-
July 28th, 2015, 16:28
عضو انجمن
مشکل با نماد روی درگاه واسطه
سلام دوستان ما یک درگاه واسطه طراحی کردیم ولی نماد به محتوای سایت گیر داده و میگه باید مجوز مربوطه از بانک اینا بگیرید جریان چیه ؟
ما با بانک یک همکاری رو شروع کردیم ولی این بانک میگه مجوز به ما ربطی نداره
-
تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2015 16:28
# ADS
-
July 29th, 2015, 09:19
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با نماد روی درگاه واسطه
محتویات سایتت چیه مگه محمد
در صورت امکان ارسال کن ببینم چطوریاست
-
-
July 29th, 2015, 10:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
سلام دوستان ما یک درگاه واسطه طراحی کردیم ولی نماد به محتوای سایت گیر داده و میگه باید مجوز مربوطه از بانک اینا بگیرید جریان چیه ؟
ما با بانک یک همکاری رو شروع کردیم ولی این بانک میگه مجوز به ما ربطی نداره
برای درگاه واسط نمیتونید نماد بگیرید .
-
-
July 29th, 2015, 14:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ra3ou1
محتویات سایتت چیه مگه محمد
در صورت امکان ارسال کن ببینم چطوریاست
یک سایت مثل زرین پال طراحی کردیم درخواست نماد دادیم تایید نکردند گفتند مجوز میخواد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
api
برای درگاه واسط نمیتونید نماد بگیرید .
الان این درگاه واسطه ها چجوری نماد دارن؟
-
-
July 29th, 2015, 17:23
هیچ درگاهی فکر نمیکنم نماد داشه باشه و یا اگر هم داشته باشه شاید قبل از راه اندازی سایت محتوای سایتش چیز دیگه ای بوده!
مثلا من پارسال اومدم نماد بگیرم میخواستم لاینسس بفروشم دیدم میگن باید از ارشاد مجوز بگیری! منم رفتم محتوای سایت رو کردم فروش شارژ ، نماد رو گرفتم و بعد سایت رو برگردوندم به حالت لاینسس
کلا نماد همون اولش مهمه خخخخ الان 4 سال میشه فکر کنم یه نماد برای یا سایتم گرفته بودم هر سال خودشون تمدید میکنن دامنه سایت هم همون 3 سال پیش منقضی شد ! خخخخ
-
-
July 29th, 2015, 19:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
هیچ درگاهی فکر نمیکنم نماد داشه باشه و یا اگر هم داشته باشه شاید قبل از راه اندازی سایت محتوای سایتش چیز دیگه ای بوده!
مثلا من پارسال اومدم نماد بگیرم میخواستم لاینسس بفروشم دیدم میگن باید از ارشاد مجوز بگیری! منم رفتم محتوای سایت رو کردم فروش شارژ ، نماد رو گرفتم و بعد سایت رو برگردوندم به حالت لاینسس
کلا نماد همون اولش مهمه خخخخ الان 4 سال میشه فکر کنم یه نماد برای یا سایتم گرفته بودم هر سال خودشون تمدید میکنن دامنه سایت هم همون 3 سال پیش منقضی شد ! خخخخ
نه عزیز من اینجوریا که فکر میکنی نیست یک سایت فروشگاه اینترنتی داشتیم نماد داشت به هاستینگ تغییر دادیم نماد رو باطل کردن
-
-
July 29th, 2015, 19:52
عضو انجمن
سلام.
یک راهکاری که هست اینه که شما نماد و درگاه هارو واسه یک دامنه ی دیگه که مثلا فرشگاه شارژ هست بگیرید و از داخل اسکریپت جوری تنظیم کنید که متصل بشه به سایت واسته و از اونجا ارتباط برقرار کنه به بانک و بعد کاربر از سایت درگاه واسطه ارسال بشه به بانک.
-
-
July 29th, 2015, 21:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
secureconfig
سلام.
یک راهکاری که هست اینه که شما نماد و درگاه هارو واسه یک دامنه ی دیگه که مثلا فرشگاه شارژ هست بگیرید و از داخل اسکریپت جوری تنظیم کنید که متصل بشه به سایت واسته و از اونجا ارتباط برقرار کنه به بانک و بعد کاربر از سایت درگاه واسطه ارسال بشه به بانک.
یه چیزی شبیه این رو انجام دادم ولی میخوام نماد رو صفحه اول وبسایت بزارم که اینجوری نمیشه
من حتی با بانکمون هم صحبت کردیم گفت کار شاید غیرقانونی باشه دوستان در این مورد چیزی میدونند؟ غیرقانونی هست؟
-
-
July 29th, 2015, 22:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
یه چیزی شبیه این رو انجام دادم ولی میخوام نماد رو صفحه اول وبسایت بزارم که اینجوری نمیشه
من حتی با بانکمون هم صحبت کردیم گفت کار شاید غیرقانونی باشه دوستان در این مورد چیزی میدونند؟ غیرقانونی هست؟
برای گرفتن درگاه از بانک ها باید حتما نماد اعتماد داشته باشید. سایت های درگاه واسطه به کاربر درگاه ارائه میکنند بدون نیاز به داشتن نماد اعتماد ، و این باعث میشه که کلا نماد اعتماد بیکاربرد بشه و از همین جهت فعالیت وبسایت های درگاه واسطه غیر قانونیه. حالا اینکه چرا برخورد نمیکنن با سایت های فعلی ویا چرا ***** نمیشن رو خدا میدونه
-
تعداد تشکر ها از secureconfig به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2015, 22:24
نماد اعتماد تمامی سایت های درگاه واسط دارند اما تو سایتشون به نمایش نمیذارند و یا فقط کد نماد رو قرار میدند
-