-
August 6th, 2015, 17:28
عضو انجمن
پروژه اختصاصی طراحی سایت
باسلام
میخواستم بدونم سیستم این سایت چی هست و آلا امکان داره اینطور چیزی طراحی بشه و از وردپرس تمام پست هارو انتقال بدیم ؟
Zakerin.ir
دوستان فقط چند مورد هست :
-حتما مبلغ رو اینجا بگید
-من دقیق اینرو نمیخوام ( اصلا طرحشم نمیخوام ولی میخوام امکاناتش اینطور باشه ) > پخش آنلاین هاش و .... ( تعداد دانلودها و ... ):D
-درصورت امکان قرارداد رسمی
-
-
August 6th, 2015 17:28
# ADS
-
August 6th, 2015, 17:49
عضو انجمن
پاسخ : پروژه اختصاصی طراحی سایت
عرض سلام و احترام :
اینکه چه سیستمی هست اطلاعی ندارم به احتمال زیاد اختصاصی هستش(اگر هم سیستمی آماده هست عذر خواهی می کنم چون شبیه به این ندیدم)
اگر مشکلی با بودجه و هزینه ها ندارید به صورت اختصاصی برای شما یک سیستم مدیریت محتوا نوشته میشه با کارایی های مشخص شده...
مشکلی با قرارداد نیست.
اگر اختصاصی نوشته بشه امکان انتقال از وردپرس را ممکن می کنیم براتون.
هزینه ی تقریبی با برنامه نویسی و قالب + پشتیبانی فنی رایگان تا 2 سال 3.450.000 تومان
درصورت نیاز ریز هزینه ها براتون ارسال می شه.
با تشکر
-
-
August 6th, 2015, 17:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sheagle
عرض سلام و احترام :
اینکه چه سیستمی هست اطلاعی ندارم به احتمال زیاد اختصاصی هستش(اگر هم سیستمی آماده هست عذر خواهی می کنم چون شبیه به این ندیدم)
اگر مشکلی با بودجه و هزینه ها ندارید به صورت اختصاصی برای شما یک سیستم مدیریت محتوا نوشته میشه با کارایی های مشخص شده...
مشکلی با قرارداد نیست.
اگر اختصاصی نوشته بشه امکان انتقال از وردپرس را ممکن می کنیم براتون.
هزینه ی تقریبی با برنامه نویسی و قالب + پشتیبانی فنی رایگان تا 2 سال 3.450.000 تومان
درصورت نیاز ریز هزینه ها براتون ارسال می شه.
با تشکر
مهندس قبلا سیستم این سایت این بود
که دقیقا سایت زیر همون رو زده ....
delsukhtehgan.ir
-
-
August 6th, 2015, 17:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
مهندس قبلا سیستم این سایت این بود
که دقیقا سایت زیر همون رو زده ....
delsukhtehgan.ir
سایتی که فرمودید انتهای اون رو اگر نگاه کنید این سایت رو میبینید http://www.nsystems.ir/ ، فکر می کنم اگر از خودشون خریداری کنید بهتر باشه.
-
-
August 6th, 2015, 18:35
عضو انجمن
آیا امکانش هست این امکانات رو داخل وردپرس خالی کرد ؟
-
-
August 6th, 2015, 19:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
w2ir
هیچ چی غیر ممکن نیست اگه یه نفر یه سیستم اختصاصی بنویسه میتونه از دیتابیس وردپرستون تو سایت جدید استفاده کنه . فولدر اپلود هم خیلی راحت میتونه تنظیم کنه رو پوشه وردپرس.
مهندس منظورم اینه امکانات این سایت Zakerin.ir روی وردپرس خالی کرد ؟
-
-
August 6th, 2015, 20:44
تا چقدر می توانید هزینه کنید ؟!
در خدمت هستیم با قرارداد رسمی و محضری
شرکت مهر گستران تابش شهرقدس (شماره ثبت : 462) دارای مجوز فعالیت و نماد اعتماد از وزارت صنعت، معدن و تجارت
02191304832
-
-
August 6th, 2015, 23:18
عضو انجمن
در مورد نسخه قدیمیش..انقدر حفره امنیتی داشت که خدا میدونه..یک هفته بعد از بالا آوردنش..بهش بعضی قسمت ها رو گفتم!
نسخه اختصاصی بودنش..اسکریپ خاصی نبود
در مورد نسخه جدید،یه اسکریپ سایت موزیک داخل تم فارست هست..این کپیِ اونه..اومدن شخصی سازیش کردن
اسم دقیقش یادم نیس
-
-
August 7th, 2015, 07:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mha1368
در مورد نسخه قدیمیش..انقدر حفره امنیتی داشت که خدا میدونه..یک هفته بعد از بالا آوردنش..بهش بعضی قسمت ها رو گفتم!
نسخه اختصاصی بودنش..اسکریپ خاصی نبود
در مورد نسخه جدید،یه اسکریپ سایت موزیک داخل تم فارست هست..این کپیِ اونه..اومدن شخصی سازیش کردن
اسم دقیقش یادم نیس
نظرتون چیه از نوین اندیشع سیستم رو یک تومن یا ۸۰۰ تومن بحرم (البته با قالب و...)
-
-
August 8th, 2015, 00:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
نظرتون چیه از نوین اندیشع سیستم رو یک تومن یا ۸۰۰ تومن بحرم (البته با قالب و...)
مخالفم..
دو تا کار می تونید انجام بدید..
1-وردپرس رو شخصی سازیش کنید+قالب و افزونه هایی که نیاز دارید(باید نوشته بشه)...مصطفی صوفی کارش بیسته..
2-اسکریپ اختصاصی..حتما قرارداد ببندید..و وضعیت پشتیبانی رو مشخص کنید ..اگه طرف نت رو ول کردُ رفت..مجبور نباشید دوباره یه سیستم دیگه بنویسید
-