-
August 16th, 2015, 21:22
پاسخ : اخطار فوری و ضرب العجل به سایت های کلیک *** و سایت های کلمات نامرتبط
دیگه بعضی از سایت ها شورشو در آوردن هر چی سرچ می کنیم سایتشون تگ داره خدارو شکر *****ینگ یه حرکتی کرد
-
-
August 16th, 2015 21:22
# ADS
-
August 16th, 2015, 21:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
حق دارین اینو بگین چون اینطور نون بعضیا آججججججر شد .
موفق باشید
شرمنده ولی متاسفانه حق و ناحق هم میشه چون کار رو اصولی انجام نمیدن
برای مثال برای چی باید به یه سایت موزیک که هیچ چیزش مشکلی نداره همچین ایمیلی بفرستن؟
دوستان کسی راه پیگیری قبل از *****ینگ برای این موضوع سراغ نداره؟ ایمیل که جواب نمیدن متاسفانه
-
-
August 16th, 2015, 22:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dr18
ربطی به این نداره زمانیکه با یه هزینه گزاف یوز رو میان معرفی میکنن بهتره به همون الگوریتم اضافه کنن که این سایت های اسپم رو حذف کنه .
نه اینکه بخاطر بی عرضگی و نداشتن دانش کافی میان تو کار گوگل دخالت میکنن .
فکر میکنم اینایی که این قانون رو تصویب میکنن حتی بلد نیست وارد سایت خودشون بشن تو گوگل مینویسن intenet.ir تا سایتشون بیاد بالا و روش کلیک کنید .
یعنی 100% تائید میشه
باور کنید یکی ندارند بدونه الگوریتم چیه و... وگرنه میتونستن بر اساس تایم ای اس پی که طرف از سایت گوگل میره و در سایت مبدا و سایت رو میبنده بفهمند کدوم بی ارزشه و ***** کنند اونم نه برای هر سایت و فقط یک بازه کم(سایتهای پر بازدید و بررسی 10-15 روزه)
بنده سرچ میکنم مطلبی میام اینجا شاید بالای 10 دقیقه بمونم ولی هزاران اسپمر باز میشه 30 ثانیه هم نمیشه تا ببینم و ببندم معلومه کی اسپمه کی نیست فقط الگوریتم خودشون رو در راستای قابلیتهای گوگل همگام سازی کنن به نتیجه میرسند
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید