نقل قول نوشته اصلی توسط stallone نمایش پست ها
یه سرور گرفتم از هلند - ecatel - (هارد HHD) فول وارز - AMS-3 || VPS Netherlands 1024M فقط تونستم یک ساعت باهاش کارکنم
سرعت دانلود 10مگ ولی سرعت اپلود بسایر ضعیف
سرعت دانلود و اپلود با هرچیزی امتحان کردم ولی بازم سرعت اپلود پایینی داره واسه مدیر سایت منطقی و میگه باید همین قدر باشه ولی خوب این سرعت اپلود که با adsl خونه که فرقی نداره بنده هرکاری کردم به مدیر سایت بفهمونم سرعت اپلود سروری که دادن مشکل داره ولی متاسفانه قبول نکردن درخواست برگشت مبلغ دادم میگه 12 ساعت گذشته خوب من با این سرعت اپلود پایین چیکارکنم؟ من تاحالا چندین سرور گرفتم هیچ وقت اینجوری نبوده سرعت اپلود کمتر از 8مگ نداشتم ولی مدیر این ساعت اصلا متوجه نمیشه چندین تیکت زدم ولی درست حسابی جواب بگو نیستن
از این سایت سرور نگیرین ازش نداره
عکس ها رو ببینید از سرعت اپلود

zqcv68vq21vzmg3hta62.jpg

دوست گرامی سرعت آپلود ارتباط مستقیم با سروری که روش آپلود میشه داره لذا ۹۰ درصد محدودیت ها از طرف سرور مقابل هست ما محدودیتی در سرعت آپلود یا دانلود ایجاد نمی کنیم - توجه کنید که اکثر سرویس دهندگان رایگان آپلودسنتر محدودیت ویژه ای بر روی سرعت آپلود میزارن که جهت حفظ کیفیت سرویس اشون هست و سرعت ماکزیمم فقط به یوزرهای پرمییم میدم . با تشکر از درک شما

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed7157 نمایش پست ها

ا سلام سرور تست شما ارسال شد

در صورت تمايل بعد اتمام تست تظر خودتون بيان كنيد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi9292 نمایش پست ها
لطفا یک عدد سرور تست برام ایمیل کنید

terrourist@rayana.ir

Centos باشد !

ا سلام سرور تست شما ارسال شد

در صورت تمايل بعد اتمام تست تظر خودتون بيان كنيد

- - - Updated - - -

به مدت یک هفته با خرید هر سرور مجازی یک عدد سرتیفیکیت SSL ولید رایگان به شما اهدا خواهد شد . پس از خرید لطفا با ارایه دامنه خود تیکت بزنید