نصب کردیم الان سه چهار روزه رو وین 10 هستم .
ویندوز استیبلی هست .
همون اول فریم ورک 3.5 رو به صورت آفلاین حتما نصب کنید مشکلاتتون با نرم افزار های قبلی تقریبا صفر میشه .
نصب کردیم الان سه چهار روزه رو وین 10 هستم .
ویندوز استیبلی هست .
همون اول فریم ورک 3.5 رو به صورت آفلاین حتما نصب کنید مشکلاتتون با نرم افزار های قبلی تقریبا صفر میشه .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
من ویندوز
7 ultimate sp1 64bit را چون همش اپدیت میزدم الان اپدیت را زدم دیدم نوشته upgrate to windows 10 pro 2.700GB اپگرید کنم به نظرتون خوبه مشکلی در نرم افزار های نصب شده یا اطلاعات درایو دیگه من که پیش نمیاد ؟ ایا این نسخه که داده نهایی هست مشکل جدی نداره ؟ و تا یک سال فقط رایگان هست بعدش با windows loder crack کنیم نامحدود میشه ؟ بعد یک چیزی درایورهای من اخرین ورژن هستند مخصوص 7 هست این الان 10 بشه درایور ها جریانش چی میشه ؟
ویرایش توسط مینا-صیفی : August 6th, 2015 در ساعت 15:52
WWW.MAHTAONLINE.IR
WWW.MAHTAONLINE.IR
مثلا ویندوز شما که8 بود درایور های شما هم مخصوصی 8 بود خوب حالا که ویندوز شما 10 شد با درایورهای قبلی که مخصوص 8 شما بود کار میکنه یا اونا هم اپدیت شدن مخصوص 10 ؟ یا شما جدا دانلود یا نصب کردید برای مخصوص 10 ؟
اخرین سوال اگر من مثلا الان windows loader crack نصب کنم نامحدود بشه اشکالی داره یا اشکلی نداره ؟
و اگر مثلا اعتبار 1 سال تموم بشه ویندوز بالا میاد که ما کرک بزنیم یا اورجینال بزنیم یا کلا دستکتاپ بالا نمیاد ؟
ویرایش توسط مینا-صیفی : August 6th, 2015 در ساعت 16:01
WWW.MAHTAONLINE.IR
اخرین سوال اگر من مثلا الان windows loader crack نصب کنم نامحدود بشه اشکالی داره یا اشکلی نداره ؟
و اگر مثلا اعتبار 1 سال تموم بشه ویندوز بالا میاد که ما کرک بزنیم یا اورجینال بزنیم یا کلا دستکتاپ بالا نمیاد ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=147693&page=2
شما تو این پست گفتید اپدیت را غیر فعال کنیم چون میگن که حجم اینترنت ما را مصرف میکنه حالا نمیدونم صحت داره یا نه اما اگر کنیم دیگه اپدیت نمیتونیم کنیم که ایا شما یا همه غیر فعال میکنند یا باید بکنند این کا ر را فعلا ؟ یا برای همیشه این کار باید انجام بشه ؟
ویرایش توسط مینا-صیفی : August 6th, 2015 در ساعت 16:06
دوستان برای مشاهده عکس چرا تو ویندوز 10 نرم افزار photo viewer نداره؟ مثل ویندوز های قبلی بصورت عادی عکس نگاه کنیم ...
الان با نرم افزار خودش عکس رو نشون میده ...
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)