نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: عدم استراد وجه در هاستینگ یوگیگ !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن api آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    286
    تشکر تشکر شده 
    541
    تشکر شده در
    349 پست

پیش فرض پاسخ : عدم استراد وجه در هاستینگ یوگیگ !

الان در سرور اسمان هاست بدون یک صدم مشکل داره میزبانی میشه نه با رم چهار بلکه دو و پانصد پروسس نه 2000 پروس که پروسس بیشتر از 50 تا نشده !
    حرف بنده رو توهین حساب نکنید . اما این حرف شما خنده دار هست .

همکارانی که حداقل یک بار با cloudlinunx کار کردن میدونن که این سیستم در پنل شما منابع مصرفیتون رو نشون میده . وقتی منابع شما پر بوده یعنی داشتید مصرف میکردید . طوری نوشتید که انگار من نشستم منابع شما رو دستی پر کردم !

بنده اصرار کردم که تخفیف بدید ؟ خود شما برای جذب سایت پر بازدید این کار را کردید یادتون که نرفته گفتید ما منابع اختصاصی میدیم
    دوست ندارم این مورد رو ثابت کنم . چون باید بگردم و از حرفاتون اسکرین شات بگیرم که از حوصله من خارج هست .

اگر در جریان نیستید از تیم فنی تلفنی خودتون بپرسید چقدر تماس گرفتم که چرا مانیتور نمی شود گفتن چرا میشه اگر میشه پس اطلاع دادن لازمه هر کاری هست !
    انتظار شما این هست که من بشینم 24 ساعته سایت شما رو مانیتور و خطاگیری کنم ؟
    پس وظیفه شمایی که وبمستر هستید چی هست ؟
    پس منابع اختصاصی برای چی هست ؟ نمودار های مصرف چرا تو پنل هست ؟
    میخواین من به جای شما تو سایتتون پست بدم ؟

بنده هم لازم به ذکر هست که بگم هیچ مانیتوری روی سرورهای شما نیست و زمانی که سایت دو روزا کامل به خاطر پروسس عجیب و غریب پر هست و اصلا بالا نبوده یه تکیت زده نشده بود که این سایت مشکل داره
    طبق شناختی که از شما دارم . شما شخصی نیستید که اگه سایت داون بشه تیکت ندید !

یادتون که هست مدیریت سرور سنترال هاستیک هم شاهد موضوع هستن که گفتن یک صدم حمله دیداسی روی سایت نیست ولی شما میگفتید حمله هست اسمان هاست هم تاکید کرد حمله ای نبوده ولی شما تاکید کردید حمله بوده
    الان در سرور اسمان هاست بدون یک صدم مشکل داره میزبانی میشه نه با رم چهار بلکه دو و پانصد پروسس نه 2000 پروس که پروسس بیشتر از 50 تا نشده !
    مشکل شما این هست که هر شخصی هر چیزی به شما میگه بدون تحقیق و اطلاع ، قبول میکنید . نمونه اش تاپیک قبلی شما قبل از انتقال مجددتون رو یوگیگ هست که مشکل انجمن و کش داشتید !

سنترال هاستینگ یا سایر دوستان هم از همکاران محترم ما هستند و دورادور باهاشون در ارتباط هستیم و همکاری داریم . اما فکر نمیکنم هیچ کدومشون به root سروری که شما روش بودید دسترسی داشته باشند که لاگ بخونن !

انشالله سرویس دهنده جدیدتون بتونن بدون مشکل میزبانیتون رو انجام بدن .

2. تعداد تشکر ها ازapi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)