-
August 2nd, 2015, 19:49
عضو انجمن
پاسخ : ساختن مستر کارت - در ترکیه

نوشته اصلی توسط
hegza
هتزنر چون براش مهمه پرداخت و عضویت چون هویت واقعی دبی دادیم حتما فاکتور رو در پی پال میزنه درهم با اینکه جاهای دیگه اصلا همچین مشکلی نیست ولی بعضی جاها اصرار دارند با ارز لوکیشنت پرداخت کنی
یعنی در هتزنر اگر پی پالتون برا ترکیه باشه فاکتور رو باید با لیر ترکیه پرداخت کرد حتما؟!
با مستر کارت اگر پرداخت کنی چطور ؟
آیا ovh و سو یو استارت هم همینطوره ؟

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
این کریدیت کارت هست
شما باید بگید دبیت کارت بگیره
دو نوع هست کارت ها یک نوعش کریدیت کارت هست که این نمونه اعتباری هست (موجودی نداره) شما با توجه به سقفی که براتون گزاشته شده میتونید از کارت پول برداشت کنید که در آخر ماه که صورت حسابی براتون درب منزل یا ایمیلی میاد که ریز پرداخت هاتون رو نوشته ۲۲ روز وقت دارید تا پرداخت کنید تا این ۲۲ روز هیچ سود و کارمزدی بهش اضافه نمیشه ولی بعد از ۲۲ روز پرداخت نکنید بهش سود بانکی بهش تعلق میگیره
یه نوع هست دبیت هست که مثل همه کارت های ایران موجودی باید داشت باشه که بتونید برداشت کنید
1-وقتی باز میکنه با چه نوع ارزی باز کنه؟ میشه ارزش رو انتخاب کنه؟ یا مثلا بشه با هر سه ارز لیر + دلار + یورو باهاش پرداخت کرد؟ گفتش تو ترکیه بهش میگیم Bankamatik kartı . همین کارت دبیت هستش دیگه؟
امکانش هست مثلا برای پرداخت یک محصول اون سایت پرداختش یورو هست ولی کارت ما دلاری هست و توش پول به صورت دلار هست و نشه اون وقت پرداخت کرد؟
2- یک چیز دیگه اینکه میگفت این کارت ها فقط تو ترکیه میشه کار کرد باهاش (البته اطلاعات زیادی نداره در این رابطه)
سوالی که دارم اینه که با چه اطلاعاتی من میتونم از طریق اون کارت خرید کنم از هر جایی ؟
مثل همین کارت های داخلی با اینا؟
شماره کارت+cvv2+رمز دوم که از خودپرداز ها باید فعال بشه+تاریخ اتمام کارت
3- آیا لازمه که من برم توی اینترنت بانکش و کاری انجام بدم؟ از لحاظ sms اومدن به شماره همراه میگم.
ویرایش توسط P30Amin : August 2nd, 2015 در ساعت 19:52
-
-
August 2nd, 2015 19:49
# ADS
-
August 2nd, 2015, 22:34

نوشته اصلی توسط
P30Amin
یعنی در هتزنر اگر پی پالتون برا ترکیه باشه فاکتور رو باید با لیر ترکیه پرداخت کرد حتما؟!
با مستر کارت اگر پرداخت کنی چطور ؟
آیا ovh و سو یو استارت هم همینطوره ؟
1-وقتی باز میکنه با چه نوع ارزی باز کنه؟ میشه ارزش رو انتخاب کنه؟ یا مثلا بشه با هر سه ارز لیر + دلار + یورو باهاش پرداخت کرد؟ گفتش تو ترکیه بهش میگیم Bankamatik kartı . همین کارت دبیت هستش دیگه؟
امکانش هست مثلا برای پرداخت یک محصول اون سایت پرداختش یورو هست ولی کارت ما دلاری هست و توش پول به صورت دلار هست و نشه اون وقت پرداخت کرد؟
2- یک چیز دیگه اینکه میگفت این کارت ها فقط تو ترکیه میشه کار کرد باهاش (البته اطلاعات زیادی نداره در این رابطه)
سوالی که دارم اینه که با چه اطلاعاتی من میتونم از طریق اون کارت خرید کنم از هر جایی ؟
مثل همین کارت های داخلی با اینا؟
شماره کارت+cvv2+رمز دوم که از خودپرداز ها باید فعال بشه+تاریخ اتمام کارت
3- آیا لازمه که من برم توی اینترنت بانکش و کاری انجام بدم؟ از لحاظ sms اومدن به شماره همراه میگم.
به دلار باز کنن
با کارت ویزا میشه به تمامی ارز های دنیات پرداخت کرد تبدیل میکنه نرخ رو
باید از بانک های معتبر گرفته بشه و VISA باشه و ویزا اکترون نباشه چون ویزا الکترون پرداخت اینترنتی نداره
کارت های بین المملی رمز دوم ندارن
شماره کارت و تاریخ روی کارت هست
cvv2 پشت کارت
-
تعداد تشکر ها ازdayapay.com به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2015, 23:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
کارت های بین المملی رمز دوم ندارن
شماره کارت و تاریخ روی کارت هست
cvv2 پشت کارت
چه رمزی رو باید موقع پرداخت زد تا پرداخت صورت بگیره؟
باید یک رمزی باشه دیگه درسته ؟اینطوری هر کی کارت دستش بیفته روی کارت شماره کارت + تاریخ+cvv2 هست روش.
-
-
August 3rd, 2015, 01:06

نوشته اصلی توسط
P30Amin
چه رمزی رو باید موقع پرداخت زد تا پرداخت صورت بگیره؟
باید یک رمزی باشه دیگه درسته ؟اینطوری هر کی کارت دستش بیفته روی کارت شماره کارت + تاریخ+cvv2 هست روش.
هیچ رمزی در کارت نیست
همون cvv2 رمز حساب میشه
بله هر کسی کارت دستش بیوفته میتونه پرداخت کنه
اصولا cvv2 پشتش رو یک تکه کاغذی نوشته شده که میشه مخدوشش کرد
-
تعداد تشکر ها از dayapay.com به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2015, 01:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
هیچ رمزی در کارت نیست
همون cvv2 رمز حساب میشه
بله هر کسی کارت دستش بیوفته میتونه پرداخت کنه
اصولا cvv2 پشتش رو یک تکه کاغذی نوشته شده که میشه مخدوشش کرد
البته یک رمز 4 رقمی هم دارند که در ورود به حساب بانک + ادد پی پال استفاده میشه (این جدید اومده برای اعتبار سنجی کارت از بانک رمز 4 رقمی میگیری در پی پال میزنی) و با اینکار نیازی نیست پولی از شما کم بشه و شما تائید کنید و کارت اتوماتیک به پی پال در لحظه وصل میشه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-