عزیز دلم، شما وقتی می فرمایید «پایتون
و جنگو» پس دارید در مورد فریم ورک حرف می زنید و در ادامه می فرمایید «
بسیار قدرتمند تر»، پس من برداشت درستی داشتم. در سادگی پایتون برای یادگیری شکی نیست و همانطور که عرض کردم هدف از ایجاد این زبان نیز همین موضوع بوده است.
دوست گرامی، طوری میگید تعصب انگار بنده فقط کارم روی PHP هست و تا حالا سمت پایتون نرفته ام و اطلاع ندارم!! قوی ترین فریم ورک پایتون از نظر performance یعنی wheezy.web یا falcon رو بگذارید در کنار قوی ترین فریم ورک موجود در PHP که مثلا phalcon باشه، بهترین و سریع ترین وب سرور و اجرا کننده را نیز استفاده بفرمایید در هر مورد. سپس یک برنامه مشخص که فرایند های مختلفی در خود دارد را روی یک سیستم با سخت افزار ثابت و مشخص اجرا کرده و تست تکرار بگیرید. سپس تعداد توابع و پروسه های اجرا شده، تعداد request پردازش شده در واحد ثانیه و نیز میزان حافظه RAM اشغال شده آن ها را با یکدیگر مقایسه بفرمایید. آنگاه به تفاوت فاحش آن ها پی خواهید برد. حتی اگر به جای PHP بخواهیم از ++C/C استفاده کنیم نیز فریم ورک هایی برای برنامه نویسی وب آن وجود داشته و به مراتب کارایی بیشتری ارایه می دهند و تعداد پردازش های لحظه ای آن بسیار بسیار بیشتر خواهد بود.
مشکل شما اینجاست که زبان را فقط از روی syntax و ظاهر آن شناسایی می کنید و از معماری آن، قواعد مهندسی نرم افزار و شیوه کامپایل و اجرا در هر یک اطلاع ندارید. از بنده هم توضیح بیشتر نخواهید، چون باید بشینم کل تاریخ رایانه و ... رو براتون تشریح کنم، شما فقط به نتایج عملی که از حرف های من می توان گرفت قناعت بفرمایید و در صورت علاقه به دانستن بیشتر، مطالعات آکادمیک خود را افزایش دهید.
در مورد instagram هم عرض شد خدمت تون، مجریان اولیه آن دو آماتور بودند که حتی وقت نداشتند برنامه نویسی را بطور اصولی آموزش دیده و یا راهکار های سطح بالا را امتحان کنند، بلکه با حداقل منابع موجود که در اختیار داشتند سعی کردند کار را با حداقل امکانات به نتیجه برسانند. بعد ها زیر نظر تیم فیس بوک بسیاری از این کد ها تغییر کردند و برخی نیز باقی ماندند. شما اگر لیست تکنولوژی های حال حاضر اینستاگرام را مشاهده بفرمایید به موارد زیر برخورد خواهید داشت:
کد:
Python, Redis, Memcached, RabbitMQ, ElasticSearch, Java, PHP, C#, JavaScript, Linux, Ruby, Objective-C, PHP, Perl, ...
اما مطمئن باشید سرور آن ها با توجه به میزبانی در فیس بوک دیگر تنها در حد API هایی است متصل به هسته شبکه ابری برای استفاده از تکنولوژی ذخیره سازی و پردازش اطلاعات ابداعی توسط فیس بوک که البته لازم به ذکر نیست که خود فیس بوک با بیشترین کاربران در دنیا با زبان PHP نوشته شده که بخش های کلیدی آن به ++C ترجمه و سپس کامپایل میشه و روی وب سرور اختصاصی ایشان به اجرا در میاد.