استارتر عزیز من یکی از دوستام سایت کاهش پینگ داره، میگه اینقد اتک میدن که دهن آدم سرویس میشه ... همه یوزر ها میریزن سرت میشه فحش و فحش کاری ...
به حرف من گوش میدی نکن این کار رو ... از ما گفتن بود ...
استارتر عزیز من یکی از دوستام سایت کاهش پینگ داره، میگه اینقد اتک میدن که دهن آدم سرویس میشه ... همه یوزر ها میریزن سرت میشه فحش و فحش کاری ...
به حرف من گوش میدی نکن این کار رو ... از ما گفتن بود ...
دوست عزیز برای این کار از سرور های پارسپک استفاده کنید.پایین ترین پینگی هست که من دیدم.البته نمیدونم از کدوم دیتاسنتر سرویس میدن.
موفق باشید
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
نمی دونم والا.فکر میکنم احتمالا اون قدر اتک خوردن به خاطر این موضوع که دیگه چنین چیزی ارائه نمیدن.وگرنه من اون زمانی که گیم بازی می کردم بهترین پینگ رو همین سرورهای پارس پک داشتن.
من پارس انلاین و آسیا رو تست که کردم نه تنها پینگ رو کاهش نمیدن بلکه افزایش هم میدن !!!
حالا با تمام این تفاسیر چند تا سرویس رو تست کنید ببینید به نتیجه می رسید یا نه
موفق باشید
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
نیاز نیست این همه قضیه رو جنایی کنید
یک انتخاب و تست کنید همین !
سلام دوست عزیز. از من نصیحت برید یک کار دیگه . چون اگر سرمایه خوبی نداشته باشید نمیتونید فعالیت کنید. بعضیا میگن سرور تبیان بخر بعد که میری ازشون میخری میبینی که سرور زیر ساخت بهت چپوندن با قیمت کم و ادعاشون هم میشه.
از غیر تبیان سرور نخرید حتی اگر 10 تومن باشه . چون اون ها نیز کیفیت نداره سرورشون چه به صورت اورسل سرور میدن.
کلا این کار غیر از ضرر چیزی نداره . من خودم داشتم حتی اسکریپت 55 تومنی و کلی کانفینگ دیگه هم انجام دادم ولی دیدم مشتری نداره بستم. الان اسکریپت و کانفینگ سایت مونده دستم.
راهنمایی دیگه خواستی توی یاهو باهام در ارتباط باشید : Mr.MAMAD24
موفق باشید
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
یک مورد هم من با اجازه استارتر بگم که دیتاسنتر تبیان در ایران برای کاهش پینگ مناسب هست اما گران
سلام دوست عزیز
یک سرور مجازی تهیه کنید که لینک فیزیک نظری باشه . میتونه هر دیتاسنتری باشه تبیان,پارس انلاین و... پهنای باند فیزیک نظری بسیار گران هست و دیتاسنترها هم مجبور هستن بسته های ترافیکی گران و نامتقارن ارائه کنند و حتما سعی کنید از میکروتیک استفاده کنیید و برای ibsng از سرور دیگه.
سرور فیزیک نظری هم تعدادی از دوستان در انجمن ارائه میدن .
والا از یکی از همین دوستان فیزیک نظری گرفتیم با کلی تبلیغات روش ، هنوز یک ماهش تموم نشده پدر مارو در آورده ، یا نوسان داره ، یا قطعی ، یا کلا وصل نمیشه ، یا لگ میده ، یا timeout ! کلا تو دو هفته من 6 بار پشتیبان لازم شدم
- - - Updated - - -
آقا تو سایت خود شما زدید سرور کاهش پینگ با پهنای باند 60 گیگ ، این دیتاسنتر کجاست ؟ یه پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 میدید لطفا ؟
! PLAY HARD , GO PRO
ویرایش شد...
---
---
ویرایش توسط alikamanak : August 13th, 2015 در ساعت 02:33 دلیل: اشتباهأ در بخش مشکلات آفر دادم. پوزش میطلبم.
✪پیشنهاد ویژه :: پایینترین نرخ خدمات و سرویس های هوش مصنوعی با بهترین کیفیت
✪وب: https://talkbot.ir و https://talkbaba.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)