فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
من سیستمم رزرو بوده.
..::| بیش از یک دهه |::..
اگه لایسنس نداشته باشیم نمی شه از 1 سال رایگان استفاده کرد ؟
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
با درود خدمت دوستان تنها جهت اطلاع خدمت دوستان عزیز عرض کنم این ویندوز فوق العاده ترین ویندوز می باشد و نیاز به تعریف از سمت من نمی باشد این خلاصه از کار با ویندوز بود
اما در مورد مشکلات دوستان عرض کنم 1 ان هایی که نمی توانند به روز رسانی کنند بهتر است نسخه ایزو را که اخرین نسخه نهایی را سایت سافت 98 ارائه کرده دانلود کنید 6 پارت می باشد
و در مورد مشکل لایسنس دوستان هیچ کونه محدودیتی وجود ندارد و کرک جدید ویندوز 10 را در سایت p30download می توانید استفاده کنید
من از این ویندوز کاملا راضی هستم و کاملا هم اپدیت می باشد
در مورد کیفیت هم حرفی باری گفتن ندارد سرعت بسیار بالا و محیط بسیار جذاب بیشتر از همه سرعت ویندوز باعث توجه من قرار گرفته است
موفق باشید
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
فایل های نصبی به صورت آپدیت ویندوز هست و از روی همین فایل های اپدیتی نصب خواهد شد.
ویندوز میبایست فعال باشد در عیر اینصورت آپدیت نمیشه.
من ویندوز 7 ایکون اپگرید به 10 چند ماهی هست امده چون همش ویندوزم اپدیت میکنم . اما سوالم اینجاست من اگر اپگرید کنم تا 1سال ویندوزم فعال هست یعنی بعدش 1سال تموم بشه بالا نمیاد ویندوز ؟
ایا این اپگرید کردن با بیرون dvd بخریم نصب کنیم فرقی دارد یا با رزرو فرقی ندارد ؟ با تشکر
قیمت نسخه حرفه ای چقدره؟ حتما باید به دلار بخریم؟
اگه لایسنس بخریم, نرم افزار ها رو هم باید بخریم یا کرک شده رو نصب کنیم؟
دوستدار کتاببلیان
سلام .
اگر مدت ویندوز 10 تموم شد میتوان فعال ساز نصب کنید. البته این رو از یکجا شنیدم و مطمئن نیستم چون هنوز 1 سال نشده.
و فرق آپگرید و خرید در این هست که وقتی آپگرید میکنید نسخه اورجینال هست ولی وقتی از بازار میخواید بخرید نسخه کرکی هستش
موفق باشید
- - - Updated - - -
با سلام
طبق سایت نسخه home این ویندوز 119 دلار و نسخه pro این 199 دلار هست. قیمت هاش بر اساس دلار هست پس حتما آره.
مورد دوم من تست نکردم ولی دوستان که داشتند (البته نسخه های 7 و 8.1 ) با نسخه های کرکی نرم افزار ها مشکلی نداشتن و میتونستن استفاده کنند
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)