شما الان درخواست میکنید من میتونم چند نفر بیارم که تایید کنن حرفام رو شما وقتی من با ایشون تلفنی تماس میگیرم مدرک چطوری نیاز دارید بزرام همین که ایشون شرکت نمیکنن گواه اینه که حرفی برای گفتن ندارند
شما الان درخواست میکنید من میتونم چند نفر بیارم که تایید کنن حرفام رو شما وقتی من با ایشون تلفنی تماس میگیرم مدرک چطوری نیاز دارید بزرام همین که ایشون شرکت نمیکنن گواه اینه که حرفی برای گفتن ندارند
شما چه جور سرویس دهنده معتبری هستید که اولا بک آپ ندارید از هاستینگ خود دوما بدون مدرک موثق اتهام به یک سرویس دهنده معتبر میزنید!؟
یک سرویس دهنده معتبر و یک شخص با تجربه قبل از اینکه انگشت اشاره به طرف شخص و یا شرکتی دراز کند حتی شده با زرنگی ابتدا اقدام به جمع آوری مدرک معتبر میکند.نه برای اثبات بی ابرویی یا ابروی دیگران بلکه به جهت کسب حق و حقوق خود!
شما حتی قوانین انجمن را هم نا دیده گرفتید موضوع تاپیک را از چیز دیگری به سمت اتهام و شکایت از یک سرویس دهنده معتبر کشانده اید! بهتر است از راه مصالحه با خود سرویس دهنده اقدام به گرفتن بک اپ خود کنید و در نهایت اگر متضرر شده اید یا شکایتی دارید با مدارک خود به مراجع قضایی مراجعه کنید.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
خوب وکیلشون اومد . این تاپیک برای اطلاع نیست برای اطلاع با مدرک تاپیک میزنم
من گفتم من معتبرم اگه تجربه داشتم گیر این کلاه بردار نمیوفتادم یک ادم های مثل شما چشم بسته ایشون رو معرفی کردن که من هم رفتم گرفتم سایت های مردم رو بردم
من گفتم بک اپ ندارم دارم ایشون اف تی پی که دادن گفتن برای یک اپ هم هست رو بستن ایشون نگفتن روی این اف تی پی که میدیم بک اپ نگیر گفتن اتفاقا روی این بک اپ بگیر
این صحبت هاشون
شما این چت هارو بخون تا بفهمی توی یک روز چرا موضوع تاپیک عوض شده تا صبح میگفتن پاک کن میدم اینم از عصر
Capture1.PNGCapture2.PNGCapture3.PNGCapture4.PNG
- - - Updated - - -
اینو چی میگید که من 810 تومن هفته پیش ریختم به حسابشون پس نمیدن این که ***ی تو روز روشن هست بیان اینجا اگه راست میگن رسیدشون بزارن قبل تاریخ این پست
شرکت_نت_ایران_-_سر.pngشرکت_نت_ایران_-_سر.pngشرکت_نت_ایران_-_سر.png
- - - Updated - - -
اینم برای کسی که گفت ادم منطقی هستن ایشون
shekayatkon.PNG
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)