سلام
دوست عزیز این مورد به نمایندگی ارتباطی ندارد اما فروش این سرویس در لیست سرویس ها هست
شما میتوانید از 123 ssl استفاده کنید
قیمت سالانه 30000 تومان است
باید دامنه ای جز دامنه ایران انتخاب کنید
سلام
دوست عزیز این مورد به نمایندگی ارتباطی ندارد اما فروش این سرویس در لیست سرویس ها هست
شما میتوانید از 123 ssl استفاده کنید
قیمت سالانه 30000 تومان است
باید دامنه ای جز دامنه ایران انتخاب کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
بعد آی پی اختصاصی هم الزامی هست ؟
بله باید ای پی اختصاصی داشته باشید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام، در پنل ریسلر چطور می شه برای هاستینگ پلن هایی با دوره کمتر از یک ساله ( 12 Months ) ایجاد کرد؟
ویرایش توسط ansar_m : May 18th, 2011 در ساعت 17:06
امکانش نیست تنها بازه های سالانه هست
لطفا قیمت نماینداگی دامین بین المللی را بفرمایید
طراحی وب سایت
سلام
رایگان هست دوست عزیز
کافی هست در سایت
resellers.rack101.net
عضو شوید
سلام
دوستان عزیز متاسفانه من مدتی نبودم و به همین دلیل مشکلاتی برای فاند های اد شده ایجاد شده بود.
مشکل برطرف شد
با تشکر
هر دلار و چند حساب میکنید؟
من ریسلری از تک وب دارم و امنه هام اونجا هستند و از قیمت های اسلب 3 استفاده میکنم.شما میتونید حساب من رو شارز کنید؟
coming soon...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)