-
August 5th, 2015, 19:23
راهنمایی در مورد سئو سیاه
سلام
خسته نباشید دوستان
با مباحث مختلف سئو آشنا هستم. اما در مورد سئو سیاه اطلاعات آنچنانی ندارم.
دوستان کسی هست که این روش مورد رو آموزش بده ( در قبال هزینه) و یا سایت یا جزوه و فیلم آموزشی داشته باشه؟
می خوام باهاش آشنا بشم
ضمن اینکه تو سایت های فارسی فقط این روش در حد چند خط معرفی شده و بیشتر توضیح ندادن
ممنون
-
-
August 5th, 2015 19:23
# ADS
-
August 5th, 2015, 21:04
پاسخ : راهنمایی در مورد سئو سیاه
-
تعداد تشکر ها از w2ir به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2015, 02:06
عضو جدید
با سلام و وقت بخیر ، تا آنجایی که بنده اطلاع دارم سئو سیاه از لحاظ کارکرد و انجام دادن دقیقا شبیه سئو معمولی هست با این تفاوت که آنچه رو که ندارید وانمود کنید که دارید ، در متاتگ ها و ...و همونطور که میدانید انحام دادن این کار در طولانی مدت باعث میشه که سایتتان از چشم موتور های جست و جو بیفته! در هر حال موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از alismt به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2015, 14:26

نوشته اصلی توسط
w2ir
ممنون از شما
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
alismt
با سلام و وقت بخیر ، تا آنجایی که بنده اطلاع دارم سئو سیاه از لحاظ کارکرد و انجام دادن دقیقا شبیه سئو معمولی هست با این تفاوت که آنچه رو که ندارید وانمود کنید که دارید ، در متاتگ ها و ...و همونطور که میدانید انحام دادن این کار در طولانی مدت باعث میشه که سایتتان از چشم موتور های جست و جو بیفته! در هر حال موفق باشید
سلام. اونطوری که من متوجه شدم سئو سیاه بیشتر تو کد ها ، ریدایرکت و بک لینک ها تفاوت داره . و بقیه موارد تا حدودی یکی هست.
به هر حال ممنون
-
-
August 16th, 2015, 19:15
عضو انجمن
سئو کار کلاه سایه: کسیکه با روش های نامتقارن و نا معمول اقدام به بالا بردن سایتی میکنه حالا بالا بردن در سچ یا نه زدن اسپمر یا بالا بردن یک سایتهای در تعداد بسیاری کلمه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
August 27th, 2015, 11:28
با سلام و عرض ادب
سئو سیاه یا بلک هت سئو در واقع خودش یک دنیایی داره چون روش های بسیار زیادی وجود داره و خیلی از این روش ها رو گوگل هنوز متوجه نشده یکی از روش ها این بود که در صفحات فونت رو کوچک میکردن و کیورد زیادی قرار میدادن که این رو گوگل متوجه شد و باهاش برخورد کرد
از نظر من سئو بلک هت خودش یک علمه چون در واقع شخص سئو کار داره گوگل رو دور میزنه و گوگل بزرگترین موتور جستجوی جهانه
بزگترین فرق بلک هت سریع بالا اومدن اون سایت و گرفتن رتبه های خوبه من همین الان سایتهایی میشناسم که بلک هت کار کردن رتبه هم دارن و گوگل هم هنوز متوجه نشده
اما تا زمانی که سئو سفید وجود داره چرا سئو سیاه
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
-
-
August 27th, 2015, 20:31
-