-
July 29th, 2015, 19:42
پاسخ : مشکل در وردپرس کسی بلده کمک کنه
ببینید دوست عزیز صفحه اول قالب وردپرسمو من احتیاجش دارم می خوام کهnilublog.irالان اگر باز کنید میبینید حالا من با افزونه ریدایرکت کردم رویindeex.htmlیعنی وقتی اسم سایتو زدیnilublog.irبره به ادرسnilublog.ir/indeex.htmlتا اینجا درست؟؟؟؟؟؟؟حالا من به همون قالب وردپرسم احتیاج دارم دیگه با این کار نمیشه قالب وردپرس بالا نمیاد چون ریدایرکت میشه بهnilublog.ir/indeex.html
-
-
July 29th, 2015 19:42
# ADS
-
July 29th, 2015, 19:44
عضو دائم
از هیچ افزونه ای استفاده نکنید. گفتم در فایل htaccess از عبارت DirectoryIndex indeex.html استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2015, 19:47

نوشته اصلی توسط
MEHDI KARAMI
شما یاید در صفحه indeex.html یک لینک برای رفتن به صفحه اصلی (nilublog.ir) قرار بدید و یا با یک کد صفحه رو به صورت خودکار به nilublog.ir انتقال بدید.
خب دوست عزیز منم مشکلم همینه که وقتی ریدایرکت بشه دیگه nilublog.irبالا نمیاد میره تو صفحهnilublog.ir/indeex.htmlحالا من راه چاره ای واس این می خوام
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
shivahost
از هیچ افزونه ای استفاده نکنید. گفتم در فایل htaccess از عبارت DirectoryIndex indeex.html استفاده کنید
تا اینجا اوکی حالا چطور صفحه خود قالب وردپرس بیارم؟؟؟
-
-
July 29th, 2015, 19:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehran2
تا اینجا اوکی حالا چطور صفحه خود قالب وردپرس بیارم؟؟؟
الان در این حالت هست؟ یعنی فقط directoryindex دادید؟ صبر کنید بررسی کنم.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2015, 19:54
نه الان صفحه اول قالب وردپرسه
-
-
July 29th, 2015, 19:55
باتوجه به اینکه ایندکس وردپرس index.php هست شما یک فایل index.html باز کنید و قالبتون در درش قرار بدید و سپس لینک ورود به سایت اصلی (وردپرس)رو به صورت index.php بدید و باتوجه به اولیت html به php ابتدا index.html برای کاربر لود میشود بنابراین در حقیقت با اینکار با وارد کردن ادرس site.com کاربر وارد site.com/index.html و با وارد کردن site.com/index.php وارد وردپرس میشود
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2015, 19:59
خب من وقتی اینو میزنم site.com/index.phpقالب وردپرس بالا نمیاد دوباره برمی گرده بهsite.ir
-
-
July 29th, 2015, 20:00
عضو دائم
شما فقط کاری که گفتم بکنید، یعنی directoryindex را در htaccess تعریف کنید بعد بگید چک کنم. حل میشه!
-
-
July 29th, 2015, 20:06
خب حالا من اینکارو کردم
- - - Updated - - -
خب حالا چطور صفحه اول قالب وردپرسو بیارم؟؟؟؟
-
-
July 29th, 2015, 20:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehran2
خب حالا من اینکارو کردم
خب حالا یکم حرفه ای تر: فایل wp-includes/canonical.php را باز کنید باید 2 تا تغییر بدیم!
-