نوشته اصلی توسط
iMohsen
البته من فقط روش رو توضیح دادم و اسم خاصی ازش نمیدونم ( نمیدونستم !)
حالا بماند که خیلی وقتا آدم کارش گیر میوفته میاد اینجا یه سوال میکنه همه هم میدونن راهش چیه ولی هرکی از یه روشی از زیرش در میره ببینه میشه یه پولی ازش درآورد یا نه .
به نظر میاد این روش برروی لایه 7 موثر باشه و برای توقف یا کند کردن اتک های لایه 4 شما باید از یه واسطه ای بیشتر از یک vps ساده استفاده کنید . مثلا از pfsense یا ipcop یا حتی از میکروتیک که بشه برخی پکت ها رو مارک کرد و امکاناتی مثل masq رو به صورت native داشته باشن .
معمولا دیتاسنتر های داخلی پیشنهاد میکنن که مشتریانی که vps میفروشن یک vps اولیه با میکروتیک به عنوان gateway داشته باشن که وقتی اتک میاد bottleneck به اون میکروتیک منتقل بشه و ترافیک روی سوییچ های خود دیتاسنتر نچرخه ( کلا منظورشون از این کار باز کردن دردسر اتک از خودشون هست ) خب این روش رو با ipcop هم من تو محیط آزمایشی دیدم انجام شده ولی خب پیاده کردنش هم هزینه داره هم ریسکه چون زیر اتک های خود ساخته ممکنه جواب بده ولی زیر اتک های ناشناس ممکنه بره هوا .
خارجی ها هم بحثشون جداس . اونجا فایروال به سادگی میشه تهیه کرد طرف برای هر 4-5 تا سرور میتونه یه asa بزاره و رول بریزه روش مثل آب خوردن اتک رو رد میکنه ولی خب تو ایران به شدت گرونه / قابلیت آپدیت به سادگی نداره / پیاده سازیش مخصوصا تو مدل های SaaS سخته .
ببخشید زیاد شد . گفتم یه باره همه رو یه جا بنویسم .