ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
سرو سرورتنها دارندهگواهینامه بین المللی sslدر ایراندامنه رایگان
خدمات هاستینگ ارایه سرورهای قدرتمند
هاست لینوکسهاست وردپرسهاست ویندوز
ارایه خدماتارسال ایمیل انبوهبا قیمت مناسب و رایگان
باسلام
ظاهرا SSL Valid نیست و Revoke شده است!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
بله اعلام کردیم info ارتباطیمون توی comodo درست کنند به علت ناهماهنگ بود comodo uk و comodo usa ا اس اس ال از امروز غیر فعال شده اگه در جریان باشید تایید کننده اس اس ال های این شرکتی دست uk هست جویا شدیم گفتن از بخش customer relations هست دوشنبه جواب ایمیلمون میدن که مشکل رو اعلام کنند چی بوده
اقا من میخوام سفارش بدم ولی این مشکل سایتتون برام مسئله شد . اس اس ال ما هم قراره به همین شکل ریوک شده باشه ؟
عزیز این اس اس ال ev هست اصلا به شرکت های ایرانی نمیدن اینم ما اشتباه کردیم برای سایت شرکت گرفتیم در خواست دادیم روی این سایت shiraz.technology کنسل کنند order جدید بدیم برای سایت اس اس ال مون که داره آماده میشه وروی این بذاریم
issls.com
تکمیل بشه اطلاع میدیم درنظر داشته باشید این اس اس ال ها از خود شرکت تماس میگیرن تایید میکنند اس اس ال هایی که به صورت ساده داده شده به مشتری هیچ کدوم موردی نداشته و میتونید خصوصی در ارتباط باشد ماله تعداد زیادی از مشتریانمون براتون ارسال کنیم بررسی کنید
برای دامنه های .ir چه ssl باید سفارش داد ؟
قیمت ؟
(: Enjoy loyalty
سلام و عرض ادب
ssl واسه دامنه IR نیازداریم، چجوریه مشکل ساز نمیشه ؟
برای دامین های ir قیمت در حال حاضر مناسب نیست اگه صبر دارید داریم صحبت میکنم که بشه با قیت ۱۰ تا ۱۵ تومن ارائه داد در حال حاضر مجود هست ولی تقریبا ۱۴۰ اینا در میاد
- - - Updated - - -
نه بحث بی احترامی نیست مشتری حق داره بپرسه و ما هم جواب دادیم برای اینکه هم شما متوجه بشید ما روند کار توضیح دادیم که چی داره میشه و فرق اینا چی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)