نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: درخواست نمایندگی نامحدود سالیانه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست نمایندگی نامحدود سالیانه

نقل قول نوشته اصلی توسط kingiran نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان من یه نممایندگی خوب میخوام و آرزان سانه باشه
    از یکی از دوستان گرفتم از دوتا شرگت دیگم نمایندگی دارم یکی حچمی هست که دوسال بیشتره دارم باهش کار میکنم یکی دیگم نامحدود
    که اسم فروشنده نمیگم فعلان جون قبل خرید ازش سوال کردم یک مشکل فضا نداریم گفت نه سوال کردم مشکل انتقال سرور جی گفتن نه ولی الان به مشکل خوردن
    مث یه اکانت89گیگبایتی رو سرور بود گفتن حزفش کنم که امکانش نبود این کار بکنم
    سالیانه100تومان برای این نمایندگی فرداخت کردم که الان میکن نباید هر اکانت از50کیگ بیشتر استفاده کنه
    از دوستان کسی هاست که بدونه مشکل انتقال سرور و نمیتونم مشکل بگاپ و فضا استفاده شده این افرا بدن اگه سرویس دههیی خوب باشه و پشتبانی و سرور خوب باشه بعد از چند ما یک سال دیگه تمدید میکنم که دوساله بشه درصورت خوب بودن سرویس ها و سرویس دهنده خودتونم باید خوش برخورد باشید باشید مث جواب دادن با خوبی نه جواب سر بالا میخوایم خدامات ارهیه بدیم نه دعوا باکسی داریم نه جیزی دیگه فقط همین
    نامحدود وجود ندارد.

R-GE-CH-1 - فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
    Control Panel : Cpanel/whm | Datacenter : Hetzner | Account : 10 | DNS : Dedicated | بقیه امکانات : نامحدود

ماهانه 45 هزار تومان
    سبد خرید هزارنویس - سفارش نمایندگی میزبانی وب لینوکس آلمان

R-GE-CH-2 - فضا : 10000 مگابایت - پهنای باند : 240000 مگابایت
    Control Panel : Cpanel/whm | Datacenter : Hetzner | Account : 20 | DNS : Dedicated | بقیه امکانات : نامحدود

ماهانه 95 هزار تومان

R-GE-CH-3 - فضا : 20000 مگابایت - پهنای باند : 360000 مگابایت
    Control Panel : Cpanel/whm | Datacenter : Hetzner | Account : 40 | DNS : Dedicated | بقیه امکانات : نامحدود

ماهانه 190 هزار تومان
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

2. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)