با سلام
حدود 20 روزه هيچ خبري ازشون نيست و 20 روزه درخواست ريستور بكاپ داديم اما اصلا جواب نميدن.
كسي نميدونه بايد چيكار كرد؟
چندين و چند تيكت ارسال كرديم اصلا پاسخ نميدن.
با سلام
حدود 20 روزه هيچ خبري ازشون نيست و 20 روزه درخواست ريستور بكاپ داديم اما اصلا جواب نميدن.
كسي نميدونه بايد چيكار كرد؟
چندين و چند تيكت ارسال كرديم اصلا پاسخ نميدن.
همه کاشتند و ما خوردیم ما میکاریم دیگران بخورند
برید با نام کاربری جدید بخش فروش یا اصلا فنی :دی بگید آقا من یه سوال در خصوص خرید دارم سریع جوابتونو میدن
تاپیک های زیادی دارن![]()
تا جایی که خبر داریم به شدت کلاهبردار هستن + در انجمن برای کلاهبرداری زیاد هستن
من واقعا تعجب میکنم این همه شکایت تو فروم های مختلف چطوری بازم ایشون فروش دارند ؟؟ حداقال ماهی دو سه بار اینجا تاپیک میزنن براش
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
وقتی برای بک آپ تیکت میزنید..اصلا پاسخ نمیدن...
اینجا رو هم می بینن..من که با تهدیدُ دادُ بیداد ازشون بک آپ گرفتم...
یعنی فقط فحش بهشون ندادم دیگه..هر چی از دهنم در اومد گفتم بهشون داخل تیکت!
شخصا حاضرم هر کاری انجام بدم تا مشتری هاش فایل هاشون رو منتقل کنند!
درشو باید گل بگیرن که با چنگُ دندون مشتری رو می خوان نگه دارن
پ.ن : دست بالای دست بسیار است
اینم در نظر داشته باشید که کافیه سایتتان یک مشکل کوچک بخوره ... دیگه کلا جواب نمیدن و بک آپ هم به شما نمی دهند
نمونه سایتی که بیچاره چند سال فعال بود http://www.movie4dl66.ir/ و اومد رو سرور اینا نابود شد
پیشنهاد میکنم به هیچ وجه خرید نکنید از ایشون
با اینکه خیلی ها میدونن اما در عجبیم چطوری اینقدر مشتری جذب میشن!
نمونه چت ساپورت که همچنان نابود هستش
دو پا دارید ، دو پا دیگر هم قرض کنید و از این به اصطلاح هاستینگ فرار کنید !
مدیر این به اصطلاح هاست یک دختر بچه اهل بهشهر هست که اوایل از پردیس هاستینگ نمایندگی داشت و با تبلیغات زیاد و فعالیت مداوم در انجمن هایی مثل همین wht و vbiran و ... تونست سر خیلی ها را کلاه بزاره و متاسفانه تمامی پست ها و تاپیک های انتقادی از ایشان حتی با دلیل و مدرک سریعا حذف میشد چون اولا اون زمان تو تمامی این سایت ها تبلیغ داشتند و رابطه خوبی هم با مدیران وقت داشتند و هم در سایت هایی مثل vbiran مدیر هم بودن ، خوب به کسی هم که بکاب نمیدادن و گویا نمیدن و میشه گفت مثل یک غده سرطانی سایت های ایرانی زیادی را نابود کردن و باعث کم شدن اعتماد به هاست های ایرانی شدن
متاسفانه این فروم هم نمیشه چیزی گفت سریع محدودت میکنند .
متاسفانه افکار مدیر این فروم و ناظرینی که تعیین میکنند کاملا محدود است (حتی نمیتونند فرق بین پست سوال جوابی با پست فروشی رو تشخیص دهید. !!) .
ا--
اما در خصو اون هاستینگ کلاهبردار که ذکر کردید .
ادرس در نمادشون هست / بهتره یه سر برید بهشهر دوست عزیز و بصورت حضوری مشکل رو باهاشون برطرف کنید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)