نقل قول نوشته اصلی توسط taha_0095 نمایش پست ها
مرسی از نظرت . مهم cpu i5 و نداشتن مشکل با ویندوز سروره . سوکت 1155 یا 1150 .
لطفا یه مدل هایی رو بگین که تو کیمیا انلاین موجود باشه چون از شهرستانم و اینجا گیر نمیاد .
نظرتون راجع به z97 pro چیه ؟
مادر بردی که بهتون گفتم محشره خودم هم دارم دسترسی ipmi 2 میده 4 هارد ساپورت میکنه کارت گرافیک انبرد /از سریهای زئون e3 12xx هم پشتیبانی میکنه قیمت هم حدود 600-700 از این بهتر چی میخواید؟

- - - Updated - - -

x10slq
برای گرافیکش بهتره
کد PHP:
1. Single socket H3 (LGA 1150supports
                                        Intel® 4th gen
Core i7/i5/i3Pentium,

Celeron processors                                                                          2. Intel® Q87 Express Chipset                                                                          3. Up to 32GB DDR3 non-ECC
                                        1600MHz UDIMM in 4 sockets                                                                          4. Dual Gigabit Ethernet LAN ports

(1x Intel® i217LM 1x Intel® i210AT)                                                                          5. 6x SATA 3.0 (6Gb/s)                                                                          6. 1x PCI-E 3.0 x161x PCI-E 2.0 x4,

1x PCI-E 2.0 x1, and 1x Mini-PCI-E
                                        w
mSATA support                                                                          7. 4x USB 3.0 (2 rear 2 via header)

8x USB 2.0 (4 rear 4 via headers)                                                                           8. HD Audio 7.1 channel connector by
                                        Realtek ALC888S                                                                          9. 1x DOM power connector
,

1x SPDIF Out Header4x COM ports                                                                          10. AMT 9.0vPro                                                                          11. UEFI BIOS support 
- - - Updated - - -

راستی میتونید از کیس های سری ایکس 2 گرین هم استفاده کنید قیمت بسیار پائین بیاد براتون چون این سری کیس چیزی ما بین کیس های پی سی هست و کیس های تاور