پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
سلام
خدا کنه روی این موارد سختگیری کنند واقعا عالی هست حتی به نظرم روی تگ های هدر مخفی (h1 h2 ...)هم باید سختگیری بشه .... و سایت ***** بشه.
پ ن : هرچند ارتباطی با این نداره : دوستانی که توی کار بازی هستند و هک اکانت کلش و ... پیشنهاد میدم کلا کنار بکشید یکی از دوستان بنده یک اکانت هک کرده طرف شکایت کرده و کلا دردسر بزرگی شده ....
ویرایش توسط jahromweb : August 16th, 2015 در ساعت 19:02
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
دقیقا همینطوره ولی ما یک ماه پیش یه ایمیل از فتا اومد برامون توجه نکردیم چن روز بعدش زنگ زدند و گفتند 24 ساعت وقت دارین سایتاتون رو جمع کنین ماهم جمع کردیم .
حتی 20:30 هم اعلام کرد باید با اینها مقابله بشه .
دلیلشم اینه هرچی سرچ میکنیم چیزای مزخرف میاد و نا مربوط![]()
جدیدا الان تو اینترنت حس اینو دارم که تو خیابون ماشین گشت ارشاد میبینم میترسم![]()
متاسفانه به سایت ماهم گیر دادن
سایت موزیک داریم و اصلا ارتباطی با این قضایا نداره
کسی نمیدونه مستقیما با چه شماره ای باید پیگیر این مسئله شد؟
یا حق!
سلام و درود
خیلی کارهای مهمتر از این رو دارن،کار خوبی
ایران جدی جدی فکر کرده صاحاب اینترنت هست ! :|
اگر قراره کسی پیگیری کنه اون موتورجستجو باید باشه که سایت رو بلک لیست کنه نه اینا !!! :|
سلام و درود
خیلی کارهای مهمتر از این رو دارن،کار خوبی هستش.اما نه به این صورت
حالا مثلا گیرم یک سایت اولای ظهورش تگ نامناسب دهشته،یعنی الان باید سایتش جنع شه؟
اینا که دارن از ربات استفاده میکنن،چرا یک نمونه یا کلا تگ ها یا صفحات دارای تخلف و .... رو نمیگن؟
فقط بهترین راه اینه که سایت رو تو گوگل ثبت نکنی.اخر سرش بندهزیش دور
خوب کشی راه حلی نمیدونه؟باید جکار کرد و جطور پیگیری کرد و جکار کنیم که به جای خفنش نکشه
من خودم به شخصه به کسایی که این سایت های فیک رو میزدن فوش میدادم بعد بدختی میرفتی توش صدتا پاپ آپ میامد بالا سیستم رم بالا و سی پی یو بالا هم هنگ میکرد .
طوری شده بود می ترسیدم که وارد سایتی از گوگل بشم اول آدرسشو میخوندم بعد
پ.ن : بهتر اگر این محدودیت ها نبود همه بیخودی اذیت میشدن ( وقت الکی ) صرف می کردیم تا یک مطلبو به دست بیاریم ...
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)