خیلی ممنون نیاز جدی بهش داشتم
خیلی ممنون نیاز جدی بهش داشتم
. : : : NODROON : : : .
سرور مجازی - میزبانی وب - طراحی سایت - برنامه نویسی
ID Telegram : @Dr_NINJA / Skype : es.rastegar || نماد ساماندهی . پشتیبانی : 24x7
سلام
من قبلا راست چین کرده بودم ولی زیاد جالب نشده بود. الان فایل راست چین شما رو خریداری کردم بسیار عالی و تمیز انجام شده. فقط یک تیکت زدم داخل سایت شما در مورد بخش سفارش قالب Modern یک سری ایراداتی هست ممنون میشم اونم تصحیح کنید. با تشکر
خواهش میکنم
- - - Updated - - -
خواهش میکنم همچنین
- - - Updated - - -
خواهش میکنم بنده برا خودم فارسی کردم و برای بقیه دوستان هم قرار دادم
- - - Updated - - -
درود من به بخش تیکت سایت مراجعه کردم و تیکتی مشاهده نکردمم دوست عزیز !(تغییر نام چت ساز به معروفی سرور)
سلام
لینک متاسفانه کار نمیکنه
دوستانی که دانلود کردند ممنون میشم اپلود کنند و لینک قرار بدند
ممنون
الان استارتر چرا بن شدن این مشکل کی باید حل بشه چند دفعه پیام خصوصی دادیم به مدیر توی 2 یا 3تا تاپییک هم قبلا بحث شده
بابا اقای مدیر شما که بن میکنید میدونیم وقتت با ارزش هست میدونم فرصت ندارید ولی یک لحضه میتونید بنویسید دلیل بن شدن چی بوده کاری به ایشون ندارم الان دوباره این تاپیک دیدیم 2 نفر توش بن شدن کلا توی انجمن یکدفعه میریم داخل یک تاپیک میبینم 100 نفر بن شده مولتی یزور هستند و یا هر خلافی کردن حداقل داخل یک تاپیک بنویسید چه اشکالی داره اخه قبلا انجام میشد خیلی وقته انجام نمیشه خواهشااااااااااااااااا این کار دوباره انجام بددیییییییییییییییننننننن ننننننن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام و درود چون تغییر آدرس دادیم و برگشتیم به معروفی سرور سابق ادرس به این شکل هست عزیز
http://marofiserver.com/farsi.zip
- - - Updated - - -
نمیدونم علتش چیه. پ.خ بنده بسته هست دیگه نمیام و یه مدت کمی بود که وارد انجمن شدم ای دی یاهو در امضا قرار داره شماره هم داخل سایت هست من کوچیک و خدمتگذار همه دوستان هستم
یا حق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)