از همه شما عزیزان ممنونم..بابت نظرات و پیشنهاداتون
بله به سایت نماد الکترونیک هم ایمیل دادم با دلایل و مستندات کامل...ولی هنوز ازشون جوابی نگرفتم...
دوستی که فرمودند اینجا شکایت بازی شده...بحث شکایت ..یا مبلغ اندکی پول نیست...بحث اینه تو جامعه ای که خیلی ازین افراد به راحتی میان کلاهبرداری میکنند...و قانون کپی رایت و سایت نماد اعتماد هم که اصلا خیالشون نیست...حداقل تو همچین انجمن هایی مطرح بشوند که اینقدر راحت کپی نکنند! و با قیمت گزاف به من و امثال من نفروشند...
بنده با سازندگان اصلی محصولات این سایت کلاهبردار صحبت کردم..که گفتند هیچ رضایتی از انتشار محصولاتشون توسط این سایت ندارند و حتی از طریق مراجع قانونی میخواهند اقدام کنند. خب منی هم که ازین سایت خرید کردم مطمئنن بدون رضایت سازنده و حرام هست ..و از طرفی هیچ پشتیبانی نداره..اینارو من نمیدونستم و متاسفانه بعد از خرید فهمیدم..
از مدیران خواهشمندم این پست را حذف نکنند... هرچند ممکنه این پست به نتیجه ای نرسه ..اما حداقل یک سایت مرجعی هست تا همه بتونن سایت های کلاهبردار رو معرفی کنند..این مطمئنن باعث میشه این سایت ها به راحتی شناخته بشند بین مردم و هر سایتی به راحتی جرات نکنه محصولات کپی که مال خودش نیستو با قیمت بالا به بقیه بفروشه