اگر کسی داره از اینا استفاده میکنه.ممکنه لطفا شماره آمریکاشو بهم pm کنه تا چکش کنم ببینم چه نوع شماره ایه ! VOIP or Mobile or LandLine

سپاس

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
اصولا Billing Address رو می بایست همان مشخصات و آدرسی بزنید که کارت VISA یا Master برای آن صادر شده است و می بایست امکان وریفای آن به روش های مختلف درخواست شده را نیز داشته باشید. هرچند تایید حساب بانکی کافی است و طبق قوانین نباید از شما پاسپورت یا ... بخواهند، اما برخی کمپانی ها بنا به سیاست های خود ممکن است مدارک بیشتری درخواست کنند، نمونه بارز آن شرکت PayPal می باشد که در صورت بروز هرگونه مشکل مالی، حتما مدارک تکمیلی را درخواست کرده و تا آن موقع حساب شما را موقتا بلوکه می نمایند.

مشخصات و آدرس Shipping ربطی به روال تایید ندارد، اما بسیاری از کمپانی های خارجی ارسال مستقیم به ایران ندارند، بنابراین می بایست فردی رو خارج از کشور داشته باشید تا برای وی ارسال کنید و ایشان تحویل گرفته و به نحوی به شما برساند، حال یا با پست مجدد و یا حمل توسط خود ایشان. برای یک مورد نیز از نظر گمرک مشکلی وجود ندارد، مخصوصا در ابعاد یک پاکت نامه معمولی که شاید حتی چک هم نشود.

به هر صورت نمی دانم قصد شما از تعریف خاطراتتان چیست، ولی اگر طعنه به قولی است که من به استارتر داده ام، اولا اینکه بنده کارم این نیست و سودی از این مسئله عایدم نمی شود و صرفا هدفم کمک به ایشان بود، ثانیا سیم کارت رو برای ایشون با کارت و حساب بانکی معتبر خودم خریداری می کنم و خارج از ایران تحویل می گیرم و سپس به یکی از دوستانی که قصد سفر به ایران دارم تحویل می دهم تا برای ایشان بیاورند تا هزینه زیادی رو هم متقبل نشوند برای ارسال به ایران.
1.بله دقیقا برای همین بود که Billing address شو مجبور شدم آمریکا بزنم .اونام سخت گیر نبودن!....و دوباره بله بهتره اگر کسی رو خارج نداریم از کسانی مثل شما که داخل کشور هستن خرید کنیم.فامیل هم دارم ولی آدم روش نمیشه بهشون رو بزنه.(حالا شایدم زدم...)

2.خواهش میکنم قربان این حرفا چیه!...من اصلا منظورم به شما یا هر کس دیگری نبود و حتی اینم متوجه نشده بودم که شما میخواید براشون تهیه کنید...خلاصه ببخشید اگه سوتفاهم شده.