-
July 23rd, 2015, 13:30
مدیر ارشد
پنج دلیل اصلی برای خوشحال بودن از حضور ویندوز 10 + حداقل سخت افزار
کمی طول کشید تا مایکروسافت دوباره راه اصلی خود را در مسیر ویندوز یافت و با ارائه ویندوز 10 توجهات بسیاری را جلب کرد؛ اما آنچه اکنون مشخص است، اینکه این نسخه از ویندوز به نظر بزرگترین، پر مخاطب ترین و مجهزترین نسخه سیستم عامل ویندوز خواهد بود. پنج نکته اساسی وجود دارد که شاهدی بر همه این ادعاهاست.
تا زمان انتشار نهایی نسخه 10 ویندوز از سوی مایکروسافت چیزی باقی نمانده است؛ نسخه ای که از سوی مایکروسافت برای بسیاری از کاربران به رایگان عرضه میشود و به باور کارشناسان، یکی از پرمخاطب ترین نسخه های ویندوز در تاریخ مایکروسافت خواهد بود. پیش بینی خود مایکروسافت رسیدن به رقم میلیاردی در کاربران این نسخه است.
اما چرا این گونه پیش بینی ها در مورد این سیستم عامل صورت گرفته است؟ پاسخ به این پرسش را قطعا باید در امکانات و هویت این سیستم عامل جدید جستجو کرد و ما در اینجا پنج دلیل اصلی را برای خوشحال بودن از حضور ویندوز 10 ارائه میکنیم.

مرورگر Edge
مرورگر IE هنوز کامل رها نشده است و نسخه ای از آن در ویندوز 10 وجود خواهد داشت؛ اما مرورگر پیش فرض ویندوز 10 Edge خواهد بود. این مرورگر به گفته کارشناسان، بازی را کامل به نفع مایکروسافت تغییر خواهد داد و به ویژه در سرعت باز کردن صفحات وب همه رقبا را پشت سر میگذارد.
مایکروسافت امکانات اضافی همچون امکان یادداشتگذاری در صفحات وب و انتقال مستقیم به حالت خواندن یا Reading را به این مرورگر اضافه کرده و همچنین امکانات فوق العاده ای که برای طراحان وب و برنامه نویسان در نظر گرفته شده، Edge را به نسل جدیدی از مرورگرها تبدیل کرده است.
سادگی کار با ویندوز 10
واسط کاربری ویندوز 10 برگرفته و بر مبنای واسط کاربری ویندوز 7 و در نتیجه کار با آن بسیار دل چسب و ساده است؛ بر خلاف ویندوز 8 و 8.1 که یک انقلاب نا موفق در تغییر واسط کاربری ویندوز بود. در نتیجه اگر هم اکنون کاربر ویندوز 7 هستید، ویندوز 10 برای شما بسیار آشنا و به علاوه بسیار حرفه ای تر خواهد بود.
در این نسخه همچنان دسکتاپ و منوی استارت نقش اصلی را بازی میکنند و در کنار امکانات جدید همچون Task View و دسکتاپ های مجازی، قدرتی دو چندان در مدیریت واسط کاربری به کاربر داده شده است.
حضور هوشمند کورتانا
کورتانا در ویندوز 10 روی دسکتاپ شما حضور دارد و آماده به خدمت در خصوص هر موضوعی است که شما اراده کنید؛ از جستجو در صفحات وب تا جستجو در رایانه شما، انجام و مدیریت امور روزمره و همه کارهایی که یک منشی مجازی قادر به انجام آن است.
واقعیت این است که بهره گیری از این منشی مجاز میتواند تا حد زیادی شما را از دغدغه های روزمره دور نگاه دارد و بسیاری از امور را برای شما سادهسازی کند. میتوانید مستقیم با کورتانا صحبت کنید و این منشی مجازی به مرور زمان به شکل هوشمند با علایق و سلایق و نیازهای شما آشنا میشود.
حضور Universal Apps
از دیگر دلایلی که باید به ویندوز 10 خوش آمد گفت، استفاده از مفهومی جدید در دنیای اپلیکیشن به نام Universal Apps است؛ مفهومی جدید که مرزهای نرم افزار موبایل و دسکتاپ را پشت سر گذاشته و امکانی در اختیار کاربران میگذارد که همزمان از اپلیکیشن ها بتوانند بر روی موبایل و دسکتاپ بهره برند.
در حال حاضر Store مایکروسافت در مقایسه با سایر رقبا چندان رونقی ندارد؛ اما مسلما با حضور ویندوز 10 و شروع به کار برنامه نویسان برای تولید اپلیکیشن برای این سیستم عامل به سرعت رشد و توسعه پیدا خواهد کرد و یک فروشگاه Cross-Platform خواهد بود.
امکانات واسط کاربری و پشتیبانی
همان گونه که گفته شد، ویندوز 10 جهش فوق العاده نسبت به ویندوز 8 در واسط کاربری داشته است. در حال حاضر این نسخه هم از امکانات ویندوز 7 بهره میبرد و هم خلاقیت هایی را که مایکروسافت در ویندوز 8 به دنبال آنها بود، به شکلی کاربرپسند و جذاب و در عین حال قابل انعطاف ارائه کرده است.
همچنین قابلیت Continuum به شما این اجازه را میدهد که ویندوز 10 را بر روی رایانه خود با هر دستگاه دیگری از جمله تبلت یا موبایل خود همگامسازی با Sync کنید و به این ترتیب، دسترسی سریع و بدون واسطه به همه نرم افزارها و اطلاعات شما در هر جایی و بر روی هر دستگاهی امکان پذیر خواهد بود.
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2015 13:30
# ADS
-
July 23rd, 2015, 13:36
مدیر ارشد
مایکروسافت سیستم سختافزاری مورد نیاز برای اجرای ویندوز 10 را اعلام کرد
ویندوز 10 دارای نسخههای متعددی است که حال مایکروسافت تمامی مشخصات و حداقل سخت افزار مورد نیاز برای نصب هر کدام از نسخههای این سیستم عامل را اعلام کرده است.
تقریبا زمان کمی تا عرضهی رسمی ویندوز ۱۰ باقی مانده که با نزدیک شدن به این رویداد مایکروسافت تمامی ابهامات موجود را برطرف میکند. همان طور که اطلاع دارید ویندوز ۱۰ سیستم عاملی است که مایکروسافت قصد دارد با عرضهی آن تمامی سخت افزارهای بازار را برعهده بگیرد. این سیستم عامل علاوه بر امکانات بیشتر، قابلیتی دارد که با حداقل سخت افزار نیز بر روی دستگاهها اجرا میشود.
ویندوز ۱۰ دارای هفت نسخهی رسمی به شرح زیر است:
Windows 10 Home
Windows 10 Pro
Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile Enterprise
Windows 10 Enterprise
Windows 10 Education
Windows 10 IoT Core
از بین همهی این نسخهها دو نسخهی ویندوز ۱۰ موبایل و ویندوز ۱۰ دسکتاپ مهمترین و رایجترین هستند که مایکروسافت حداقل سخت افزار مورد نیاز برای نصب این نسخهها را اعلام کرده است.
حداقل سخت افزار مورد نیاز برای نصب ویندوز ۱۰ موبایل
ویندوز ۱۰ موبایل دارای کمترین سخت افزار مورد نیاز برای نصب است که این مشخصات غیر قابل انتظار بود! برای این منظور حداقل حافظهی رم ۵۱۲ مگا بایت برای نسخهی ۳۲ بیتی ویندوز ۱۰ و یک گیگا بایت برای نسخهی Windows 10 IoT Mobile. حداقل فضای ذخیره سازی مورد نیاز ۴ گیگا بایت است. صفحه نمایش دستگاهها هم ۸ اینچ با رزولوشن ۸۰۰ در ۴۸۰ و بالاتر است. تمامی دستگاهها با قابلیتهای تاچ و دارای تاچ پد نیز میتوانند ویندوز ۱۰ را نصب کنند و همچنین دوربین VGA نیز از دیگر مشخصات مورد نیاز هستند.
برای ارتباطات وایرلس نیز دستگاهها حداقل باید ارتباطات 2G، 2.5G و 3G را داشته باشند اما ارتباط 4G اختیاری است. ارتباطات بلوتوث، رادیو و NFC از حداقلهای مورد نظر به شمار نمیآیند.وایفای و A-GNSS حداقل ارتباطی است که باید دستگاههای موبایلها داشته باشند اما برای دیگر دستگاهها اختیاری است. البته دستگاههای موبایل حتما باید یکی از ارتباطات وایفای یا ارتباط مخابراتی داشته باشند. بهرهگیری از دوربین جلویی، حافظهی SD و شتابسنج نیز اختیاری است. پردازندهی مورد نیاز برای نصب ویندوز ۱۰ نیز اسنپ دراگون ۸۱۰، ۸۰۸، ۶۱۵، ۲۱۰ و چیپست اینتل X3 Sofia LTE است.
حداقل سخت افزار مورد نیاز برای نصب ویندوز ۱۰ دسکتاپ
دستگاههایی که نسخهی دسکتاپ ویندوز ۱۰ را خواهند داشت حداقل باید دارای پردازندهی یک گیگا هرتزی یا SoC باشند. همچنین حداقل حافظهی رم مورد نیاز یک گیگا بایت برای نسخهی ۳۲ بیتی و ۲ گیگا بایت برای نسخهی ۶۴ بیتی است. علاوه بر این کمترین فضای داخلی مورد نیاز ۱۶ و ۲۰ گیگا بایت به ترتیب برای نسخههای ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی است. کمترین رزولوشن مورد نیاز نیز ۸۰۰ در ۶۰۰ با ۸ اینچ سایز صفحه نمایش است. تاچ پد، دوربینها، اسپیکرها و قلم دیجیتالی برای استفاده در ویندوز ۱۰ اختیاری هستند.
تمامی ارتباطات مخابراتی در ویندوز ۱۰ دسکتاپ از جمله 2G، 2.5G و 3G و همچنین 4G، بلوتوث و ارتباطات وایفای، A-GNSS، رادیو و NFC اختیاری هستند اما دستگاهها حتما باید یکی از ارتباطات مانند وایفای یا اترنت را داشته باشند. به طور مشابه تمامی حسگرها، شتاب سنج و سنسورها در ویندوز ۱۰ دسگتاپ اختیاری است.
نکتهای که قابل توجه است حداقل مشخصات و سخت افزار مورد نیاز برای نصب ویندوز ۱۰ موبایل است. زیرا برخی از این مشخصات حتی کمتر از سخت افزار مورد نیاز برای نصب ویندوز ۸.۱ است.
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2015, 13:44
عضو انجمن
پاسخ : پنج دلیل اصلی برای خوشحال بودن از حضور ویندوز 10 + حداقل سخت افزار
سلام.
من این سیستمعامل رو روی رزبریپای ۲ دیدم. فوقالعاده سبک و کاربردی بود. آخرین باری که با ویندوز کار کرده بودم چندسال پیش، نسخه ویستا بود. کلا تصورم رو نسبت به مایکروسافت و ویندوز عوض کرد!
دوستان قضیه رایگان بودنِ این سیستمعامل چیه؟ من چندجا خوندم که فقط کاربرهایی که نسخ قبلی ویندوز رو خریداری کردند میتونن به رایگان به ویندوز ۱۰ آپگرید کنند. بعضیجاها هم گفته میشه که کلا رایگان خواهد بوذ!
-
-
July 23rd, 2015, 13:53

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
من این سیستمعامل رو روی رزبریپای ۲ دیدم. فوقالعاده سبک و کاربردی بود. آخرین باری که با ویندوز کار کرده بودم چندسال پیش، نسخه ویستا بود. کلا تصورم رو نسبت به مایکروسافت و ویندوز عوض کرد!
دوستان قضیه رایگان بودنِ این سیستمعامل چیه؟ من چندجا خوندم که فقط کاربرهایی که نسخ قبلی ویندوز رو خریداری کردند میتونن به رایگان به ویندوز ۱۰ آپگرید کنند. بعضیجاها هم گفته میشه که کلا رایگان خواهد بوذ!
دو مطلب زیر رو مطالعه کنید
http://goo.gl/pxqSb9
http://goo.gl/6CwUqA
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2015, 13:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
سلام اگر ویندوز 7 یا 8 یا 8.1 دارید که 100% دارید و اگر ویندوز شما اپدیت باشد این پنجره در کنار ساعت ویندوز
شما میاد مثله ویندوز من که 7 هست و اخرین اپدیت هست که خودم کردم بعد الان 1ماهی هست این پنجره کنار ساعت ویندوز من امده که نوشته اپگرید به ویندوز 10 تا 1ساال رایگان طبق این تصویر ببینید من اگر این گزینه را بزنم اپدیت به 10 میشه اما فعلا نزدم Snapshot_2015-07-23_135631.png
-
تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2015, 14:39
عضو انجمن
از دوستان کسی نصب کرد ؟
نصب کنیم ؟
-
-
July 25th, 2015, 23:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
سلام
حمید جان دقیق اطلاع ندارم مایکروسافت سر حرفش هست یا نه. ولی اگه به غیراصلی ها هم اجازه اپدیت رایگان نده. میتونید از لایسنس های oem ارزون لایسنس 8.1 تهیه کنید و آپدیت 10 رو رزرو کنید.
من الان برای یکی از سیستم ها زدم رزرو شد. کسی اطلاع دقیق داره چه زمانی شروع به دانلود میکنه. توی سایتش یه قسمت زده که از 29 جولای شروع میشه ظاهرا ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اگر ویندوز 7 یا 8 یا 8.1 دارید که 100% دارید
ایشون از لینوکس استفاده میکنن در حال حاضر
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
July 25th, 2015, 23:39
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
kool
سلام
حمید جان دقیق اطلاع ندارم مایکروسافت سر حرفش هست یا نه. ولی اگه به غیراصلی ها هم اجازه اپدیت رایگان نده. میتونید از لایسنس های oem ارزون لایسنس 8.1 تهیه کنید و آپدیت 10 رو رزرو کنید.
من الان برای یکی از سیستم ها زدم رزرو شد. کسی اطلاع دقیق داره چه زمانی شروع به دانلود میکنه. توی سایتش یه قسمت زده که از 29 جولای شروع میشه ظاهرا ؟
بله طبق اعلام رسمی مایکروسافت روز 29 جولای منتشر خواهد شد. اما ظاهرا برایکل کاربران سراسر جهان به صورت همزمان منتشر نمی شود. بلکه منطقه ای است
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2015, 03:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ramin
بله طبق اعلام رسمی مایکروسافت روز 29 جولای منتشر خواهد شد. اما ظاهرا برایکل کاربران سراسر جهان به صورت همزمان منتشر نمی شود. بلکه منطقه ای است
سپاس. منطقه ای باشه احتمالا از آخر اول نوبت به ما برسه
البته اگه تحریمی چیزی هم کنارش قرار نده.
(در هر حال یه چند روزی اونورتر هم برامون بهتره باید یک بررسی بکنم و فایل های غیراصلی که مرتبط به نرم افزارها و سرویس های مایکرو هست رو قبل از ارتقاء حذف کنم. احتمالا روی ویندوز 10 ابزار جا-سو-سی و بررسی فایل های روی سیستم کاربران رو کامل برنامه ریزی کرده باشه! باید دقت رو بیشتر کنیم)
..::| بیش از یک دهه |::..
-