سایتی که فرمودید گویا php هستش : http://builtwith.com/gowebsite.ir
ببینید شروع هر برنامه نویسی نوشتن الگورتیم و رسم فلوچارت هستش ، حتما توصیه می کنم اگر هیچ زبان برنامه نویسی کار نکردید و تاکنون الگورتیم فلوچارت رسم نکرده اید ابتدا شروع کنید به یادگیری الگوریتم و فلوچارت کنید زیرا در هر زبانی مشترک هستند و یادگیری و الگو ی برنامه نویسی را برای شما راحت تر می کند درواقع دارید برنامه نویسی هدف دار انجام میدید تا اینکه یک برنامه نویسی را شروع کنید و وسط کار یادتون بره الان کجا بودم ؟ چکار باید میکردم ؟ اما کمی دستتون راه افتاد اصلا دیگه نه الگورتیم می نویسید و نه فلوچارت رسم می کنید خیلی راحت در ذهنتان می تونید همه چیز رو کنترل کنید...
اما اینکه کدوم زبان بهتره جواب مشخصی وجود نداره هر شخصی که برنامه نویس اون زبان باشه قطعا میگه اون زبان بهتره.اما الان php رایج تر هستش و همانطور که میدونید برای اجرای php نیاز به هاست لینوکسی و برای asp نیاز به هاست ویندوزی هست پس همانطور هم که مشاهده می کنید اکثر فروشنده ها هاستینگشان لینوکسی است.از نظر بازار کار فکر می کنم بهتر باشه. از نظر انعطاف پذیری خودم خیلی می پسندم و محدودیتی در برنامه نویسی ندارم با php همچنین در صورتی که زبان php را یادگرفته باشید به راحتی می تونید زبان c یا c++ هم تقریبا کار کنید (اکثر دستور تا حدودی مشابه هستند). توصیه می کنم به صورت خودآموز یادبگیرید خیلی بیشتر جواب میگیرید.