نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
سلام
به دلیل قطعی هایی که در اسیاتک داشتیم یک خط جدید گرفتیم که همزمان ۲ اینترنت داشته باشیم و این بار از های وب سرویس گرفتیم.
سرعت حدودا ۱۸۰ تا نهایت ۲۵۰ در سرویس ۲۵۶ کیلوبیت دانلود داریم شبانه هم برخلاف اسیاتک که کلا شبانه رایگان برابر با نداشتن اینترنت بود! اصلا سرعت افت نمیکند ۲ تا ۵ صبح رایگان است
تنها مشکلی که دارم مشکل پینگ به خارج در برخی زمان ها هست ازجمله ساعت ۱۱ شب به بعد پینگ امریکا حدودا ۵۰۰ میشود اروپا هم حدودا ۳۵۰ تا ۴۰۰
به علت بسته های فشفشه و ... به نظرم بهتر هست از اسیاتک.
دراینترنت چند جا از جمله صفحه ی اینستاگرام های وب کاربران از کم کردن بی علت حجم صحبت کرده بودند مثلا بجای ۵۰ مگ ۱۰۰ مگ کم میکند و... برای بررسی بیشتر میکروتیک در شبکه قرار دادم تا برای چند روز تست کنم اگر چنین بود در همین تاپیک اطلاع میدهم.
موفق باشید

سلام
این مواردی که دوستان اشاره داشتند رو من در مورد اینترنت آسیاتک ندیدم. حدودا 1 سالی هست که از اینترنت آسیاتک استفاده میکنم.
فقط موقع راه اندازی علارقم اینکه گفتند 3 روزه راه میوفته تا بیست و چند روز طول کشید بخاطر اینکه پورت خالی نداشتند. اما وقتی راه افتاد نه قطعی خاصی دیدم و نه لیمیت سرعت.
یک سری از سرویس های حجمی گرونتر هستند که از 2 شب تا 8 صبح ساعت دانلود رایگان دارند که به نوبه خودش بسیار کم نظیره.همچنین سرعت دانلود در شب و روز با هم فرقی نداره. در ماه حدود 200 گیگابایت هم دانلود.
روزانه در بدترین حالت 5 ساعت آنلاینم و در حالت عادی حدود 8-14 ساعت.
یک مشکلی که داره اینه که پینگ بالایی به سرورها خارجی داره. دویست و خورده ای نزدیک به 300. حالا این مورد رو من نمیدونم از سمت بندست یا از سمت آسیاتک؟
اگر کانفیگ مودم خوب انجام بشه مشکل خاصی نمیمونه و سرعت دانلود از سرورهای داخلی از تا اینجا از 400 کیلوبایت کمتر نشده و در حالت عادی (بیش از 90 درصد مواقع) سرعت دانلود از سرورهای ایران حدود 600-700 میرسه. هنگام دانلود از بعضی سایتها هم 900-1 مگابایت...
سرعت دانلود از سرورهای خارجی بالا نیست متاسفانه البته چند ماهی هست که خیلی خوب شده به 300-400 هم میرسه.
این آمار مربوط به اینترنت 1 مگابایت حجمی با حجم بالاست.
ضمنا بنده ساکن شمال کشور هستم.
موفق باشید.