سلام
بهترین دیتاسنتر برای اپلود سنتر و هاست دانلود
بعد هتزنر
لیزوب هست با سرور رایگان
بعد اوی وی اج
اما برای هاست دانلود فقط رداستیشن
سلام
بهترین دیتاسنتر برای اپلود سنتر و هاست دانلود
بعد هتزنر
لیزوب هست با سرور رایگان
بعد اوی وی اج
اما برای هاست دانلود فقط رداستیشن
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
برای هاست میزبانی هتزنر مناسب تر است.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
الان
برای هاست میزبانی لیزوب بهتره؟
یا رداستیشن؟
اگر ملاکتون بین این دو باشه لیزوب.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
سلام
به نظر بنده بهترین دیتاسنتر اروپایی ovh و لیزوب هلند هست. رداستیشن هم خوبه ولی برای ارسال ایمیل مشکلاتی داره که به این دلیل به شما پیشنهاد نمی کنم.
به نظر من اگر میخواهید سروری تهیه کنید جتما از دیتاسنتر لیزوب هلند و یا حداقل از هلندی ها تهیه کنید که نسبت به بقیه جاهای اروپا دارای کیفیت به مراتب بهتری دارند ولی به همون مقدار هم قیمت های خوبی دارند
تمامی دیتاسنترها را میتوان بد یا خوب دانست که با توجه به نیاز شما برخی دیتاسنترها خوب و برخی دیگر بد می باشند.
نظر شخصی بنده:
با توجه به تجربه 3 سال کارکرد با دیتاسنتر ovh هیچگاه به دیتاسنتر دیگری روی نخواهیم آورد که البته با دلیل است: 1- کیفیت سخت افزار بسیار مناسب 2- هزینه بسیار مناسب 3- پایداری شبکه عالی 4- اگر بتوانید هزینه نمایید در ابتدای خرید ممکن است هزینه سرور برای شما بالا باشد اما برای تمدید واقعاً هزینه سرور نسبت به امکانات به صرفه خواهد بود. 5- نداشتن هزینه آی پی به صورت ماهیانه و مواردی دیگر که مسلماً با توجه به نیاز هر شخص و استفاده هر شخص مشخص می شود.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
صد درصد OVH , هتزنر هم بسیار خوب هست عزیز با چه نتیجه و بررسی میگین گنده !؟ برای مجازی سازی هم رداستیشن
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
نماد دائم اعتماد الکترونیکی +نماد دائم ساماندهی + بیش از یک دهه سابقه کاری + ارائه SSL رایگان
هاست هی - هاست لینوکس، سرور مجازی، مدیریت و کانفیگ سرور
با سلام
عزیز من خودم از رد استیشن استفاده می کنم و کاملا راضی هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)