سلام دوستان
یه سایت هاستینگ دارم.میخوام از کاربران خروجی بگیرم به صورت اکسل یا جوره دیگه که ایمیل و شماره تلفن هاشونو داشته باشم.
امکانش هست؟به چه روشی ؟
سلام دوستان
یه سایت هاستینگ دارم.میخوام از کاربران خروجی بگیرم به صورت اکسل یا جوره دیگه که ایمیل و شماره تلفن هاشونو داشته باشم.
امکانش هست؟به چه روشی ؟
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
سلام
اگه می خواهید اکسل بشه باید ماژول براتون نوشته بشه که می تونم این کار براتون انجام بدهم.وگر نه که می تونید از جدول کاربران اکسپورت بگیرید.
موفق باشید
با سلام
جهت استفاده دیگر دوستان از طریق منو فارسی whmcs راهنمای میکنم
منو گزارش ها سپس more
در صفحه باز شده یکسری دکمه سیاه رنگ هستند که همگی تحت عنوانExports هستند .
روی دکمه clients کلیک کنید .
در صفحه بعد در کادر اول فیلد هایی که می خواهید در خروجی باشد را انتخاب کنید و در کادر بعد هم یک فی ل تر هست که اگر فی ل تر خاصی برای نمایش مد نظر ندارید آن را خالی بگزارید .
سپس ابتدا روی دکمه filter کلیک کرده و پس از نمایش اطلاعات در پایین صفحه روی لینک دریافت فایل csv کلیک کنید
ویرایش توسط yeganehha : July 23rd, 2015 در ساعت 23:21
شما باید به phpmyadmin مراجعه کرده و از یوزر ها بکاپ بگیرید همون تیبلش رو اکسپورت کنید کافی هست مشخصات کاربری و... اوکی میشه اما اگر فاکتور ها و سرویس های اون مشتری رو هم میخوایید باید از تیبل های فاکتور ها و سرویس ها هم بکاپ بگیرید
از داخل sql همونطور که دوستان گفتند export کنید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
از خود whmcs می تونید هر چی رو که میخواین خروجی بگیرین , برید به این آدرس تو مدیریت : admin/reports.php?report=clients
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)