-
August 5th, 2015, 15:46
سیستم عامل برای هاست دانلود
سلام و خسته نباشید
(ابتدا از مسئولان انجمن عذرخواهی میکنم اگر در جای نامناسب تاپیک زدم)
من قصد تهیه یک سرور اختصاصی مخصوص هاست دانلود برای سایت فیلم دارم؛ ولی بین 2 راهی زیر موندم:
1- روی سرور یک مجازی ساز (vmware esxi) نصب کنم و روی اون هم centos و در آخر روی آن nginx کانفیگ کنم
2- روی سرور از اول centos نصب و روی اون nginx کانفیگ کنم.
نظر شما کدام هست ؟
بنده از یکی از دوستان اهل فن توی این زمینه که پرسیدم گزینه اول رو پشنهاد دادند و علتشان هم راحت بودن سیستم اول ( vm ) در انتقال بک آپ و ... بود .
ولی به نظر خودم vm یک مقداری از منابع سرور رو مصرف میکنه ( خب چه کاریه ؟! چرا از اول centos نزنم ؟)
ممنون میشم دوستان هم نظراتشان را با علت بفرمایند تا من از این 2 راهی بیرون بیام و یکی را انتخاب کنم.
ویرایش توسط filmweb : August 5th, 2015 در ساعت 15:55
-
-
August 5th, 2015 15:46
# ADS
-
August 5th, 2015, 17:15
پاسخ : سیستم عامل برای هاست دانلود
من خودم از vmware استفاده میکنم که دسترسی بیشتری هم بهم میده مثلا 2TB هارد ساختم با رم 16 هر وقت کم آورد اضافه میکنم بقیشم گذاشتم برا یک سایت دیگه!!! + یکی هم برا استفاده شخصی ساختم اینجوری هر وقت بخوای میتونی هر سیستم عاملی رو براحتی نصب و راه اندازی کنی خیلیم شیک!
ویرایش توسط SajjadM2 : August 5th, 2015 در ساعت 17:16
-
تعداد تشکر ها از SajjadM2 به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2015, 20:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
filmweb
سلام و خسته نباشید
(ابتدا از مسئولان انجمن عذرخواهی میکنم اگر در جای نامناسب تاپیک زدم)
من قصد تهیه یک سرور اختصاصی مخصوص هاست دانلود برای سایت فیلم دارم؛ ولی بین 2 راهی زیر موندم:
1- روی سرور یک مجازی ساز (vmware esxi) نصب کنم و روی اون هم centos و در آخر روی آن nginx کانفیگ کنم
2- روی سرور از اول centos نصب و روی اون nginx کانفیگ کنم.
نظر شما کدام هست ؟
بنده از یکی از دوستان اهل فن توی این زمینه که پرسیدم گزینه اول رو پشنهاد دادند و علتشان هم راحت بودن سیستم اول ( vm ) در انتقال بک آپ و ... بود .
ولی به نظر خودم vm یک مقداری از منابع سرور رو مصرف میکنه ( خب چه کاریه ؟! چرا از اول centos نزنم ؟)
ممنون میشم دوستان هم نظراتشان را با علت بفرمایند تا من از این 2 راهی بیرون بیام و یکی را انتخاب کنم.
مورد دوم تو کارایی بهتر هست ولی دردسرش خیلی بیشتر می شه اگه یه مشکلی براتون پیش بیاد
منابعی که وی ام مصرف می کنه تقریبا ناچیزه و اصلا محسوب نمی شه رم کمتر از 32مگ
اما بهرحال پیشنهاد منم استفاده از وی ام هست
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
-
تعداد تشکر ها از ahmad19 به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2015, 21:03
اگه cpanel یا دایرکت ادمین میخوای بنصبی wmv ارزونتر در میاد . به صرفه تره. نصف میشه قیمت .
-
تعداد تشکر ها از w2ir به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2015, 22:37
عضو انجمن
با سلام
به نظر من اول vmwareنصب کنید بعد میتونید هم سنت او اس رو نصب کنید هم ویندوز برای هاست دانلود
AnaCloud
TELL:02191035486
TELEGRAM:@anacloud2
-
تعداد تشکر ها از xmohammadx به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2015, 00:37
تشکر از دوستان
پس تا اینجا نظر اکثریت راه حل اول بود؛
منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستم
-
-
August 6th, 2015, 09:46
عضو جدید
از لینوکس استفاده کن سریع تر و خلوت تر عمل می کنه و آنلاین بیشتری میشه روش گرفت وب سرور خوب هم بریزی بهتر میشه باز
-
-
August 6th, 2015, 11:58
عضو انجمن
با سلام
حتما از vm استفاده نمایید چون در صورت بروز مشکل Repair کردنش ساده است.
در مورد مصرف منابع vm مصرف خاصی نداره که بخواهد روی سرور اختصاصی به چشم بیاید.
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
August 6th, 2015, 20:49
عضو انجمن
سلام!
به هیچ عنوان از vmware و مجازی ساز استفاده نکنید، در غیر این صورت زیر دانلود سنگین و Busy شدن I/O مشکل هارد خواهید داشت دوست گرامی. هارد فیزیکی از نظر Performance با هارد مجازی v-machine قابل مقایسه نیست. بخش زیادی از توان سرور اعم از پردازنده و رم هم باید صرف مدیریت این ماشین مجازی بشه در حالی که میتونست صرفت منیج کردم دانلود کاربران بشه.
As far as the performance goes if you have the same hardware for non-virtual server and then configure it for virtual server, performance will drop. Virtualization requires hardware resources so to use the same server would use up more resources to run a virtual server.
http://community.spiceworks.com/topic/219383-physical-vs-virtual-server-performance
-
-
August 6th, 2015, 21:56
عضو انجمن
وی ام ویر به صرفه تر است
شما بهتر هست برای هاست دانلود از ویندوز سرور استفاده کنید بهتر هست
وی ام ویر هزینه لایسنس ها پایین تر هست و هم میتوانید اضافه بر یک سرور مجازی برای هاست دانلود برای سایت هم یک سرور ایجاد کنید !
-