● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام دوستان من یه وب سایت واسه طراحی وب سایت راه اندازی کردم و whmcs رو نصب کردم.نال. ولی الان یه مشکل هست اینکه فسمت دامین ها خالیه و من آشنایی کامل رو ندارم. واسه دامین باید نمایندگی بگیرم؟
میتونم دامین رو درصدی کار کنم.؟ اگه بخولم نمایندگی بگیرم چطوریه؟
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
ا سلام و تشکر از مدیریت جهت باز کردن این تاپیک
آفاق هاستینگ افتخار دارد مجدد سرویس نمایندگی ثبت دامنه را به عزیزانی که مایل به دریافت نمایندگی هستند ارایه کند
پست اول تا ساعاتی دیگر با اطلاعات جدید بروز رسانی خواهد شد
با سلام خدمت کاربران گرامیبا تشکر
پسوند های .co و .eu بزودی به لیست سرویس های ما افزوده میشوند و کاربران میتوانند این دامنه ها را از طریق ما ثبت کنند.
سلام
کاربرانی که تا این لحظه پنل خود را شارژ نکرده باشند یوزر ان ها حذف خواهد شد
همچنین برای فعال سازی باید پنل را شارژ کنید.این نیست که هر ثبت نامی میشه ما پنل بدیم.
از سیستم frund protection هم کاربران باید عبور کنند.
ویرایش توسط nimafire : August 29th, 2010 در ساعت 18:53
سلام .
هزينه ثبت بقه پسوند ها به چه صورتي در مياد؟
براي دامنه هاي ملي هم نمايندگي ارائه ميديد؟
با تشكر
شما پنل Directi می دید یا از WHMCS باید کار کرد؟
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)