نوشته اصلی توسط
arc1o0
هر کی از راه رسیده یه پنل با مدارک جعلی باز کرده ، بعد هم شده سرور فروش
2 روز دیگه که مدارک جدید می خواند ،یا به رندم چک می خورند کاسه چه کنم چه کنم میگیرند دستشون!!
آقا نکنید از این کارها، نکنید ،نه برای خودتون دردسر درست کنید و نه برای بقیه، بنده به شخصه خسته شدم از این داستان، کم کم هفته ای 1 نفر زنگ میزنه که آقا پنلم به مشکل خورده یا سرورم تو پنل فلانی به مشکل خورده میشه کمک کنید، میشه زنگ بزنید.
دوستان عزیز ، او وی اچ رو از جای معتبر بگیرید، کسی که داره با 20-30 هزار تومان سرور میده به شما ، بنده به جرات می گم که 100%با این شرکت یا طرف به مشکل می خورید . حالا هرکی که می خواد باشه.
حتی افرادی تو این انجمن هستند که به قیمت تمام شده سرور میدن دست مشتری، 2 روز بعد که تعداد سرور ها میره بالا و نمی تونند ارز مورد نیاز رو تامین کنند، حالا خر بیار و باقالی بار کن.
این قضیه در وی پی اس فروش ها هم صادق هست.
هیچ گرونی تضمین نمی کنه که شما به مشکل نخورید، ولی در سرویس های ارزان قیمت 100% به مشکل خواهید خورد. بارها و بارها تجربه شده تو این انجمن ، بارها و بارها...
حالا هی ما بگیم، هی دوستان رعایت نکنند.
شاید بنده تو بیش از 10 تا پست تاکید کردم که همیشه از دیتاهاتون بکاپ داشته باشید، از دیتاهای حساستون یک نسخه تو ایران حتی روی رایانه شخصی تون بکاپ داشته باشید.
فیلم و سریال دیتای مهمی نیست و حجیمه قبول
اما کل دیتابیس و فایل های هاست و سایت شما به 10 گیگابایت هم نمیرسه.
به هر حال امیدواریم مشکل شما دوست عزیز هم هرچه زودتر حل شود.