باتوجه به توضیحاتی که خوندم nfs هم به دردم نمیخوره! چون من میخوام فایلها به صورت همزمان رو دوتا سرور نگهداری بشن و نه اینکه روی یک سرور نگهداری بشن و سرور دوم هم فایلها رو بره از سرور اول بگیره!
- - - Updated - - -
درباره varnish ممنون. حتما دربارش مطالعه میکنم. درباره دیتابیس هم با توجه به همون لینیک که تو پست اول دادم همه مراحل رو چند مرتبه رفتم ولی نتیجه شد دوتا دیتابیس که با هم به صورت master-slave سینک شدن
- - - Updated - - -
اگه لینکی دارید که توضیحات کاملی درباره horizontal scaling داره ممنون میشم بدید.
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون! فکر کنم یک هفتهای درگیر توضیحات شما باشم :D
- - - Updated - - -
من میخوام اطلاعاتم (دیتابیس، وب سرور و ...) روی دوتا سرور و یا بیشتر باشن تا در صورتی که هرکدوم از سرورها داون شدند کاربر بتونه بدون هیچ مشکلی به اطلاعات از طریق سرور دیگه دسترسی داشته باشه. و اون سرور داون شده هم وقتی بالا اومد سریع بره از سرورهایی که بالا بودن بپرسه چه گذشته تو مدتی که داون بوده و تغییرات رو اتومات روی خودش اعمال کنه. باتوجه به توضیحاتی که خوندم این کار میشه load balancing cluster و دنبال آموزش برای این کار هستم. اگه آموزش کاملی برای این کار دارید (مشکلی خاصی با انگلیسی ندارم) ممنون میشم بهم بدید.
- - - Updated - - -
من میخوام اطلاعاتم (دیتابیس، وب سرور و ...) روی دوتا سرور و یا بیشتر باشن تا در صورتی که هرکدوم از سرورها داون شدند کاربر بتونه بدون هیچ مشکلی به اطلاعات از طریق سرور دیگه دسترسی داشته باشه. و اون سرور داون شده هم وقتی بالا اومد سریع بره از سرورهایی که بالا بودن بپرسه چه گذشته تو مدتی که داون بوده و تغییرات رو اتومات روی خودش اعمال کنه. باتوجه به توضیحاتی که خوندم این کار میشه load balancing cluster و دنبال آموزش برای این کار هستم. اگه آموزش کاملی برای این کار دارید (مشکلی خاصی با انگلیسی ندارم) ممنون میشم بهم بدید.