون چطوره ایا رایگان نصب کنم یا دایرکت ادمین
با توجه به این که اولویت بنده نصب کنترل پنل رایگان هست از دوستان درخواست مشاوره دارم
چه کنترل پنلی نصب کنم که از لحاظ امنیت و سرعت و کارایی و.. پاسخگوی من باشه...
دایرکت ادمین از لحاظ موارد خاصی ( امنیت - بهینه - قابلیت های متفاوت ) و البته هزینه بهترین گزینه برای شما است.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2015, 15:34
عضو انجمن
کنترل پنل رایگان (کلوکسو) استفاده کردیم و گزینه مناسبی هست و قابلیت کنترل سرور هم دارد.
و کنترل پنل غیر رایگان هم دایرکت ادمین مناسب هست.
-
-
August 18th, 2015, 16:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mohsen041
با سلام. بنده میخوام روی سرورم کنترل پنل نصب کنم سرور برای میزبانی یک یا الی دوتا سایته که تفریحی هستن
میخواستم بپرسم با توجه به وجود کنترل پنل های رایگان مانند وبمین و کلوکسو ایا موردی نداره اینارو نصب کنم؟ کاراییشون چطوره ایا رایگان نصب کنم یا دایرکت ادمین
با توجه به این که اولویت بنده نصب کنترل پنل رایگان هست از دوستان درخواست مشاوره دارم
چه کنترل پنلی نصب کنم که از لحاظ امنیت و سرعت و کارایی و.. پاسخگوی من باشه...
پیشنهاد بنده به شما استفاده از کنترل پنل دایرکت ادمین هست مبلغ زیادی هم نمیخواد ماهیانه هزینه کنید ماهی 8500 الی 20 هزارتومان میفروشن بستگی به نوع پیشنهاد فروشنده ها داره .
-