https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
البته این لایسنس های رایگانی که آقای حشمتی ارائه میدن تا جایی که من میدونم مشکلاتی دارن (مثلا خودتون نمیتونید دایرکت ادمین رو آپدیت کنید)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
این جمله همان نیکی و پرسش بود ....البته این لایسنس های رایگانی که آقای حشمتی ارائه میدن تا جایی که من میدونم مشکلاتی دارن (مثلا خودتون نمیتونید دایرکت ادمین رو آپدیت کنید)
برای مشتری که مجانی ، اگه کسی اضطراری نیاز داشت در خدمتیم :Dفقط براي مشتري هاتون يا نه ، كلا همه؟
WithOut UPDATE
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
Direct Admin:6500 Toman
Cpanel : 16000 Toman
-
Baraye moshtari haye Khodemoon ham Jofteshoon 5000 Toman![]()
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
vPsPersia.COM , عزیز واقعاً می گید ؟؟
رایگان ، یه کم برای ما ها با عقل جور در نمیاد
واقعاً اگر اینطوری باشه من با کمال میل می خوام
البته اگر مشکل ساز نمیشه
قیمت taghikhani , عزیز مناسب بود اگر دایرکت ادمین vpspersia به کارم نیامد حتماً از شما خرید میکنم
vpspersia , عزیز تو یاهو مزاحمت بشم یا پیغام خصوصی ؟؟
یاهو آیدی من که یادت هست ؟؟
king
موفق باشید
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
vpspersia, جان تو سایت خودت برات تیکت ارسال کردم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
دوست عزیز جواب شما رو دادم .
اگه تمایل به خرید VDS دارید که حتما DirectAdmin مجانی نصب میشه . اما هم اگه واسه خودت هست ( به دلیل رفاقت ) بهت رایگان میدم .
فقط IP رو برام تیکت کن و بگو سیستم عامل چیه و همچنین 32 هست یا 64 !!!
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)