نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: php یا asp.net

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن shahinmq آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    695
    تشکر شده در
    470 پست

پیش فرض پاسخ : php یا asp.net

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanss نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان خوبم
    من می خواهم برنامه نویسی سمت سرورو طراحی وب سایت را یاد بگیرم.به نظر شما کدام زبان برنامه نویسی سمت سرور بهتر است؟ php یا asp.net?
    و یک سوال دیگه:
    کسی می تواند بگوید که این سایت با php برنامه نویسی شده است یا با asp.net??
    سایتی که فرمودید گویا php هستش : http://builtwith.com/gowebsite.ir

ببینید شروع هر برنامه نویسی نوشتن الگورتیم و رسم فلوچارت هستش ، حتما توصیه می کنم اگر هیچ زبان برنامه نویسی کار نکردید و تاکنون الگورتیم فلوچارت رسم نکرده اید ابتدا شروع کنید به یادگیری الگوریتم و فلوچارت کنید زیرا در هر زبانی مشترک هستند و یادگیری و الگو ی برنامه نویسی را برای شما راحت تر می کند درواقع دارید برنامه نویسی هدف دار انجام میدید تا اینکه یک برنامه نویسی را شروع کنید و وسط کار یادتون بره الان کجا بودم ؟ چکار باید میکردم ؟ اما کمی دستتون راه افتاد اصلا دیگه نه الگورتیم می نویسید و نه فلوچارت رسم می کنید خیلی راحت در ذهنتان می تونید همه چیز رو کنترل کنید...

اما اینکه کدوم زبان بهتره جواب مشخصی وجود نداره هر شخصی که برنامه نویس اون زبان باشه قطعا میگه اون زبان بهتره.اما الان php رایج تر هستش و همانطور که میدونید برای اجرای php نیاز به هاست لینوکسی و برای asp نیاز به هاست ویندوزی هست پس همانطور هم که مشاهده می کنید اکثر فروشنده ها هاستینگشان لینوکسی است.از نظر بازار کار فکر می کنم بهتر باشه. از نظر انعطاف پذیری خودم خیلی می پسندم و محدودیتی در برنامه نویسی ندارم با php همچنین در صورتی که زبان php را یادگرفته باشید به راحتی می تونید زبان c یا c++ هم تقریبا کار کنید (اکثر دستور تا حدودی مشابه هستند). توصیه می کنم به صورت خودآموز یادبگیرید خیلی بیشتر جواب میگیرید.
    ویرایش توسط shahinmq : August 6th, 2015 در ساعت 12:53

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)