سرور مجازی از ایران_ آسیاتک از ماهانه 50 هزار تومان موجود است . امکان ارائه هارد ssd هم برای میزبانی پرسرعت هاست هست
کاش دوستان عزیز، بجای درج تبلیغات، درخواست رو مطالعه میکردن !
سرور مجازی 50 هزارتومانی، بدرد میزبانی یک وبسایت هم نمیخوره دوست عزیز ! ضمنا، عرض شد خدمتتون اونقدر ترافیک نداریم که تهیه سرور مجازی توجیه داشته باشه.
شما باید سرور مجازی تهیه کنید و روی ویندوز کانفیگ های لازم رو انجام بدید و سایت هاتون رو بالا بیارید.
بعید میدونم هاستی که شما دنبالش هستید دوستان داشته باشند و چون گفته بودید سرور مجازی هم اگر باشه اوکیه من افر سرور مجازی رو دادم.
سرور مجازی با رم 2 گیگ و 1 هسته سی پی یو انهم با هارد ssd به راحتی 20-30 سایت سبک را میزبانی می کند !
من قیمت سرور مجازی ایران رو دادم امکان ارائه سرور از رپیدسوییچ انگلستان و فرانسه با قیمت های مناسب تر هم هست. ( از فرانسه شروع قیمت از 21 هزار تومان )
باز هم صبر کنید شاید همکاران هاست ویندوزی داشته باشند اما اگر نبود بهترین کار همان خرید سرور مجازی هست
ممنونم؛ امکان ارائه تست میسر هست ؟
باسلام و عرض ادب دوباره
با توجه به اینکه در پست های قبلی هدفتون هاست بود ولی مثل اینکه سرور مجازی رو هم ترجیح میدید
سرور مجازی با رم 2 گیگ ماهانه 44 هزار تومان رو در خدمت شما هستیم
کیفیت سرویس فوق کاملا تضمینی می باشد
و امکان تست نیز براتون فعال هست
بر روی سرور مجازی می توان ویندوز نصب کرد پردازش های مورد نیاز شما رو انجام بده
www.royaldata.org
بااحترام
GE-DH-7 - فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
Control panel : Directadmin | Ftp:15 | Database:50 | Park Domain:30 | Addon Domain:10 | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
http://nikserver.com/host-linux.html
سرور میزبانی وب لینوکس نـیـک سـرور با سیستم عامل Centos و معماری 64 بیتی، بر روی پردازنده های 8 هسته ای Intel® Xeon® E3-1245 و هارد پر سرعت کلاس اینترپرایس نگه داری می شود، این سرور در یکی از پیشرفته ترین دیتا سنتر های اروپایی، در کشور آلمان واقع شده و به صورت شبانه روزی توسط مهندسین و تکنسین های مجرب و سیستم های مانیتورینگ سرور مورد نظارت و پشتیبانی قرار دارد.
مشخصات پلن های هاست لینوکس <<<<
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
آیا میتونم یک سرور مجازی بگیرم + پنل Cpanel که خودم مدیریت هاست ها رو داشته باشم ؟
یه جورایی شبیه به فروش و هاستینگ، با این تفاوت که خودم بشم مشتری خودم؛ بتونم به ازای هر دومین یه هاست تعریف کنم، هر زمان خواستم منابع و مشخصات هر میزبانی رو تغییر بدم ؟
- - - Updated - - -
دوستان عزیزی پیام خصوصی ارسال کرده بودن، ازشون صمیمانه تشکر و عذرخواهی میکنم، من دسترسی پاسخ ندارم...
روی سرور مجازی میخوام حتما بتونم ASP و PHP بصورت همزمان سرویس دهی بشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)