نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: درخواست انتقال از اکانت به اکانت از ovh

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست انتقال از اکانت به اکانت از ovh

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    هر کی از راه رسیده یه پنل با مدارک جعلی باز کرده ، بعد هم شده سرور فروش

2 روز دیگه که مدارک جدید می خواند ،یا به رندم چک می خورند کاسه چه کنم چه کنم میگیرند دستشون!!

آقا نکنید از این کارها، نکنید ،نه برای خودتون دردسر درست کنید و نه برای بقیه، بنده به شخصه خسته شدم از این داستان، کم کم هفته ای 1 نفر زنگ میزنه که آقا پنلم به مشکل خورده یا سرورم تو پنل فلانی به مشکل خورده میشه کمک کنید، میشه زنگ بزنید.

دوستان عزیز ، او وی اچ رو از جای معتبر بگیرید، کسی که داره با 20-30 هزار تومان سرور میده به شما ، بنده به جرات می گم که 100%با این شرکت یا طرف به مشکل می خورید . حالا هرکی که می خواد باشه.

حتی افرادی تو این انجمن هستند که به قیمت تمام شده سرور میدن دست مشتری، 2 روز بعد که تعداد سرور ها میره بالا و نمی تونند ارز مورد نیاز رو تامین کنند، حالا خر بیار و باقالی بار کن.

این قضیه در وی پی اس فروش ها هم صادق هست.

هیچ گرونی تضمین نمی کنه که شما به مشکل نخورید، ولی در سرویس های ارزان قیمت 100% به مشکل خواهید خورد. بارها و بارها تجربه شده تو این انجمن ، بارها و بارها...

حالا هی ما بگیم، هی دوستان رعایت نکنند.

شاید بنده تو بیش از 10 تا پست تاکید کردم که همیشه از دیتاهاتون بکاپ داشته باشید، از دیتاهای حساستون یک نسخه تو ایران حتی روی رایانه شخصی تون بکاپ داشته باشید.

فیلم و سریال دیتای مهمی نیست و حجیمه قبول

اما کل دیتابیس و فایل های هاست و سایت شما به 10 گیگابایت هم نمیرسه.

به هر حال امیدواریم مشکل شما دوست عزیز هم هرچه زودتر حل شود.
    جالبه چه کسي اين حرف رو ميزنه که خودش يک کلاه بردارد به تمام معنا هست ايشون 2 هفته پيش پول تمديد سرور از ما گرفتن و همون موقع سرور خاموش شد و هاست بک اپ رو هم بستن بعد هم گفتم تحريم شديم فلان بهمان چند روزه درست ميشه نهايت يک اپ رو ميديم
    الان بعد از 2 هست 3 تا سرور پيش ايشون بوده و حدود 1 مليون پولش بوده ماهيانه نه اون پول رو دادن نه بک اپ هارو باهاشون هم تماس ميگيريم ميگن برو شکايت کن پولتو بگير کلاهبرداري اينجوري نديده بوديم
    حالا منتظر روزي بايد باشي که التماس ميکني براي بخشيدن چند روز که بازداشتگاه بودي
    ویرایش توسط mr_net : July 27th, 2015 در ساعت 15:41 دلیل: ***ی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)