-
August 13th, 2015, 04:39
عضو انجمن
خرید سرور از فرشنده معتبر ovh
سلام
با وجودیکه مدارک حقیقی برای ایجاد اکانت بصورت مستقیم و خرید بدون وایط رو دارا میباشم اما اگر فروشنده معتبر و با سابقه ای رو پیدا کنم ترجیح میدم از ایشون بگیرم
کسانیکه به هر طریقی میتونن ثابت کنن که حسابشون واقعی و پرداختهاشون به وییله خودشون و سورس معتبر انجام میشه لطفا اطلاعات لازمه رو ارسال و بفرمایند قیمت های قابل ارائه با دیتاسنتر چه تفاوتی دارد و ضمنا میتونم پرداختهام رو به یورو بدم و ضمنا بفرمائید دسترسی ما به سرور ار چه طریقی خواهد بود؟ آیا قابلیت ریبوت و چه موردی به ما داده میشه که حداقل وابستگی به واسطه داشته باشیم؟
نیاز سروری ما یکی 2تا نیست پس مهم پکیج نیست شفاف سازیه که هر روز نخوایم بخاطر پرداختهای بی پایه الاخون بالاخون باشیم
واسطه گری لطفا ممنون
- - - Updated - - -
پ.ن:الان با 3تا دی سی مستقیم کار میکنم و توجه به اینکه از دلال بازی خوشم نمیاد نیاری به ایجاد پنل نمیبینم وقتی فردی جا افتاده میتونه کارمون رو راه بنداره
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
August 13th, 2015 04:39
# ADS
-
August 13th, 2015, 08:37
عضو انجمن
پاسخ : خرید سرور از فرشنده معتبر ovh
-
-
August 13th, 2015, 15:19
عضو انجمن
دوست من او وی اج با ایران کار نمی کند پس اکثر دوتانی که می بینید پنل به نامشون نخواهد بود مگر در خارج از ایران زندگی کنند
مورد بعدی اینکه دلیل خاصی برای تهیه سرور از فرانسه دارید
دیگر لوکیشن ها مثل انگلستان رو سرویس دارید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2015, 17:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hegza
سلام
با وجودیکه مدارک حقیقی برای ایجاد اکانت بصورت مستقیم و خرید بدون وایط رو دارا میباشم اما اگر فروشنده معتبر و با سابقه ای رو پیدا کنم ترجیح میدم از ایشون بگیرم
کسانیکه به هر طریقی میتونن ثابت کنن که حسابشون واقعی و پرداختهاشون به وییله خودشون و سورس معتبر انجام میشه لطفا اطلاعات لازمه رو ارسال و بفرمایند قیمت های قابل ارائه با دیتاسنتر چه تفاوتی دارد و ضمنا میتونم پرداختهام رو به یورو بدم و ضمنا بفرمائید دسترسی ما به سرور ار چه طریقی خواهد بود؟ آیا قابلیت ریبوت و چه موردی به ما داده میشه که حداقل وابستگی به واسطه داشته باشیم؟
نیاز سروری ما یکی 2تا نیست پس مهم پکیج نیست شفاف سازیه که هر روز نخوایم بخاطر پرداختهای بی پایه الاخون بالاخون باشیم
واسطه گری لطفا ممنون
- - - Updated - - -
پ.ن:الان با 3تا دی سی مستقیم کار میکنم و توجه به اینکه از دلال بازی خوشم نمیاد نیاری به ایجاد پنل نمیبینم وقتی فردی جا افتاده میتونه کارمون رو راه بنداره
باسلام
امکان خرید سرور از او وی اچ و تمام دیتاسنتر های میباشد
بدون واسط کار میکنیم
پرداخت ها 99% توسط ما انجام میشود با مستر کارت و پیپال مدیر شرکت
برای رسیدن به سابقه ما کافی هست انجمن سرچ کنید اگر از نظر شما کافی هست
قیمت یوروهای ما از 3200 تومان هست تا 4100 تومان ، بسته به زمان و ارز موجود دارد
در او ویاچ امکان ارائه پنل یا سابپنل نمیباشد
نماینده 2 دیتاسنتر رداستیشن و لیزوب هستیم
برای اطلاعات بیشتر از طریق پرتال در تماس باشید
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2015, 21:16
عضو انجمن
نه اصراری به او وی اچ نیست الان هتزنر.ایکس ال هاست و کارو داریم اما برای یکی دو تا سایتام دنبال سرویس دهنده خوب از اروپا هستم` هترنر واقعا برای سایتهای حیاتیم اصلا استفاده نمیکنم بهمین خاطر سخت افزار و پورت خیلی برام مهمه که هتزنر مورد اول رو نداره دنبال مجاری سازی نسیتم برای یکی از سیستم هام میخوام پینگ مهمه + ابپتایم سی پی یو راستکارمه چون یکی از سیستم ها وبلاگدهی و دیگری کلیکی هست کلاینت بالا دارم و دوون شدنشون به قیمت بر باد رفتن کل این 7^8 سال زندگی و زحمتمه بهمین خاطر پول میدم سخت هم میگیرم پس
یورو 3100 از نظر من سورسش بی اساسه و ... زد استیشن گیر ایمیل میده وگرنه خوبه ما بالای 3تا4 هزار ایمیل در روز ارسال داریم فکر کنید یک فروم در حد همینجا چقدر ایمیل میده کار ما هم همینه + یوزرهامون لینک فروشگاه رو تبلیغات میکنن و خارج از مدیریت ماست پس ابیوز اینطوری بخوان گیر بدن هر دوز الاف این مبحث میشیم
لطفا لطفا لطفا بخوانید و همینطوری مطالب از قبل آماده خود را پیست نکنید.
بسیار ممنون
ویرایش توسط hegza : August 13th, 2015 در ساعت 21:18
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
August 13th, 2015, 21:54
عضو دائم
اگر رداستشین + هتزنر نمیخواهید
او وی اچ هم که پنل امکان پذیر نیست و ...
یورو 3200 تومان هم که سورسش بی اساسه ...
قصد خرید دارید ؟ 6 سال ارائه سرور میکنیم .... تابحال که مشکلی با این سورس ها نداشتیم
سرور با 60 در% تخفیف از هلند خوبه ؟
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2015, 22:00
عضو انجمن
چنانچه مایل باشید سرور به قیمت دیتاسنتر ارائه میشه هر یورو 3800 تومان .
از بابت پنل و سورس ها هم خیالتان راحت مستنداتی هم ارائه میشه جهت اعتماد سازی بیشتر
در صورت تمایل در یاهو یا از طریق سایت در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2015, 01:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
company_hosting
اگر رداستشین + هتزنر نمیخواهید
او وی اچ هم که پنل امکان پذیر نیست و ...
یورو 3200 تومان هم که سورسش بی اساسه ...
قصد خرید دارید ؟ 6 سال ارائه سرور میکنیم .... تابحال که مشکلی با این سورس ها نداشتیم
سرور با 60 در% تخفیف از هلند خوبه ؟
سلام
بنده قصد جسارت به شما یا هر کس دیگه رو نداشته ولی یک سوال دارم
الان یورو بازار اسکناس 3600-3700 هست و کسانیکه پی میکنن 3750 بدن همه میریزند رو سرشون پس آب کردن یوروتون کار سختی نیست ولی اگر مسی بیاد یورور رو بده 3200 بعد سرور هم بقیمت دیتا سنتر و 100 البته بعضا زیر قیمت دیتا سنتر شما بعنوان یک فردی که بقول خودتون 6 سال اینکاره هستین چه توجیهی میتونه داشته باشه اینکار؟! البته بنده دوست دارم سرورم از جای خوب و ارزون تر بگیرم اما سرور هست کت و شلوار نیست یک سنت پرداختی مشکل داشته باشه 10000 دلار بعد از اون رو هم زیر سوال میبره حالا شما بیاید بفرمائید من لابی دارم با دیتا سنتر مفت گیرم میاد سرور 100 یورویی رو میدم 80 یورو اما یورو 3800 این قابل قبول تره تا یورو رو بدین 3200 بنده نه قصد مچ گیری دارم و نه توهین اما این حق هر مصرف کننده ای هست که بدونه و شما یا باید صراف باشید یا درآمد ارزی داشته باشید و لاغیر دسترسی به یورو 3200 عقلانی نیست از نظر من حالا 6 سال که نه 60 سال هم کارتون این بوده باشه راهش درست نباشه یا شانس اوردین یا نه یورو همون قیمت هست و شما سرور رو ارزون تر میگیرید. + پنل هم که نمیدین از کجا من بدونم سرورهای خارج از عمر مفید دی سی رو بجای سرورهای نو و کم کار نمیدین؟ شما فروشنده هستین و بنده هم خریدار حق من سوال پرسیدنه و شما هم مجال دفاع یا .... دارید که هم بنده هم سایرین نخوایم بیایم تاپیک بزنیم سرورم بسته شده/طرف میگه بخاطر تحریمه/انگار پرداخت ها رو دارند بررسی میکنند / و....
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
چنانچه مایل باشید سرور به قیمت دیتاسنتر ارائه میشه هر یورو 3800 تومان .
از بابت پنل و سورس ها هم خیالتان راحت مستنداتی هم ارائه میشه جهت اعتماد سازی بیشتر
در صورت تمایل در یاهو یا از طریق سایت در ارتباط باشید
ممنون از شما برای دریافت اطلاعات کاملتر پ.خ دادم
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2015, 02:32
عضو دائم
اگر کسی ovh بهتون پنل داد حتما به بنده هم اطلاع بدید!
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2015, 02:35
عضو انجمن
سلام
همونطور که میدونید دیتاسنتر ovh روی وریفای کردن اکانت ها خیلی حساس هست
ولی ما میتونیم این ضمانت رو بدیم که بدون هیج مشکلی میتونید سرور مورد نظر رو تهیه کنید.
دسترسی شما به سرور روت هست فقط.
کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان
این هم لینک افرهاشون:
سرور اختصاصی فرانسه OVH
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان##
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست)
و 15 درصد از رداستیشن
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-