-
August 6th, 2015, 01:02
عضو انجمن
تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
بسم الله الرحمن الرحیم
فروش ویژه سرور مجازی خدماتــــ سرور ایران
مشخصات سرور اصلی
PORT= 1GB
RAM=1GIG
HDD=40GIG
CPU=1core
PORT=1 GB
Bandwidth= Unlimited
7,000T ماهانه
CPU=1core
PORT=1 GB
Bandwidth=Unlimited
12,000T ماهانه
CPU=2core
PORT=1 GB
Bandwidth=Unlimited
24,000T ماهانه
ویرایش توسط sms.bartarhost : September 3rd, 2015 در ساعت 14:24
-
تعداد تشکر ها از sms.bartarhost به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2015 01:02
# ADS
-
August 17th, 2015, 01:53
عضو جدید
پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
باسلام
فوری همین الان نیاز دارم
سفارش بدم کی تحویل میدید؟
-
-
August 17th, 2015, 14:16
عضو انجمن
پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ

نوشته اصلی توسط
MovieZone
سلام ب استارتر عزیز
هر 100 گیگ فضا هارد چه قیمته؟؟
من برای سایت دانلود فیلم و سریال میخوام ، جوری که بتونم با سرور مجازی از دیگر سایتها دانلود کنم و منتقل بشه به سرور خودم و لینک مستقیم بدم به کاربران
و میشه مشخصات کامل از سرور رو بدید؟؟
با تشکر
شما بهتره یک سرور اختصاصی بخرید که بصرفه تر هست باید ویندوز باشد و کانفیگ ای ای اس کنید و لینک مستقیم بزارید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sib mizban
سلام و عرض ادب
ببخشید؛ میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟ دلیلتون چیه؟
با سلام خوب دوست عزیز سرور ما شیر شده هستش بخاطر همینه چون تعداد سرور ها زیاده و با اون سرعتی که شما نیاز دارید نیست
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
In-God-We-Trust
باسلام
فوری همین الان نیاز دارم
سفارش بدم کی تحویل میدید؟
خیر فعلا ای پی نداریم
-
-
August 17th, 2015, 16:11
من یک هفته نیست که از ایشون سرور خریدم الان سرویسم قطع شده و دسترسی به پنل ام هم مسدود شده تیکت هم ارسال کردم ولی جوابی دریافت نشده.
-
-
August 17th, 2015, 16:32
عضو جدید
منم خرید کردم چند روز پیش الان قطع شده رفتم وارد سایت شم پیغام این ایمیل موجود نیست رو داد
امیدوارم کلاه برداری نبوده باشه و اگر بوده چه بهتر که الان بود چون میخواستم سرور مجازی 1 ساله بگیرم!
-
-
August 17th, 2015, 16:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TheHost
منم خرید کردم چند روز پیش الان قطع شده رفتم وارد سایت شم پیغام این ایمیل موجود نیست رو داد
امیدوارم کلاه برداری نبوده باشه و اگر بوده چه بهتر که الان بود چون میخواستم سرور مجازی 1 ساله بگیرم!
با سلام مشکل دیتابیس در سایت داریم دوباره عضو بشید و درمورد سرور شما یکی از سرور ها مشکل ای پی پیدا کرده در حال رفع ان هستیم بزودی درست خواهد شد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
neo_13
من یک هفته نیست که از ایشون سرور خریدم الان سرویسم قطع شده و دسترسی به پنل ام هم مسدود شده تیکت هم ارسال کردم ولی جوابی دریافت نشده.
جواب رو ایمیل کردم جناب در حال رفع مشکل هستیم
-
-
August 17th, 2015, 16:47

نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
با سلام مشکل دیتابیس در سایت داریم دوباره عضو بشید و درمورد سرور شما یکی از سرور ها مشکل ای پی پیدا کرده در حال رفع ان هستیم بزودی درست خواهد شد
اطلاعات درون سرور محفوظ باقی مونده؟ چقدر طول می کشه تا مشکل حل بشه؟
-
-
August 17th, 2015, 16:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neo_13
اطلاعات درون سرور محفوظ باقی مونده؟ چقدر طول می کشه تا مشکل حل بشه؟
بله اطلاعات هستش صبور باشید
-
-
August 17th, 2015, 20:34
عضو جدید
اقا لطفا زود تر سرور رو راه اندازی کنید مگه ست کردن یک آی پی چقد وقت میخواد من همه ی کار های امروزم مونده
-
-
August 17th, 2015, 23:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TheHost
اقا لطفا زود تر سرور رو راه اندازی کنید مگه ست کردن یک آی پی چقد وقت میخواد من همه ی کار های امروزم مونده
مشکل از طرف ای پی ها بوده ربطی به ست کردن نیست و اینکه یکی از کاربر ها اتک میزده باید پیگیری بشه تا اجازه بدن باز کنیم
-
-
August 18th, 2015, 00:50
کاربران گرامی دقت داشته باشید یه مشکلی برای سرور ها پیش امده بود که خدا رو شکر تیم پشتیبانی با سعی تلاش بی وقفه تمامی سرور ها رو بالا اورد و همکنون میتوانید برید و استفاده نمایید
-